Milion i ti!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Milion i ti!

Post od Lobachewsky »

Evo, skupise i oni milion korisnika, sad gde se svi oni kriju i ko im donosi hranu da ne zalazim u to... :)

Milion razloga za dopunu
Bonus priča i poruke do kraja godine!

Uhvati i ti ritam zajedno sa milion Vip korisnika i uz svaku Vip prepaid dopunu od najmanje 100 dinara, do kraja 2009. godine dobijaš bonus od 1000 dinara kredita,1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži!

» Bonus kredit i poruke važe 7 dana od dana dopune i ne sabiraju se sa bonus kreditom i porukama iz naredne dopune.
» Aktivacija promocije važi do 31.05.09. Promocija važi u okviru Vip mreže i ne ukljucuje roming, usluge sa dodatom vrednošcu i GPRS
» U slučaju neaktivnog korišćenja promocije od strane korisnika, Vip zadržava pravo promene uslova promocije.

Moje neko misljenje je da je to sto su naglasili da ce promocija trajati veoma dugo odlican potez.
A to da im vise nije do zezanja govore i ova sitna slova "U slučaju neaktivnog korišćenja promocije od strane korisnika, Vip zadržava pravo promene uslova promocije."

Nek im je sa srecom :roll:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Po meni je ovo bas ok,znaci za nekih 400 din mesecno ima da se napricas/nakucas u vip mrezi....,glupo je sto su telenor i telekom dali ove promocije ,ali su ih bas vremenski ogranicili....
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

šteta što ne daju za nas postpejdovce u mreži jedno 1000000 poruka.mislim da bi to bio jedan lep gest.samo što ne bih imao kome da pošaljem ni 100komada...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Cim je promocija startovala,konstatovao sam da je to najbolja promocija mobilnih operatera kod nas.
Slika

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Cim je promocija startovala,konstatovao sam da je to najbolja promocija mobilnih operatera kod nas dok nisam video "us od 1000 dinara kredita,1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži!"

Super, samo što bih slao 2-3 poruke dnevno :lol:

Slika
Nokia C6

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I ja sam pomislio da dobijas 1000 din, da ih trosis kako hoces... Bio sam spreman da odmah odem i kupim jednu Vip karticu. Ovako... ne hvala. :uhuh:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ok, flat sms i flat razgovori u Vip mreži za 400din mjesečno, ali ja opet ne bih imao koga zvati. :disgust:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Jel neko probao da troši bonus kredit na internet ? Oko Nove godine kada sam koristio promociju, tad je moglo, ali bolje za svaki slučaj da pitam, nego li da bacim pare ( jeste 100 dinara, ali tako ispaštam za mnoge stvari )
Nokia Lumia 630

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

^ djolex, mislim da jasno pise
Promocija važi u okviru Vip mreže i ne ukljucuje roming, usluge sa dodatom vrednošcu i GPRS

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa to i jeste fora, hajde predji i ti na vip, i ti i on i ona i svi, pa da medjusobno razgovaramo/dopisujemo se besplatno.
-I kao, ti nisi normalan, da prelazim na budjav vip i da menjam broj zbog jedne promocije!
-Brate, ovo traje celu godinu, ima da zaboravis i da si promenio broj, a ima da se napricamo ko niko...uzivancija... itd itd.
Po meni je to, kazem, odlican potez za povecavanje pravih i stabilnih korisnika, koji ce Vip da koriste kao primarnu karticu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Sta znam, nikad vise VIP. Ocajna usluga, drski, neljubazni operateri i korisnicka sluzba.

Ko god me pitao sta mislim o VIP-u bilo je. Nisam dovoljno bogat da budem na VIP-u :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

^Ti si prva osoba od koje sam "cuo" da su Vip operateri DRSKI i NELJUBAZNI.
Ne znam onda sta su mt:s operateri.... :wacko:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

MT:S operateri su jedna zbirština ljudi koji su sišli sa planine od ovaca i obukli odela sa kravatama. Pored toga što su živi neobavešteni, kao Koštunica, jako su neljubazni i nevaspitani. Džabe im je pozivanje call centra besplatno kada čovek ne sme da im se obrati. :x

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Teniser napisao:^ Mislim da jasno pise
Jaoj, nisam video, nije mi ovo prvi put, malo skrenem na drugu stranu i eto...
A što se tiče mt:s-ovih operatera, tu si definitivno u pravu. Osim što ne znaju ništa i ubeđuju u suprotno, jako su drski i retko ko me sasluša do kraja dok mi ostali prekidaju vezu :shock: . Osim toga, ono čekanje od 5-10 minuta smori i jedva se javim :uhuh: za razliku od Vipovih operatera gde čekam 3 minuta ( ne znam zašto postpaid korisnici nemaju privilegiju da im se operateri jave za kraće vreme ) ali sve što pitam, uvek mi odgovore i zbog toga sam im čak i čestitao Novu godinu, 8. mart i 1 000 000 korisnika itd. osim toga, ne naplaćuju razgovor što je veoma bitno :roll:
Nokia Lumia 630

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sve vishe sto citam o neljubaznosti mt:s operatera ne mogu da dodjem sebi. Pa za ovih 9 godina sam ih zvao sigurno 100-tinak puta, i svaki put sam dobio informaciju koja mi je trebala. Nikad nisam imao P od problema. Dodushe bilo je pojedinih koji nisu znali kako da mi pomognu, ali sam onda lepo i ljubazno zamolio da me prespoje sa nekim ko moze da mi razreshi nedoumicu, pa su mi i tu izasli u susret.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Kao sto kaze miodrage ni ja nikad nisam imao problema ni sa jednim Call centrom (ni sa mt:s, ni sa vip) :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

miodrage, Nikola031
Такође а звао сам их хиљаду пута раније и увек су били ок.
Шта им говорите када су нељубазни према вама? :?
Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne mogu da kazem da je bio problem, ali bila je jedna "riba" u poslovnici koja mi se onako vazno, sa visine obracala, kao u fazonu ja sam tu zbog nje, iako je upravo obrnuto. Nesto sam bio u mirnoj fazi pa nisam hteo da pravim skandal, i onda hladan tush (za "ribu") - ulazi jedna moja pacijentkinja i javlja se "Dobar dan, doktore". "Riba" je odmah promenila ton i stav, jos krenula i nekako debilno da se smeska... bolje da je ostala dosledna svom prvobitnom stavu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Ja sam bas misljenja da su VIP operateri izuzetno ljubazni,a mt:s(i sto se tice operatera i sto se tice poslovnica,nikada nista ne znaju) :uhuh: :)))
Evo kako sam ja uradila.Imam postpaid Telekoma,ali sam ubacila vip pripejd karticu u drugi mob,smanjila tarifu kod Telekoma,jer dosta ljudi, u mom okruzenju, je zbog akcije nabavilo vip kartice,tako da mi se bas bas isplati. 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

o VIP operaterima sve najlepše i na visini zadatka za ovaj vremenski period 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori