Koji mobilni operater daje najveci kredit pri kupovini prepaid kartice? Mts, Telenor ili VIP? Znam da MTS daje 200 dinara besplatnog kredita, neku srecjku i nekoliko besplatnih SMSova. Zanima me jer bi hteo da kupujem preko Interneta preko SMS kartice.A ako platim 200 karticu a dobijem preko 200 din. kredita to bolje za mene.Znam da je ranije bilo da ako se kupi VIP kartica da se dobija (valjda) 2500 kredita
Pre godinu i vise dana je Telenor davao 750 din kredita na novim karticama od 500 din, odnosno, 1500 din kredita na karticama od 1000 din. Ne znam da li tako nesto jos uvek postoji. I MTS je davao nesto slicno.
m:ts daje 750 din krede ako se kupi kartica za 500din.
medjutim razmisli o kupovini vip kartice, kada je kupis za 200 din , dobijas 200 din krede, ali svaka dopuna vredi duplo vise od danas do 30.septembra
Samo da se nadovezem na Laki024-ja, tarifiranje posle ove promocije ostaje 60+30, pa ko voli neka uziva
Inace mt:s karticu 065 sam kupio na trafici i za 180din = 100 sms-a + 200 din (10 sms-a pri promeni tarife) a mozes da aktiviras 200din=1200sms-a bez ogranicenja
osim toga jedini imaju omiljeni broj i mondo web sms i najnize cene uz najbolje promocije, nadam se da sam pomogao
Da, slazem se sa Mp3mp3. MTS je najbolji izbor ako govorimo o prepaidu. Ali ako se razmislja o postpaidu, "prenesi" paketi kod Telenora su najbolji.
Da li si NekoNekic razmisljao o postpaidu? Ja toplo preporucujem jer iz mog iskustva vidim da se isplati. Tako npr. svakog meseca imam 150 minuta i 150 poruka besplatno, za sve ukupno 600 din. Neka neko proba da sa 600 din kredita posalje 150 poruka i prica 150 minuta.... Nema sanse, pa koja god mreza bila u pitanju i prepaid paket.
moja kombinacija vip post 325 i mts kul mesecni troskovi 1300 ,od pripejda samo se isplati mts kul ili laki tarifa ili vip , post pejd vip zato sto nemenjaju nista u profilu kao mts ili telenor svakih par meseci
telenor ibegavaj u sirokom luku nepovoljni su i u pri i u post pejdu
Aleksaboy napisao:Da, slazem se sa Mp3mp3. MTS je najbolji izbor ako govorimo o prepaidu. Ali ako se razmislja o postpaidu, "prenesi" paketi kod Telenora su najbolji.
Da li si NekoNekic razmisljao o postpaidu? Ja toplo preporucujem jer iz mog iskustva vidim da se isplati. Tako npr. svakog meseca imam 150 minuta i 150 poruka besplatno, za sve ukupno 600 din. Neka neko proba da sa 600 din kredita posalje 150 poruka i prica 150 minuta.... Nema sanse, pa koja god mreza bila u pitanju i prepaid paket.
Meni treba boj za jednokratku upotrebu.Treba mi samo da bih kupio premium za BiteFight (online igru).Mislim da mi ova 2 puta veca dopuna za VIP bas odgovara.A sta znaci to "60+30"?
60+30 je tarifiranje razgovora. Razgovore krace od 60s ti naplacuju kao da si pricao ceo minut, kada predjes 60s tada ti zaokruzuju na 30s. Tj ako razgovaras 0s-60s naplate ti minut. Ako pricas 61s-90s naplate ti minut i po i tako redom.
Mana je naravno sto za recimo 10s naplate minut ili za 61s naplate minut i po. Mada bolje i tako uz promociju nego kod telenora 60+60
Koliko ja znam, kod Telenora na tarifi "Prica" tarifiranje se vrsi 60+1. Takodje na postpaid tarifama tarifiranje je 60+1. Tako da ova konstatacija iznad ne drzi vodu ako se generalno gleda. Ima vise tarifa i nije u svim 60+60.
Aleksaboy naaveo sam da je bolje 60+30 nego 60+60 kod telenora ali nigde u mom textu ne pise da je u svim tarifama 60+60, ti ako vidis taj deo citiraj
60+60 je na Posle4, Poruke, Olimpijski.
Da Mp3Mp3 rekao si "bolje 60+30 nego 60+60 kod Telenora", kao da se kod Telenora u svim paketima obracunava 60+60. Nisi naveo pakete i samim tim nisi bio precizan, te se ljudi mogu zbuniti. Zasto nisi rekao "bolje 60+1 kod Telenora nego 60+30 kod VIP-a? Mogao si i tako da kazes.
Aleksaboy mogao sam ali je poenta bila da od loseg ima losije... time sam hteo da kazem da ima i gore ponude.
Recimo olimpijski ima vecu cenu prvog minuta i sms-a a i sa tarifiranjem je 60+60, dok ova vip promocija koja je cini mi se bolja "veceri besplatnih minuta i sms-a"
to je primer gore kombinacije...Inace neverujem da neko na ovom forumu nezna da telenor ima 60+60 i 60+1
NekoNekic, mislim da taj kredit koji se duplira kod Vip-a, ne vazi za premium usluge, tipa plaćanje parkinga, internet vremena.... "Bonus kredit ne važi za roming usluge i usluge sa dodatom vrednošću", kaže se na Vip-ovom sajtu.
Tako je Mezzano. Takodje, poklon kredit vazi samo mesec dana od dana dopune. Pre je bonus kredit vazio kao i standardni kredit a sada ne. Ja kazem da se ne isplati ali to je samo moje misljenje...
Eh pa miodrage ne može baš svako ko ima mogućnost da kupi SIM karticu da ima i i neku drugu karticu Ako ti treba nešto za plaćanje preko mobilnog onda je najbolja varijanta mt:s (čudna mi čuda) kartica po ceni od 1000 din sa 1500 din kredita pošto se taj kredit ni na koji način ne uslovljava.....jedna od IMHO ključnih prednosti mt:s pripejda ... samo da se ne dosete da počnu i u tome da kopiraju ove druge
Pa ne znam, VISA Virtuon kartica u recimo Raiffeisen banci te kosta sat vremena i 20E da stavis na nju sto mora da bude tamo kao depozit. Potom samo odes do banke pre neke transakcije, ulozis koliko ti treba, i od kuce platis. Savetuje se da se ne drzi novac na samom rachunu zbog mogucih zloupotreba.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.