Telenor: Novi tarifni paket Kombinuj
Telenor: Novi tarifni paket Kombinuj
Najbolje od prepaida i postpaida
Novi tarifni paketi KOMBINUJ omogućavaju vam da kontrolišete svoju potrošnju izborom mesečne pretplate od 250, 500, 1000, 2000 ili 4000 dinara, koju u celosti možete da potrošite na razgovore, SMS ili internet i po potrebi dopunjavate kao u prepaidu. Uz tarifne pakete KOMBINUJ možete da razgovarate po povoljnijim cenama i izaberete telefon kao u postpaidu uz osećaj slobode koji vam pruža prepaid. Više ne morate da brinete o visini mesečnog zaduženja, pošto je iznos uvek isti i odgovara visini izabrane mesečne pretplate. Vaš račun može biti mnogo prijatniji uz tarifne pakete KOMBINUJ.
Tarifni paket KOMBINUJ na najbolji način spajaju postpaid i prepaid. U okviru tarifnih paketa KOMBINUJ postoji mesečna pretplata, čiji iznos u potpunosti možete da potrošite na domaće, međunarodne i razgovore u romingu, slanje SMS, MMS poruka i pretraživanje Interneta. Po potrebi, pretplatu možete da dopunjavate željenim iznosom, kao u prepaidu. Ono što tarifne pakete KOMBINUJ čini posebnim je mesečni račun, koji je uvek isti jer iznos odgovara visini odabrane mesečne pretplate.
Da biste postali korisnik tarifnog paketa KOMBINUJ potrebno je da sklopite ugovor i odaberete jedan od pet ponuđenih tarifnih paketa, to jest, iznosa mesečnog računa: KOMBINUJ 250 sa 250 dinara mesečne pretplate, KOMBINUJ 500 sa 500 dinara mesečne pretplate, KOMBINUJ 1000 sa 1000 dinara mesečne pretplate, KOMBINUJ 2000 sa 2000 dinara mesečne pretplate i KOMBINUJ 4000 sa 4000 dinara mesečne pretplate. Iznos definisan visinom mesečne pretplate vam je na raspolaganju mesec dana, s tim što iznos prve pretplate možete da prenesete u sledeći mesec.
Uz tarifne pakete KOMBINUJ možete da kupite mobilni telefon po povlašćenoj ceni, uz sklapanje korisničkog ugovora. Posetite najbližu Telenor prodavnicu i odaberite jedan od KOMBINUJ tarifnih paketa, uz jedan od telefona iz ponude, razgovarajte po povoljnijim cenama, kontrolišite svoje troškove izborom željene potrošnje i dopunjavanjem kao u prepaidu i ne brinite o visini mesečnog računa.
Tarifni paket KOMBINUJ namenjen je svim fizičkim i pravnim licima.
Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6564
Novi tarifni paketi KOMBINUJ omogućavaju vam da kontrolišete svoju potrošnju izborom mesečne pretplate od 250, 500, 1000, 2000 ili 4000 dinara, koju u celosti možete da potrošite na razgovore, SMS ili internet i po potrebi dopunjavate kao u prepaidu. Uz tarifne pakete KOMBINUJ možete da razgovarate po povoljnijim cenama i izaberete telefon kao u postpaidu uz osećaj slobode koji vam pruža prepaid. Više ne morate da brinete o visini mesečnog zaduženja, pošto je iznos uvek isti i odgovara visini izabrane mesečne pretplate. Vaš račun može biti mnogo prijatniji uz tarifne pakete KOMBINUJ.
Tarifni paket KOMBINUJ na najbolji način spajaju postpaid i prepaid. U okviru tarifnih paketa KOMBINUJ postoji mesečna pretplata, čiji iznos u potpunosti možete da potrošite na domaće, međunarodne i razgovore u romingu, slanje SMS, MMS poruka i pretraživanje Interneta. Po potrebi, pretplatu možete da dopunjavate željenim iznosom, kao u prepaidu. Ono što tarifne pakete KOMBINUJ čini posebnim je mesečni račun, koji je uvek isti jer iznos odgovara visini odabrane mesečne pretplate.
Da biste postali korisnik tarifnog paketa KOMBINUJ potrebno je da sklopite ugovor i odaberete jedan od pet ponuđenih tarifnih paketa, to jest, iznosa mesečnog računa: KOMBINUJ 250 sa 250 dinara mesečne pretplate, KOMBINUJ 500 sa 500 dinara mesečne pretplate, KOMBINUJ 1000 sa 1000 dinara mesečne pretplate, KOMBINUJ 2000 sa 2000 dinara mesečne pretplate i KOMBINUJ 4000 sa 4000 dinara mesečne pretplate. Iznos definisan visinom mesečne pretplate vam je na raspolaganju mesec dana, s tim što iznos prve pretplate možete da prenesete u sledeći mesec.
Uz tarifne pakete KOMBINUJ možete da kupite mobilni telefon po povlašćenoj ceni, uz sklapanje korisničkog ugovora. Posetite najbližu Telenor prodavnicu i odaberite jedan od KOMBINUJ tarifnih paketa, uz jedan od telefona iz ponude, razgovarajte po povoljnijim cenama, kontrolišite svoje troškove izborom željene potrošnje i dopunjavanjem kao u prepaidu i ne brinite o visini mesečnog računa.
Tarifni paket KOMBINUJ namenjen je svim fizičkim i pravnim licima.
Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6564
iPhone 6 Plus
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Interesantno!
Liči malo na kopiju mt:s-ovog 066. Ipak, ima nekih, značajnih razlika. Koliko vidim, Telenor nema onih 100MB interneta, a daje veći broj tarifa od mt:s-a. Takođe, kod Telenora se može uzeti telefon uz ovu tarifu, a kod mt:s-a, ne.
Sad vidim i da ne mogu da se aktiviraju tarifni dodaci, što je čini mnogo manje interesantnom, za mene.
Liči malo na kopiju mt:s-ovog 066. Ipak, ima nekih, značajnih razlika. Koliko vidim, Telenor nema onih 100MB interneta, a daje veći broj tarifa od mt:s-a. Takođe, kod Telenora se može uzeti telefon uz ovu tarifu, a kod mt:s-a, ne.
Sad vidim i da ne mogu da se aktiviraju tarifni dodaci, što je čini mnogo manje interesantnom, za mene.

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
nije loše.paket je za pohvalu jer sa ako se ne varam 600din sleduje ti 300mb što i nije loše pa još jendo 400sms i 1000min u mreži i to sve za 1000din...mislim da je super...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
VeNoM, jel to neki sarkazam?
Ne razumem o cemu govoris? :-S
Kakvih 1000 min, 400 poruka...?
Edit: djuice@rs, moze li da se na ovaj paket predje sa prenesi paketa, ili mora da se potpise novi ugovor?
Edit: djuice@rs, moze li da se na ovaj paket predje sa prenesi paketa, ili mora da se potpise novi ugovor?
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Mene zanima,kakva je razlila izmedju ovog paketa,i pri-paida,nisam bas upoznat sa tim 066 i sad ovim?
Jel ovde kao ja npr. uzmem taj od 1000 din i to mi je fiksno,kao da npr.dopunim svakog prvog pri-paid sa 1000 din ,a kad to potrosim onda dopunjujem normalno sa dopunama...? ili ima neka caka druga ,pa se vise isplati od pri-paida?
Jel ovde kao ja npr. uzmem taj od 1000 din i to mi je fiksno,kao da npr.dopunim svakog prvog pri-paid sa 1000 din ,a kad to potrosim onda dopunjujem normalno sa dopunama...? ili ima neka caka druga ,pa se vise isplati od pri-paida?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 14. Apr 2009. 20:50
Ja lično mislim da je ovo neka nova navlakuša i sad roaming ulazi u pretplatu i to je kao neka novina ( tu nisam sigurana da li je tačno, ali verujem da bi trebalo da je tako tj. da se roaming ne plaća preko pretplate ). Opet se držim paketa prenesi jer ne koristim internet i ostale gluposti pa sam dobre sreće xexe 

- Daddy Yankee
- Banned
Ja bih u tvom slučaju Daddy Yankee, koristio blagodeti Skype-a ili SIT kod Sezampro-a ili uslugu InoCall kod Telekoma (koja je sada omogućena i za korisnike mobilne telefonije). To što koristiš "regularan" paket za pozive ka inostranstvu je veoma skupo i nepraktično. Tako da ne znam ko od nas "plitko" gleda. 

- Daddy Yankee
- Banned
Nije 12 din./min. nego 14,16 din./min. + uspostava poziva. Drugo, ovo važi kada se zove iz MTS mreže ka M:Tel mrežama. Šta da rade oni koji koriste Telenor ili VIP u Srbiji ili oni koji ne koriste M:Tel u inostranstvu? Nepraktično, slažeš se? Uostalom, tebe pozivi preko Skype-a ništa ne koštaju ako se veza uspostavlja preko računara. Nego ok, možemo ovako da se prepucavamo do sutra i da jedan drugom nalazimo "greske". Svako je u pravu na svoj način. 

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Znaci ovde ispada da se ja ustvari obavezujem njima,da cu dopuniti sigurno svakog meseca npr 1000 din ,i za to dobijam skuplje cene telefoniranja,bez mogucnosti dodavanja tarifnih paketa,promocija koje su dobre na pri paidu,ja stvarno ne vidim ni jednu dobru osobinu ovog paketa,ispravite me ako gresim...da su bar spustili malo cene,jos su stavili 60+30
,haha....
prenesi je za vecinu ljudi po meni zakon,samo kad bi uveli npr mesovite npr 500min 200 poruka i obrnuto,jer ima slucajeva da potrose sve minute i prebacuju,a poruke ne ili obratno....

prenesi je za vecinu ljudi po meni zakon,samo kad bi uveli npr mesovite npr 500min 200 poruka i obrnuto,jer ima slucajeva da potrose sve minute i prebacuju,a poruke ne ili obratno....

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 08:47
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS