Pre nedelju dana smo presli u MTS, naredne 2 godine sa 50% popusta. Za sada nemamo primedbi, mada je mali period za ocenjivanje. Prethodne 2 godine smo bili u VIPu, sasvim solidne usluge, osim znacajnog i smarajuceg problema sa gubitkom signala u pojedinim delovima grada, zbog cega smo i promenili operatera.
Do avgusta 2013. vezan ugovorom na Vip Smart 550x2, a tada cu da razmotrim svoje opcije. S obzirom na moje potrebe 99% ostajem kod istog operatera, samo je pitanje kakav bih paket uzeo. Smart700 plus gigica neta mi je za sada najbolja opcija
do jula 2013 u MTS-u, psoto sam prebacioi fiksni i kablovsku TV i internet u SBB (bolja ponuda), vrlo moguce da cu prebaciti i mobilni kod nekog operatera
mts i 50% popusta.zadovoljan koliko mogu da budem.još kada bi bilo više svega toga u okviru cene bio bi još zadovoljniji ali ovako ništa se ne bunim.ima za sve.
Da se i ja upišem.
Prebacio sam brojeve iz Telenora u MTS.
Razlog: za manje novca sam dobio mnogo više. Iako sam bio dugogodišnji korisnik Telenorovih usluga, za ne male novce, nisam dobio nikakvu razumnu ponudu od strane dotičnih prilikom prelaska.
telenor postpaid do februara 2013. Zbog raznih optimizacija, nenormalnih cena svega a posebno telefona, "ciganisanja" oko dobijanja popusta, od marta verovatno prelazim na Vip...
Do septembra bio u MTS a od septembra u VIP-u.
Razlog je upravo ta fleksibilnost paketa. 1100 smartova zadovoljava moje potrebe. Ranije sam imao problem jer mi je bilo premalo minuta a previse poruka i interneta, pa sam uvek probijao paket posteno. Sada je druga prica i zadovoljan sam. Kod njih sam naredne dve godine.
Sve u svemu, zadovoljan sam uslugom za sada.
Od aprila sam u Telenoru. Od juna na postpejdu. Zadovoljan sam paketom (prenesi I surfuj 150). Pre toga sam bio 8 god kod mt:s-a, od cega 5 na postpejdu. Presao sam u Telenor zbog toga sto mi u mt:s-u nisu dozvolili da uzmem telefon uz popust ako smanjim tarifu sa Mix Net M na Mix Net S i nisam hreo da placam 3g pretplatu.
A mezzano kad si vec kod 3G pretplate... samo jedno pitanje: juce kad sam presao na postpaid rekose ukoliko uzmem 3G telefon,sve vreme ugovorne obaveze placam i 3G pretplatu. Nisam ga uzeo,ali sta se desava sad,ukoliko tu karticu ubacim u 3G telefon i koristim recimo video razgovore?
Pre nekoliko dana produzio Box4 paket(Mts)za jos 2 godine i ujedno za 10-tak hiljada kupio Alkatel 992D(na 12 rata).Ne znam u Bg-u kakvih ponuda,operatera sve ima,ali mi se cini da tv program,internet,fiksni,mobilni je kod njih najjeftiniji kad podvuces crtu?Ako nije bas me zanima koji je.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Koristim isti mt:s broj od kraja 2000-te, daklem nekih 12 godina. Do kraja 2009. sam ga koristio kao prepaid, a od decembra 2009. sam na mt:s postpaid tarifi (prvo mix250, pa mix net m). Koristim i jedan prepaid telenor broj za "specijalne namene" (specijalne namene = davanje broja ljudima sa kojima moram nesto da "iskomuniciram", ali ne zelim da me gnjave u raznim situacijama, itd).
Edit: Zanimljiva mi je trenutna statistika. Kada smo pre jedno godinu dana imali slicnu temu (o promeni operatera) VIP je bio u strasnom porastu a mt:s i telenor u padu (po broju korisnika), a u ovom trenutku je: mt:s (ukupno) 9, telenor 8, a VIP 3.
Mts kao privatni broj koristim od 2002.godine i ako nastave sa 50% akcijom ostajem kod njih i posle juna 2013. (tada mi ugovor istice),mada moguce je i da cu box paket uzet.....
Na sluzbenom broju sam evo vec dve godine na telenor postpaidu
Korisnik sam mts-a, postpaid paket(Mix Net).Ja sam potpuno zadovoljan,kao sto je neko gore vec rekao,ako se nastavi akcija 50%,ne planiram da prelazim kod drugog operatera..
Na Telenoru u sledeće 2 godine. Ponudili su mi 50% popusta na pretplatu što mi sasvim odgovara, a i mrežom sam zadovoljan u potpunosti. Neću za sad ništa da menjam. Inače sam već 3 i po godine na postpaidu.
Privatno sam na postpaidu kod mts-a od 1999, daleko od toga da su savrseni ali meni su bolji od konkurencije zbog roaminga u BiH i CG. Takodje zbog segmentacije su me 2 puta pocastili sa odlicnim telefonima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.