@gargamel4 kao sto sam i rekao, pretposlednji put kad sam bio u inostranstvu, tako sam podesio i nije sam koristio gprs. I da, probao sam tako da vidim da li radi i naravno nece da updatuje aplikaciju. Sto se tice programa koji ne kontrolisem i koji be eventualno sam otisao na net, nije mi ni to jasno kako bi radio kad ja ugasim svaki oblik data konekcije na tel?

Pretpostavljam da bi probao da se konektuje ali neuspesno.....
@ducka stock rom je u pitanju, tj zvanicni ics koji sam updateovao. Tel je inace telenorov. Ovo sa gasenjem gprs saobracaja ne zvuci lose....mozda tako ubuduce odradim

.Zalbu sam vec jednu napisao mailom pre nego sto sam video listing....i naravno ta je odbijena...a sad sam i zvanicno u Telenor prodavnici napaisao novu nakon sto sam video listing, sa sve tehnickim objasnjenjima i specificiranim podesavanjima telefona objasnivsi kako povezivanje na internet nije bilo moguce. Ne mrzi me, ali nisam siguran da ima svrhe..ali sam pokusao pa cu videti
Inace zabelezen je internet saobracaj u dva dana...jedan sam platio za jun mesec a drugi je obracunat za julu.(29 i 30 u mesecu

tako obracunavaju ) Prvi saobracaj je ok, nije visok iznos i znam sta je...upalio sam sva ova podesavanja, pogledao mape i odmah sve ugasio. Do sutra popodne nije bilo nikakvog koriscenja interneta i onda odjednom zesce mb skinuto....posle toga isto....nikakav saobracaj nije zabelezen.....samo taj "peak" koriscenja niotkuda

. Posle toga sam bio opet u inostranstvu..podesio tel..i tu naravno nije zabelezen gprs, ako da ne verujem da je do samsunga
u svakom slucaju, predlozi i iskustva sa zalbama su dobrodosli...a javljam epilog price...