Ne znam ali meni savrseno odgovara da imam karticu od 250 mesta u imeniku... fora je u tome sto je moj imenik akumulisan od 2000. godine kada su telefoni bili veoma jednostavni i nisu mogli da pamte sve te zive podatke koje ovi sad mogu da pamte u jednom zapisu, tako da u mom imeniku je vecinom upravo tako, bojan 060,bojan kuca, bojan 065...

mailove ne cuvam u telefonu uopste niti slicice ljudi iz imenika, tako da mi to ne treba... do sad sam morao 7-8 puta prilikom promene telefona da prebacujem imenik i da se maltretiram pogotovo sto sam vecinom prelazio na drugu marku telefona... (lako je preci npr. sa nokie na nokiu pa sa pc suitom sve se lako prebaci, ali kad predjes na neku drugu marku ond amoras da koristis univerzalne programe na kompu pa se tu javlja problem kompatibilnosti sa razlicitim telefonima itd... )
osim toga ako ti upisujes pod jednim imenom sve necije brojeve kasnije se javlja problem kod prebacivanja na komp kad menjas telefon, recimo ako se dobro secam cak i nokia pc suite ne moze vise mobilnih brojeva da registruje pod jednim imenom, nego samo npr 1 mobilni, 1 kucni, 1 u kancelariji... a nokia telefoni mogu... i onda ako pod nekim imenom imas vise telefona upisane kao mobilne te brojeve izgubis ako ne pazis...