Telenor/mt:s/Vip - postpejd/pripejd (2012)

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Moj "osnovni" broj je:

Telenor - postpejd
18
32%
Telenor - pripejd
3
5%
mt:s - postpejd
22
39%
mt:s - pripejd
0
Nema glasova
Vip - postpejd
13
23%
Vip - pripejd
0
Nema glasova

Ukupno glasova: 56

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Telenor/mt:s/Vip - postpejd/pripejd (2012)

Post od frace »

BG, Knez Mihajlova, oko 14,00h, u telenoru "vri" od ljudi a u vipu preko puta nema ni tri coveka... Da li je to mozda neki pokazatelj? Bolje usluge, ponuda telefona ili nesto trece?
Rezultat starog glasanja:
Telenor - postpejd 30% [ 42 ]
Telenor - pripejd 5% [ 7 ]
mt:s - postpejd 27% [ 37 ]
mt:s - pripejd 11% [ 15 ]
Vip - postpejd 23% [ 32 ]
Vip - pripejd 4% [ 5 ]
Ukupno glasova: 138

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

mislim da je to bila grupa japanskih turista,koji razgledaju Bg,a da si naisao pre par minuta zatekao bi ih u Vip-u
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

vatrogasac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2012. 15:32

Post od vatrogasac »

Da li imam pravo da uzmem neki telefon za dinar na osnovu toga sto hocu da promenim paket ili to moze samo kad se produzuje ugovor?Hocu da predjem sa prenesi 200 na prenesi i surfuj 500

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

vatrogasac, ako si na osnovu postojeceg ugovora vec uzeo neki uredjaj, odgovor je NE .

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ako hoces telefon za 1 din, onda moras da potpises ugovor na 24 meseca. Na sajtu imas cene telefona uz svaki tarifni paket.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Re: Telenor/mt:s/Vip - postpejd/pripejd (2010)

Post od dule88 »

Telenor je najbolji z apostapejd,i kada se kasni 10 dana nije problem a tako cujem da je i u Vipu,a u Mts-u cim s ekasni s aplacanjem 2 dana gase broj,strasno i jadno,niti se moze proveriti stanje racuna.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Nije tacno nista sto si napisao, bar kod mene nije takva situacija. A cak i da jeste i treba telenor malo popustljiv da bude s obzirom da deru k'o blesavi.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

dule88, ja ne kasnim sa racunima. nikad. ono sto potrosim to i platim. mts mene kreditira tako sto sve racune za, recimo, parking u jednom mesecu platim, kroz racun, do 20 u sledecem. provera stanja radi skoro savrseno. brzina neta na RAZR je u rangu adsl_a. barem je tako u bgd_u.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Tako je.I meni u mts dozvole da kasnim s uplatom sve do 20-og u mesecu,a to mi se cesto desava jer vozim kamion pa i nisam kuci dosta dana.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Очито је да оваква тема поприлично узбурка редове поклоника мобилне телефоније,са сваким новим будаластим тарифним профилом,изнова и изнова.Очито је да бисмо сви волели(углавном) користити Теленор,али увек је закључак како су им тарифни пакети безобразбо скупи за оно за шта нуде и углавном сви чекамо још мало па да збришемо негде другде.Успут изгледа да је поседовати број у Теленору помало и питање личног статуса,или се варам.А њих заболе за нас.По резултатима пословања су међу првих 10 у Србији,па зашто да мењају.Мтс одреда сви киње,а имам осећај да су то углавном они који га не користе.Људи,све њихове услуге,сем понуде апарата,су се поправиле за 100%,није то баш као некада.Вип,стално нове промоције...годи то,само треба прочитати ситним словима,које су зачкољице и шта се стварно добија и наравно,код њих је апсолутно величанство нови корисник. :chytry: Лично сматрам да би сва 3 оператора,требали да уведу неки тарифни пакет(наравно код Вип-а већ постоји),типа флат рате(нпр.смарт 550) са додатком интернета,да буду сличне цене,до макс.1500 дин,па онда нека се људи одлуче у сличним условима кога ће да користе.Овако неки мисле да су оштећени,неки да постоје фуј и бљак мреже,трећи,незнам ни сам више...Поздрав свима.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Telenor/mt:s/Vip - postpejd/pripejd (2010)

Post od miodrage »

