Motorola V9 kod MTS-a

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Motorola V9 kod MTS-a

Post od miodrag75 »

Interesuje me ako slucajno zna neko dal ih ima jos i da li su otkljucane. I ako jo moze neko da mi kaze kad moze da se potpise ugovor za telefon al mora da se saceka istek prethodnog ugovora ili moze kao kod Telenora 3 meseca pre isteka prethodnog

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

V9 je mnogo dobar telefon [a koja motorola nije]! kolko ja znam, otkljucane, al najbolje bi bilo da okrenes call centar, sacekas nekih sat vremena da se javi operater i pitas ih

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Verovatno je otkljucan kao i ogromna vecina drugih telefona jer ih prodaju ne u poslovnicama nego u prodavnicama tipa TeKnomobil i sl. sa kojima imaju ugovor :wink: A ovo za produzenje ugovora pre isteka... Iskreno, nisam bas siguran, znam da nisu imali tu opciju sad vec prosle godine

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Azimuth napisao:Verovatno je otkljucan kao i ogromna vecina drugih telefona jer ih prodaju ne u poslovnicama ...
Pa probali su da ih prodaju i u poslovnicama pa nije išlo, stajali im po vitrinama mesecima bez da ih iko pogleda kao ni svojevremno sa V3.... jbg u ovoj zemlji pored Nokie samo eventualno Samsung i SE što mogu da se uvale nekome...

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

I dalje nemaju tu opciju mada kod Telenora moze pre isteka 3 meseca Ja imam V8 mada burezer hoce da ga kupi a ja da uzmem na zenin broj V9 komplikovana operacija a ako je zakljucan i ne nadjem nekog da ga otkljuca preko subside key-a neupotrebljiv je :lol:. Motorole su zakon sto se tice telefona na preklop retko ko ih pravi metalne.Hvala drugari

milutinndv
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Dec 2007. 05:26

Post od milutinndv »

Molim vas da mi neko od vas da link za mts sa tim fonom,da vidim uz koje pakete ima i kakvi su uslovi.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

skeptichni chicha napisao:jbg u ovoj zemlji pored Nokie samo eventualno Samsung i SE što mogu da se uvale nekome...
Pa kakav je to telefon kada ne moze da mu se ukljuci Message Report, vec mora za svaki SMS pojedinacno :?

Ne branim Nokiu, ali ovaj problem datira jos od Razora i jos se nista nije promenilo :uhuh:

Odgovori