prisluškivanje (065,063...)...ili nešto drugo?
prisluškivanje (065,063...)...ili nešto drugo?
Od pre par meseci, kada je veza uspostavljena,pojavljuje se u gornjem delu ekrana (polje indikatora, odmah posle slušalice) žuti simbol nalik sinusoidi. Isto je na obe kartice koje su na mom imenu (i 063 i 065) ali samo na Nokia telefonima. Da li ovo znači da neko (neko= država)prisluškuje moj broj ili nešto drugo?
Звучало то смешно или не оператери су законски обавезани да чувају податке о корисницима бар две године(читај заувек)
Ово је само мали показатељ оног што нас очекује у будућност и у какав тоталитаризам нас на леп и упакован начин уводе.
Сумњам да тебе неко прислушкује а још на такав неконспитариван начин. Тај знак вероватно има неко друго значење, тј. дај овамо слику
Ово је само мали показатељ оног што нас очекује у будућност и у какав тоталитаризам нас на леп и упакован начин уводе.
Сумњам да тебе неко прислушкује а још на такав неконспитариван начин. Тај знак вероватно има неко друго значење, тј. дај овамо слику

Слобода или смрт
Skontao i ja sinoć...ali sam morao da dokazem nekim pametnjakovićima koliko silno greše!!!!oscar1980 napisao:Druze,to ti je "Voice clarity" opcija u telefonu. Koliko mogu da primetim po slici,to ti je 6500cl. telefon... Iskljuci tu opciju i nestace ti taj znak![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice prisluskivanja,i da hoce da te prisluskuju,to ti sigurno telefon ne bi pokazivao![]()
![]()
![]()

Hvala svima!