je li neko mozda imao problema juce i danas sa pozivima od podne juce mi blokirani i odlazni i dolazni kad zovem ''greska u konekciji' a kada me zovu kao da sam zauzet ono bip bip.... sms i net funkc ok....... nazovem ih(sa drugog fona) i kazu da nemam zabranu poziva sve odcekiram svakako...i kao ***** resetujem fon na fabricka podesavanja.... ali prob do kartice. def probam sa drugom karticom 62 sve ok ...
Probaj #002# i taster za pozivanje, možda se aktiviralo preusmerenje koje je moglo i mreža da prouzrokuje ili ako je neko nehotice zadržao tarabu a da ona nije bila dodeljena za nečujan profil već za prelazak na liniju 2 takođe može biti uzrok nedostupnosti.
Da li neko zna sta znaci kad zoves mts broj a centrala odgovori: "broj koji ste zvali trenutno nije u mogucnosti da prihvati vas poziv, pokusajte kasnije" da li je to isto kao i kad je nedostupan pa kaze "pozvani korisnik trenutno nije dostupan, pokusajte kasnije" ili se to javlja kad je broj iskljucen sa mreze? To jos nisam cuo i javlja mi se samo za jedan odredjen broj kad ga zovem.
misternobg, mislim da je broj iskjucen. Tako je i meni bilo na jednoj kartici koja mi je ugasena. Mada, mozda jos uvek ima mogucnosti da se obnovi. Vidi do poslovnice(ako je tvoj broj u pitanju).
Hvala ti na informaciji, nije moj broj u pitanju ja imam 063, nego broj koji ja zovem od pre jedno 2 nedelje mi se to javlja. Ako je kartica ugasena, ne znam zasto onda kaze "trentutno nije u mogucnosti i pokusajte kasnije" zasto jednostavno ne kaze: broj je ugasen.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.