Tako da sam morao da se odjavim i od "poruka obavestenja", kako sve nece nazivati SPAM

Pa nije u zabludi samo ti je objasnio razliku između "komercijalnih" i "info" SMS i to poprilično detaljno...MB maneken napisao:@blajah
Ti si ocigledno u zabludi, .....
E pa meni vise nece, lepo sam im objasnio da ako mi posalju jos jednom jos neku glupost tipa www.mondozoom.com i slicne gluposti necu biti njihov korisnik.misternobg napisao: Izgleda da oni to svima salju hteo ti to ili ne.
Da divan je taj svet ovde potok onde cvet a na svaku laticu cveta zakačena po jedna reklama....MB maneken napisao:E vidis u svetu je dugacije
Babe i zabe se ne sabiraju a ni uporedjuju. Baba je baba a zaba je zaba, ali kad vec pominjes zabe, drzava Srbija je i za taj TV koji ti pominjes propisala zakon koji tacno kaze kakve reklame mogu biti, koliko mogu trajati i kada se emituju. Konkretno ja kuci imam memorisano preko 70 kanala, pa kada je reklama imam mogucnost izbrora tj. promenim kanal a i oni sa najmanje reklama su mi na udarnim brojevima daljinskog, tako kada imas veliki izbor mozes lako da izdvojis zito od kukolja.skeptichni chicha napisao:Nigde još nisam video da neko ide i plaća npr gledaocima TV programa da gledaju reklame...
I ti si izrazio jasnu volju da ti se takve poruke ne šalju .... samo nisi izrazio jasnu volju da ti se na šalje i druga slična vrsta takvih poruka pa si morao ponovo da ih pozoveš...... Prosto i po zakonu. Naravno ako misliš da je zakon prekršen ne treba da kukaš po forumu nego pravo kod advokata i tuži ih barem naš zakon ima klauzulu da onaj ko izgubi proces plaća sudske troškove .... uostalom baš me interesuje šta bi advokat koji se ovakvim stvarima bavi imao da kaže povodom ovoga... nekako imam utisak da su se debelo pokrili sa te strane isto kao i ovi što pozivaju fiksne brojeve i nude kojekakve "nagrade" i slično ....MB maneken napisao: Oglasna poruka ne može da se uputi pojedinačno određenom licu, ako je ono jasno izrazilo volju da mu se ona ne upućuje.
Po tvome ako te npr. napadne neki manijak u parku i sl. i ti mu kazes nemoj samo da me bijes a on ti kaze: "DOBRO ispunicu ti zelju a sada skidaj gaceskeptichni chicha napisao: samo nisi izrazio jasnu volju da ti se na šalje i druga slična vrsta takvih poruka
MB maneken napisao: Po tvome ako te npr. napadne neki manijak u parku i sl. i ti mu kazes nemoj samo da me bijes a on ti kaze: "DOBRO ispunicu ti zelju a sada skidaj gace".
I ti sad te na sudu sudija pita sto nisi izrazio jasnu zelju da neces da skidas gace jer nije dovoljno sto si mu rekao da neces batine.