Pa evo, mozda sam ja neki izrod, ali nikad za poslednjih 12 godina koliko koristim mobilni telefon nisam ni razmisljao o Mobtelu/Telenoru.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

miodrage, nisi jedini. Ni ja nisam ozbiljno razmisljao o Telenoru, barem ne kao o prvoj opciji. Ima jednu prepaid telenorovu karticu, koju uglavnom i ne koristim i to je to.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Eto i u Telesmoru ima paketa koji nekom potpuno odgovaraju... :)
Meni se npr. vise isplati Prenesi i Surfuj 500 nego ovaj Smart 1100 uz 1GB... Vip me svaki mesec dere za 1990din, a pored tih 1GB potrosim jos nekih 500 smartova racunajuci i poruke i pozive... Na ovom u telenoru bih imao 150 + 500 min, 500 poruka i 500 MB za 990din, a po potrebi mogu dodati jos 500MB za 290 din, sto bi me za moje potrebe na kraju izaslo do 1600 din. Nije neka razlika ali ipak znaci. :)
Zato jedva cekam decembar da kazem "bye, bye" vip-u i odoh u Telesmor. :D

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

miodrage napisao:Pa evo, mozda sam ja neki izrod, ali nikad za poslednjih 12 godina koliko koristim mobilni telefon nisam ni razmisljao o Mobtelu/Telenoru.
Нисам имао намеру да фаворизујем ниједног оператора,мада када прочитам свој пост и сам приметим да сам помало био на страни Теленора.Искрено од 2000 год.сам код њих на постпејду,но догурали су(намерно кажем су) до тога да број држим у Старт пакету,чисто да бих чувао тај број.Поента тог мог поста је била,сматрам,да би оператори стварно требали да изађу са понудом неке флет тарифе са интернет додатком по приближно истој цени,али сва три,тако да "слуђени" корисници не би морали да читају оно малим словом написано,него би бирали по личном опредељењу и покривености сигналом,а не овако....Незнам како може тај пренеси и сурфуј,па у било којој варијанти да се неком исплати...Мислим да ту једино игра улогу неки инат остајања код старог оператора,па шта кошта нека кошта. ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Telenor/mt:s/Vip - postpejd/pripejd (2010)

Post od miodrage »

Psyhound pa sto si uzeo taj paket? Ja bih voli rado da uzmem jos 1gb, ali kad mi ne daju, na postojecih 1100 smartova, jer bih onda mogso vise da koristim tethering sa telefona na iPad i jos ko zna sta... Ali kako god.
Meni je Telenor neisplativ zbog minuta koji mi trebaju, a poruke mi ne trebaju. Zato sam i otisao sa mt:s, jer nisu imali sluha za moje potrebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ma imao sam ranije Vip 325 i dodatak od 1GB jer sam uzeo htc Tattoo, pa mi je onda zafalilo net-a i Smart-ovi su mi bili jedino resenje da ne moram da mislim o potrosnji MB. :)

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: Telenor/mt:s/Vip - postpejd/pripejd (2010)

Post od pelleruma »

Ja na poslu imam pristup internetu,kad dodjem kuci,nakacim se na komp,napolju manje vise imam gde se nakaciti tako da potrosim par Mb za mesec dana.Tako da cu u decembru birati neki paket kod Mts- a,valjda ce jos ziveti ona akcija 50% popusta,npr.kao sad MixNet L,M
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

pelleruma, hoce produzili su do nove godine. I ja idem kod nji ako mi telenor ne ponudi nesto slicno.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

E, baš zbog tog popusta sam ja i prešao u mt:s. Kad sam u Vipu pitao koja im je strategija za borbu protiv ovakve promocije, pošteno su mi rekli - nikakva. Ne mogu da se bore sa takvim uslovima. Što se i pokazalo istinitim, jer me niko iz Vipa nije kontaktirao kad sam podneo zahtev za prenos broja.
Nit' je meni žao zbog njih, nit' je njima žao zbog mene.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Е баш због тог попуста,мислим да ћу пренети код мтс мој број из Теленора...За 550 дин. 300 мин,600 смс и 600 Мб...Сад ће рећи мтс је фуј,не ваља...где има мреже има и нета,довољног за све потребе,и није ми јасно шта је то heavy user,како неко пре рече...Питам у Теленору,имате ли попуст,макар 25% као Вип,за неког ко не узима апарат?Не каже једна госпођа,то имају само право дугогодишњи корисници и добију анекс уговора да потпишу итд,итд...Реко,а они што поднесу захтев да Вас напусте, :dry: ,мудро прећутала одговор.А њихов пакет са 300 мин и са нетом(као фол неограниченим) кошта скоро 1800 дин,јер наравно,нема попуста.

Zaključana tema