Da li ćete iskoristiti MNP?
Da li ćete iskoristiti MNP?
Pošto su sva tri operatera pogoršali uslove tarifiranja za svoje korisnike (kod svih je 60+60s), naravno uz povećanje cena, postavlja se pitanje da li ćete iskoristiti MNP.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Slažem se sa mezzanoom, s tim da je meni i ta provera stanja i nemogućnost prenošenja minuta i poruka u sledeći mesec razlog da napustim mt:s. Telenor ima generalno bolji signal (kako gde, ali tamo gde se ja krećem....) i mnogo upotrebljiviji internet, dok VIP (ako se dobro sećam) ima 60+30. Jedino što bi me zadržalo na mt:s-u je to što će jako puno ljudi razmišljati slično i napustiti mt:s, a malo napraviti gužvu kod druga dva operatera, i eventualne beneficije ili promocije (vaučer za višemesečno plaćanje postpaid-a uz pojedine karte za koncerte) kakvih kod druga dva operatera nije bilo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, od pre neki dan je i na VIP-u tarifiranje 60+60s. Tako da su sada sva tri operatera ista (ako izuzmemo 066 gde je jos uvek 60+1s).
Ja bih presao istog momenta na Vip da ne moram da menjam broj... Frustrira me jako sto vec skoro 3 meseca ja ne mogu da nabavim Desire preko Telenora, a u Vip bi bilo potrebno samo da se usetam i da ga dobijem...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Mislim da od septembra nece biti dodatnog poreza od 10%, a od nove godine startuje MNP. 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
I ja sam cuo od svojìh izvora da ce PUMT od septembra biti ukinut,ali dok ne vidim to na svom racunu,ne verujem! Inace glasao sam 'MTS i hocu', mislim da su prenesi plus paketi sjajni, kad vec svi zaokruzuju na minut,a Telenor nudi prenosenje u naredni mesec! A Vip me je razocarao,mada je postpaid 325 i dalje primamljiv! Pozz svima
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ja cu probati sigurno razne post-paid opcije, a najvise kod Vip-a, ali jedino uz uslov da mogu ovaj pre-paid broj 064 koji mi je glavni, prebacim kasnije ili posle nekoliko obaveznih meseci, ako mi se ne svidi paket ili mi ne bude trebao, nazad na pre-paid.
To kad vidim napismeno i bez uvrtanja, MNP ce biti uzivanje. Jer ja MNP povezujem i smatram kao opciju da smo ne samo mi vlasnici brojeva, nego i to da je moguce broj malo "drzati" na post paidu, a kasnije opet na pre-paidu i tako u nedogled.
Glasao sam Vip i hocu, ali uz ovaj uslov.
edit: pardoniram IDzO, nisam dobro procitao pitanje u glasanju. Trebalo je da kliknem na MTS i hocu jer mi je ovaj broj u MTS-u.
Ako mozes i imas opciju, prepravi, molim te.
To kad vidim napismeno i bez uvrtanja, MNP ce biti uzivanje. Jer ja MNP povezujem i smatram kao opciju da smo ne samo mi vlasnici brojeva, nego i to da je moguce broj malo "drzati" na post paidu, a kasnije opet na pre-paidu i tako u nedogled.
Glasao sam Vip i hocu, ali uz ovaj uslov.

edit: pardoniram IDzO, nisam dobro procitao pitanje u glasanju. Trebalo je da kliknem na MTS i hocu jer mi je ovaj broj u MTS-u.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS