Lopovluk Telenora

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Lopovluk Telenora

Post od madness99 »

Posto sam ovaj mesec imao dosta medjunarodnih razgovora reko da uzmem da vidim stanje na portalu kad ono 6500 bez PDV :blinky: I posto ne moze jos da se uzme listing,reko ajde da pogledam prosli mesec kad ono 35 poruka naplaceno u romingu po 16.9 bez pdv i to za svaku informaciju tipa welcome to bosnia,croatia itd.Pa me interesuje jel ovo normalno ili sam ja lud,dal ima neka sansa da se blokira da mi ne stizu takve poruke?

Ovo je postalo bas dranje,dodje mi da prestanem da koristim mobilni
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

kod telenoraa je normalno. mislim da su oni jedini operater na svvijetu koji naplaćuje primljene poruke u romingu!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Telenor ti je ko ono u vojsku kad ides pa kad ti dzombe kazu gde pocinje vojska prestaje logika e tako i za Telenor :D :lol:

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Зато сам ја лепо узео на рачун и 064 па проверавам ове лопове и успео сам да неплатим један месец јер сам им доказао да нисам ни пипнуо картицу 063,а они направили рачун 2300 динара.(претплата 1700)Лопови

Paravina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 15:41

Post od Paravina »

SRAMOTA!!!
Uvek sam koristio telenor i njihovu mrežu i nisam hteo da prelazim na druge iako su bili uvek nepovoljniji...ali sad se stvarno to više ne može da izdrži...skroz su nepovoljni...nikakve pogodnosti...strašno...preću ili na mt:s ili na vip! a telenor mi se smučio :wacko:

aNChYangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 18:42
Kontakt:

Re: Lopovluk Telenora

Post od aNChYangel »

madness99 napisao:35 poruka naplaceno u romingu po 16.9 bez pdv i to za svaku informaciju tipa welcome to bosnia,croatia itd.Pa me interesuje jel ovo normalno ili sam ja lud,dal ima neka sansa da se blokira da mi ne stizu takve poruke?
prvi put chujem za to da su nekom naplacivali takve poruke.. ! mislim da ne mozesh da ih blokirash, ali kad stigne listing, i ako mozesh da dokazesh na listingu da su to dolazne a ne odlazne poruke.. Eto smanjenog rachuna...

roming dere, ali tako je sa svim mrezama...
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn`t screw to save its species. I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I`d never see. I wanted to breathe smoke.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pise da je primalac +38163100100 .

aNChYangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 18:42
Kontakt:

Post od aNChYangel »

a pishe i da je to odlazna, a ne dolazna right? :)

38163100100 Any dialed digits SMSO 19,9 Telefonica npr...
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn`t screw to save its species. I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I`d never see. I wanted to breathe smoke.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Daddy Yankee napisao:kod telenoraa je normalno. mislim da su oni jedini operater na svvijetu koji naplaćuje primljene poruke u romingu!
otkad su ovo poceli da naplacuju? :o :shock:

na sajtu stoji i dalje da su besplatne dolazne poruke...

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=460
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Zvao sam call centar i covek mi rece da oni tako "krste" poruke koje su slane iz inostranstva,al oticicu za par dana u predstavnistvo bas da mi objasni...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Sad cu verovatno da budem "pametan" ali razmisljam i tako bih ja radio kad god bih isao u inostranstvo . Znaci , nosio bih svoj fon da mogu da vidim samo ko me treba , bez javljanja a ako treba bas da ga pozovem , zvao bih ga uz pomoc USSD koda posto sad imam iskljucivo pre paid, ali ipak bih najradije sve kontakte obavljao preko pre paid kartice iz te zemlje .

Znaci sve poruke sigurno , zvanja najvise ( pored USSD koda ) . I tacka .

Drug mi je 12-ak godina ziveo 90-ih i pocetkom 2000-ih po raznim zemljama u zapadnoj Evropi . I imam sve njegove kartice koje je nabavljao za tu zemlju . I najjeftinije mu je bilo jer je birao od kog operatera je uzimao te kartice .

U inostranstvo nikada , ali nikada ne bih nosio post paid . Bas nikada .

Nema da boli glava posle . 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

e zbog navedenih razloga telenora ja sam danas presa na mts... meni se desavalo da u toku meseca (pritom sam vlasnik prenesi 325 paketa) ne potrosim sve minute i poruke (to znam jer vodim evidenciju restartujuci one tamere na telefonu a imam i program koji broji sms poruke, sve to jer nemaju glupi kod za proveru koliko ti je ostalo cega) i u glavnom umesto 1180 din + pdv meni stigne 2300 dinara... ja lepo uzmem racun i tamo dodati gomila minuta (poruka ne) i pozivi ka inostranstvu ( koje nisam obavljao).. iskreno mrzelo me da se cimam do korisnickog servisa.. ali jos par puta mi se desilo (doduse kada potrosim sve) da mi stigne nerealno veliki racun tima 5500 dinara... zato sam kao sto rekoh presao na mts... izvinjavam se ako je ovo offtopic ali ja mislim da je tema "lopovluk " :D :oops:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A ja bih i pored toga sto me mrzi, i sto imam mnogo precha posla, opet otisao u poslovnicu, nekome bi se jako naspominjao majke sa nekim glagolima, i isterao svoje na cistinu. Bilo bi mrtvih, to je sigurno :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

ahhhhh miodrage, uvek za mirno resenje.... :lol: :lol: :lol:

PozZ :wink:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ali, stvarno ce na kraju doci do toga... Mislim, sad sam promenio operatera na mts, tj u ponedeljak me ukljucuju... Nadam se da sa njima necu imati ovoliko muke koliko i sa telenorom ... mada ne bi da pocinjem temu koje je vec dosta ovde..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori