"Od danas za sve korisnike TIPI tafnog profila vazi ova promocija koja traje do 31.7.2008, poruke se mogu koristiti u neogranicenom periodu ka nacionalnom saobracaju. Aktivacija: praznu poruku posaljete na broj 200. Vise informacija na 789."
MB maneken napisao:Mozda je covek razocaran u svoju firmu... ili im se samo divi
Bice pre ovo drugo telenor je davna prosla stvar i trebalo bi da bude za svakog ko gleda da ustedi neka predje na vip ili mts
Kako sam rekao tako se i desilo mts je majstor kopiranja
da nije vipa nebi imali odakle da crpe ideje nekada imam utisak da su neki iz mts presli u vip da bi mogli da budu inovativni jer to nisu mogli u mts mislim nisu mogli kad su oni hteli nego par dana ili nedelja kasnije jer je takav obicaj u mts
i sto je jos zalosnije Telenor ih deru na zivo i to na najperfidinije nacine. Pa Norvezani u Srbiji jedini u svetu naplacuju teh. podrsku svojim korisnicima - TUGA. Nemaju cak ni 112... ZALOSNO... najskuplji su - STRASNO.
Hmmm nisam siguran da li je prepisivanje (nisam proveravao da li Vip to daje i postojećim korisnicima ili samo novim) ali je definitivno i pravovremen i prilično efikasan odgovor BTW prebaciš se na tipi tarifu i dobiješ 10 free SMS poruka uplatiš ovo i za 200 din dobiješ 1200 poruka promeniš tarifu na Kul i za nekih 250 dindži imaš "i jare i pare"
danas poslah poruku u mrežu BH Telekom +38761 I skinu mi besplatnu poruku. Dosad se to naplaćivalo 11.80 Ima li neko neku informaciju da nisu stavili poruke prema cijeloj Crnoj Gori i BiH po cijeni nacionalne poruke??
Jel` neko uradio ovo sto predlaze skeptichni chicha?Jel` kad se vratis na cool tarifu ostaje 1200 besplatnih poruka?
Hmmm nisam siguran da li je prepisivanje (nisam proveravao da li Vip to daje i postojećim korisnicima ili samo novim) ali je definitivno i pravovremen i prilično efikasan odgovor BTW prebaciš se na tipi tarifu i dobiješ 10 free SMS poruka uplatiš ovo i za 200 din dobiješ 1200 poruka promeniš tarifu na Kul i za nekih 250 dindži imaš "i jare i pare"
miodrage napisao:I ako ja umem da racunam pre ce da izadje oko 300 din, jer je promena tarife 80... Pa jos ako nakarikamo PDV (ne znam da li je ukljuchen ili ne)
Dakle sedi jedan
Čak i na njihovom sajtu može da se nađe štogod korisnoga
Ukoliko promenite navike u korišćenju svog mobilnog telefona, možete da promenite svoju tarifu jednostavnim pozivom broja 778. Prva promena je besplatna, a svaka sledeća se naplaćuje 50,00 dinara bez PDV-a.
Da li neko zna kako se proverava broj preostalih besplatnih sms poruka na mts-u?
Na vip-u je klasicno, kao i provera kredita, ali na mts-u ne dobijem niokakvu informaciju o tome.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.