GPRS post paid ili pre paid, gde je jeftinije?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

GPRS post paid ili pre paid, gde je jeftinije?

Post od mezzano »

Kao sto sam stavio u naslovu teme, interesuje me, ako ima nko ko je uporedjivao, da li se vise isplati koristiti GPRS na pre paid ili post paid broju. Imam i jedan i drugi, pa ne znam na kojem da koristim GPRS. Po nekom mom utisku, cini mi se da je post paid dosta skuplji, ali nisam siguran.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Zavisi koji operater i koja tarifa. Koliko sam uspeo da pohvatam, na mt:s-ovom paketu Kontakt plus je najpovoljnija cena. 100 kB te kosta 90 para, pretplata je 1500 din mesecno i za te pare dobijes 500 MB saobracaja. Nisam naisao ni na sta povoljnije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Jeste , svaka cast miodrage sto pronadje taj kontakt plus . Nisam video taj paket nikada . Fenomenalna ponuda za onog ko hoce da se zaduzi na 1500 dinara mesecno . Dobija 500 MB protoka sto je za neverovati .

Devojka je par puta uplatila tarifni dodatak na Telenoru za 50 MB i platila 850 kinti za mesec dana koriscenja, i sad kad vidim ovu ponudu za 500 MB dodje mi da joj predlozim kad vec nema internet kod kuce , da uzme kontakt plus paket . :wink:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Mix 500 mi je tarifa na postpaidu, a na prepaidu TOKI. Prepaid mogu da promenim, a postpaid ne, jer sam na ugovornoj obavezi od 2 god.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

mezzano, nisam siguran, ali mislim da mozes da predjes ako prelazis na tarifu koja je skuplja. Ma nazovi 789 pa se raspitaj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori