mt:s promocija: 1200 minuta za 200 dinara!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
mt:s promocija: 1200 minuta za 200 dinara!
Mobilna telefonija Srbije od 7. jula 2008. godine počinje promotivnu kampanju za sve nove i postojeće prepaid korisnike. Svaki korisnik koji pošalje SMS poruku na broj 300 dobija bonus od 1200 besplatnih minuta za pozive u okviru MT:S mreže. Cena SMS poruke koju korisnik pošalje na broj 300 iznosi 200 dinara sa uračunatim PDV-om. Svi pozivi koje korisnik ostvari kao i uspostava veze iz ovog bonusa su besplatni. Korisnici bonus mogu da koriste svakog dana u periodu od 20:00 do 02:00 časa do njegovog potpunog utroška ili do kraja promotivne kampanje. Korisnik može ostvariti bonus slanjem SMS poruke na broj 300 neograničeni broj puta u toku trajanja kampanje. Kampanja traje do 31. avgusta 2008. godine.
Korisnici koji su aktivirali uslugu Moj omiljeni broj bonus iz ove kampanje mogu da ostvare samo ukoliko pomenutu uslugu deaktiviraju, što znači, tek kada istekne 30 dana od trenutka prijave za Moj omiljeni broj. U slučaju prelaska sa prepaid-a na postpaid korisniku se ne prenose neiskorišćeni minuti. Tek kada istroši kupljene minute, korisnik ponovo stiče pravo da kupi sledećih 1200 minuta
Korisnici koji su aktivirali uslugu Moj omiljeni broj bonus iz ove kampanje mogu da ostvare samo ukoliko pomenutu uslugu deaktiviraju, što znači, tek kada istekne 30 dana od trenutka prijave za Moj omiljeni broj. U slučaju prelaska sa prepaid-a na postpaid korisniku se ne prenose neiskorišćeni minuti. Tek kada istroši kupljene minute, korisnik ponovo stiče pravo da kupi sledećih 1200 minuta
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
predpodstavljam da ce ovo biti samo za toki tarifu, kod mene kuci niko nije dobio ovaku slicnu poruku za akciju od 1200 besplatnih minuta.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- mezzano
- Expert
Re: mt:s promocija: 1200 minuta za 200 dinara!
Mislim da vazi za sve tarife. Mana je sto su minuti "besplatni" samo u okviru mt:s mreze.mezzano napisao:Mobilna telefonija Srbije od 7. jula 2008. godine počinje promotivnu kampanju za sve nove i postojeće prepaid korisnike.
samo za prepaid
- bilo koji profil/tarifa
- poslati prazan SMS na 300, tarifira se 200din (uklj. PDV) + 2,6din za SMS
- rok aktivacije 24h
- dobija se 1.200 min (samo u mreži), 20-02h, važi dok se ne potroši
- neograničeno puta može da se prijavi, kada se potroši
- nema načina provere preostalih minuta, stiže SMS da je isteklo
- uspostava veze se ne naplaćuje
- tarifira se po sekundi
- omiljeni broj mora da se deaktivira da bi se koristila ova usluga (ne moze istovremeno sa omiljenim brojem!)
Ovo je samo citat sa linka http://www.elitesecurity.org/t328905-1- ... aktivacija
- bilo koji profil/tarifa
- poslati prazan SMS na 300, tarifira se 200din (uklj. PDV) + 2,6din za SMS
- rok aktivacije 24h
- dobija se 1.200 min (samo u mreži), 20-02h, važi dok se ne potroši
- neograničeno puta može da se prijavi, kada se potroši
- nema načina provere preostalih minuta, stiže SMS da je isteklo
- uspostava veze se ne naplaćuje
- tarifira se po sekundi
- omiljeni broj mora da se deaktivira da bi se koristila ova usluga (ne moze istovremeno sa omiljenim brojem!)
Ovo je samo citat sa linka http://www.elitesecurity.org/t328905-1- ... aktivacija
- mezzano
- Expert
Sve je tacno sem ovoga
http://forum.mtsmondo.com/index.php?sho ... entry13229 poruka 8
Mora da se potorsi do 31.08.2008.mp3mp3 napisao: - važi dok se ne potroši
http://forum.mtsmondo.com/index.php?sho ... entry13229 poruka 8
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ok , thanks mezzano . U tom slucaju me ova usluga ne zanima . 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Ma zvali su likovi sa drugog sajta i pitali i uslovi su trebali da budu kako sam napisao, medjutim promenili su uslove jer mi je post od pre par dana, tako da se stalno menjaju uslovi i nemam pojma sta je sada, trebalo je da bude 20-02 a sada vidim da je izmenjeno...
Ne verujem nikome, ni sebi
dok ne vidim na sajtu mt:s-a 
Ne verujem nikome, ni sebi

- vlada1970
- Mobil manijak
Nije meni problem sto je to od 20-02 h , nego da li je ograniceno da mora da se potrosi do 31.avgusta ? Uostalom , kao sto kazes , kad budu izbacili zvanicnu informaciju onda cemo sve znati .
- mezzano
- Expert
Evo, meni je stigla poruka od mt:s-a koja glasi:
"1200 posaljite na broj 300, i za 200 din (sa pdv-om) do 31.08. koristite 1200 poklon minuta za vecernje pozive u mt:s mrezi od 20-02h"
Mislim da ovo otklanja svaku sumnju. A i kazem, na mondo forumu su tu informaciju dali ljudi koji rade u mt:s-u, i mogu da kazem, daju tacnije informacije nego korisnicki centar.
I meni je ovo glupo. Mislim da je pokusaj da se zaradi jos koji dinar, na staru slavu stecenu akcijom 1200 sms-a za 200 dinara, koja je bila
. Medjutim, ovde su tim ogranicenjima potpuno upropastili akciju ali, pretpostavljam da im je to i bio cilj.
Ovo me mnogo podseca na neke Vip-ovske akcije. Mnogo ljudi nece obratiti paznju do kad mogu iskoristiti minute, pa ce se posle zabezeknuti kad prime poruku da je akcija zavrsena.
"1200 posaljite na broj 300, i za 200 din (sa pdv-om) do 31.08. koristite 1200 poklon minuta za vecernje pozive u mt:s mrezi od 20-02h"
Mislim da ovo otklanja svaku sumnju. A i kazem, na mondo forumu su tu informaciju dali ljudi koji rade u mt:s-u, i mogu da kazem, daju tacnije informacije nego korisnicki centar.
I meni je ovo glupo. Mislim da je pokusaj da se zaradi jos koji dinar, na staru slavu stecenu akcijom 1200 sms-a za 200 dinara, koja je bila

Ovo me mnogo podseca na neke Vip-ovske akcije. Mnogo ljudi nece obratiti paznju do kad mogu iskoristiti minute, pa ce se posle zabezeknuti kad prime poruku da je akcija zavrsena.

da li u ovom mts-u mogu da se dogovore sta je tacno???
juce sam poslao poruku 1200 na broj 300 i posle par sekundi dobio odgovor:
"Vas zahtev je prihvacen i usluga ce Vam biti aktivirana u roku od 24h."
posle nekih sat-dva stize i sledeca:
"Uspesno ste pretplaceni na 1200 poklon minuta u <b>nacionalnom</b> saobracaju koje mozete da koristite izmedju <b>20 i 24h</b>. Ova usluga vam je naplacena 200 din sa PDV-om."
obe poruke su stigle sa broja 300, a meni nije jasno da li sada akcija vazi za sve mreze, tj nacionalni saobracaj, i da li vazi do 00 ili do 02.
jos nesto, operaterka u call centru rece da se minuti trose dok se ne istrose, tj nema vremenskog ogranicenja za njihovu potrosnju (kao sto neko rece do 31. avgusta) sto mi takodje deluje malo sumnjivo.
stvarno bedno, tolika kompanija a tako losa mreza za informisanje, izgleda je najbitnije samo uzeti pare potrosacu...
juce sam poslao poruku 1200 na broj 300 i posle par sekundi dobio odgovor:
"Vas zahtev je prihvacen i usluga ce Vam biti aktivirana u roku od 24h."
posle nekih sat-dva stize i sledeca:
"Uspesno ste pretplaceni na 1200 poklon minuta u <b>nacionalnom</b> saobracaju koje mozete da koristite izmedju <b>20 i 24h</b>. Ova usluga vam je naplacena 200 din sa PDV-om."
obe poruke su stigle sa broja 300, a meni nije jasno da li sada akcija vazi za sve mreze, tj nacionalni saobracaj, i da li vazi do 00 ili do 02.
jos nesto, operaterka u call centru rece da se minuti trose dok se ne istrose, tj nema vremenskog ogranicenja za njihovu potrosnju (kao sto neko rece do 31. avgusta) sto mi takodje deluje malo sumnjivo.
stvarno bedno, tolika kompanija a tako losa mreza za informisanje, izgleda je najbitnije samo uzeti pare potrosacu...
- vlada1970
- Mobil manijak
Ala su neorganizovani ovi u mts-u , pa to je strava .
Sad kazu 20-24 h i to u poruci
A ova u call centru da se trose dok se ne istrose tj. nema vremenskog ogranicenja .....
Pa stvarno ih izgleda bole uvo sto im je ovakvo ludilo u firmi .
djoxie, sad kad si uplatio nema povratka ali ja necu da im uplacujem dok se ne usaglase .

A ova u call centru da se trose dok se ne istrose tj. nema vremenskog ogranicenja .....

Pa stvarno ih izgleda bole uvo sto im je ovakvo ludilo u firmi .
djoxie, sad kad si uplatio nema povratka ali ja necu da im uplacujem dok se ne usaglase .
- mezzano
- Expert
Dok se oni usaglase, doci ce 31.08
. Istina, mt:s je totalno neorganizovana mreza, al su zato jeftiniji od konkurencije
.
Samo još jednom ću ponoviti - minuti važe od 20 h do 2 h. Mogu se koristiti za pozive u 064/065 mreži. Minuti se mogu koristiti do 31. avgusta.
Rece covek koji radi u mt:s-u, i sigurno zna vise od neke operaterke. Zato, smatrajte ovo zvanicnim (barem za sada)

Samo još jednom ću ponoviti - minuti važe od 20 h do 2 h. Mogu se koristiti za pozive u 064/065 mreži. Minuti se mogu koristiti do 31. avgusta.
Rece covek koji radi u mt:s-u, i sigurno zna vise od neke operaterke. Zato, smatrajte ovo zvanicnim (barem za sada)

Sada pise i na sajtu :
1200 minuta razgovora za samo 200 dinara
Mobilna telefonija Srbije pripremila je specijalnu ponudu za sve prepaid korisnike u vidu bonusa od 1200 minuta razgovora za samo 200 dinara.
Svi prepaid korisnici koji do 31. avgusta pošalju SMS sa tekstom 1200 na broj 300 dobijaju 1200 minuta u mt:s mreži. Poruka kojom se aktivira ovaj specijalni bonus, tarifira se 200 dinara (sa PDV-om). Ove besplatne minute korisnici mogu iskoristiti svakog dana u periodu od 20.00 do 02.00 h.
Od danas, 7. jula važi i nova cena uspostave veze za tarifne profile Tipi i Kul, koja sada iznosi 2,80 dinara bez PDV-a.
1200 minuta razgovora za samo 200 dinara
Mobilna telefonija Srbije pripremila je specijalnu ponudu za sve prepaid korisnike u vidu bonusa od 1200 minuta razgovora za samo 200 dinara.
Svi prepaid korisnici koji do 31. avgusta pošalju SMS sa tekstom 1200 na broj 300 dobijaju 1200 minuta u mt:s mreži. Poruka kojom se aktivira ovaj specijalni bonus, tarifira se 200 dinara (sa PDV-om). Ove besplatne minute korisnici mogu iskoristiti svakog dana u periodu od 20.00 do 02.00 h.
Od danas, 7. jula važi i nova cena uspostave veze za tarifne profile Tipi i Kul, koja sada iznosi 2,80 dinara bez PDV-a.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Jooooj kakvu su zbrku napravili dakle, prvo su planirali 20-24 (hej čak sam i ja to tako najavio) a onda je neko valjda ponovo pročitao Telenor večernje razogovore i brzo je doneta ekspers odluka o promociji promocije tj da minuti važe 20-02
no bar su ovg puta bili izrazito fini i rekli dokle impromocija važi naravno ako je ne produže (ili skrate Telekom je to
)