Bilo koji besplatni broj kad se zove sa 063.....

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
nekilik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Mar 2005. 14:55

Bilo koji besplatni broj kad se zove sa 063.....

Post od nekilik »

Dakle najzad sam provalio ! :) odnosno procitao kako da nema onog dosadnog zvuka na SE k500i(kad slikam).....u toku razgovora zvuk se ne cuje kad se slika....treba mi samo neki Besplatan broj koji kad okrenem ne skida kredit....naravno da zelim da zaobidjem policiju vatrogasce itd....kad god hocu da slikam a da me neko ne primeti :)

znaci dajte bilo koji broj koji je besplatan kada se pozove sa 063 mreze.....

unapred hvala

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Malo je glupa tema, al ajde.

Jedini besplatni brojevi su ti 92,93,94 i to je sve, mozda 912 za dopunu kredita...

A zvuk mozes da iskljucis kada udjes u silent mode (dugo drzis tarabu (#)), i tako se ne cuje. A posle vratis, mada stvarno ne znam zasto ti toliko smeta taj zvuk :blinky: :blinky:

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Uopste nije glupa tema.
A zvuk mozes da iskljucis kada udjes u silent mode (dugo drzis tarabu (#)), i tako se ne cuje.
Jednostavno ne moze na svim SE telefonima da se iskljuci zvuk kamere.
Verovatno ti nisi jos naisao ni na jedan da to vidis svojim ocima.
he sound is placed as default, but depending on your country's regulations, you can or cannot switch off the shutter sound as the case may be.

if the former is true, you can simply put your fone on silent mode and the shutter noise is gone. if it isn't all you can try and do is place a call to a toll-free number and take a photo then. that should silence the camera shutter sound.
Negde to smatraju narusavanjem privatnosti a najavljeno je da ce svi SE telefoni 'patiti' od toga.
Sve zavisi odakle je skinut telefon i to treba proveriti pre kupovine.
Ja doskora isto nisam znao u cemu je stvar a par likova me je pitalo kako da iskljuci zvuk na k700.
Ta fora sa pozivanjem nekog broja je jedina fora koja pali a da ne moras da diras softver.
Govorna posta se ne naplacuje (909) ni na postpejdu ni na pripejdu. :wink:
mobtelova strana za gov. postu

nekilik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Mar 2005. 14:55

Post od nekilik »

kad sam pisao post nisam se setio 912...sa njim moze sasvim 0k .....zashto mi smeta zvuk ???srednjoskolac sam volim da se zezam na chas-u....drugo eto kad ocu nekoga da snimam...devojku koja mi se svidja itd...a da me ne provali....ima dosta prednosti kad se taj zvuk ne cuje :)
znam da su pre bili neki brojevi....kao nazoves i cuje se muzika....i to je bilo free valjda...da li neko zna koji su to br...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Izvinjam se onda na dezinformaciji, za kameru

Ja sam do sada imao k700, f500, s700 i p910 i na svakom je funkcionisalo bez problema, stvarno nisam znao, mada mi je opet malo glupo da radi u silent modu :blinky: :blinky:

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Na 064 je besplatno kad pozoves korisnicki servis tj. 789 :wink:
A moguce je da je i na 063 besplatan. :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

el bi mogao neko da mi malo opsirnije objasni tu foru sa pozivanjem brojeva!!!!! :? :? :?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

X napisao:Na 064 je besplatno kad pozoves korisnicki servis tj. 789 :wink:
A moguce je da je i na 063 besplatan. :roll:
Jeste, i na 063 je besplatan, znaci 0639863, mada ne znam cemu toliki cim, okrenes tacno vreme i slikaj koliko hoces...

Visnja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Jun 2005. 23:48

Post od Visnja »

0639863 se bar na prepaidu naplacuje.... Proverite kredit pre i posle zvanja... Osim ako je poziv u medjuvremenu ponovo postao besplatan... Zvala sam da proverim za roaming i dok smo se objasnili za sifre fino su mi skratili kredit... Otvoren je neki drugi broj koje je free na koji daju samo neke informacije....
Sky is not the limit!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma oni to stalno menjaju...prvo su naplacivali, pa jedno vreme nisu, pa sad opet jesu...ma MOBTEL je prs'o odkad su krenula ta desavanja sa prodajom... :dry:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Najgore stanje za jednog provider-a je stanje u kome se Mobtel trenutno nalazi. Ne zna se ko pije, ko placa, a svi samo "muzu" novac sa rachuna. Shto je najgore izjave koje su vezane za Mobtel koje se "vrte" po politichkim i "struchnim" krugovima samo unose konfuziju. Te prodato Rusima te prodano Austrijancima, te Austrijanci su ustvari Rusi "samo u jagnjechoj kozi" itd. Za to vreme remonti stoje, oprema za 50 !!! 3G stanica nije proshla granicu, "nema ko da potpishe". Ma skandal skandal stize.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma da, MOBTEL je stvarno na ivici :| Imam druga koji radi tamo u tehnickoj sluzbi, i kaze da se tamo vise ne zna "ni ko' pije - ni ko' placa"...i da ako se ubrzo ne srede stvari ode sve d...
I onaj potez sa karticama od 100din je bio cisto marketinski, jer istrazivanja pokazuju lose rezultate za kompaniju, i da su spekulacije u medijima izazvale mnogo problema i negativnog trenda. Ostaje nam samo (nama, njihovim korisnicima) da se nadamo da ce novi vecinski vlasnik (ma ko god on bio) srediti stvari, i da cemo uskoro dobiti 3G :wink:

Rober_sd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Jul 2005. 21:42

Post od Rober_sd »

Kupio sam i ja taj broj za 100 din cisto da bih imao i 063 mrezu. Inace imam 3 broja 064 i oduvek sam bio na toj mrezi ali hajde da probam malo i 063. Mogu vam reci da uopste nisam zadovoljan MOBTEL-ovim radom. Sramota je da naplacuju pozivanje njihovog korisnickog broja 9863. Telekom to nikada nije radio. I, ajde ako vec naplacuju poziv, sto ne budu azurniji pa omoguce da odmah dobijemo dezurnog operatora ili vreme cekanja svedu na minimum. Ovako im treba cela vecnost da se smiluju i uspostavis vezu sa operaterom. Jos ih nisam zvao da mi aktiviraju GPRS samo zbog tog ludog dranja kredita. Mozda ovo nije mesto za takvu temu ali tako stoje stvari a kada ste pomenuli MOBTEL nisam mogao da odolim.

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

kolko ja znam na mobtelu je 0639830 valjda dzabe za sve , a 9863 se naplacuje za postpaid 10 din bez poreza , po pozivu , bar je tako bilo pre jedno godinu dana dok sam bijo ...
Inace slazem se sa Rober om , mobtel bi ti naplatio i stajanje u ionako predugackom redu u njihovom korisnickom servisu da moze .... , bas su debili ...
Ali velika prednost mobtela je to sto ti za prepaid broj ne treba licna karta kao kod telekoma ... zasto to oni ustvari rade ... ??
The Chux

walker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jun 2005. 13:21

Post od walker »

9636

Govorni automat na broju 9636

Govorni automat na broju 9636 sadrži aktuelnosti u ponudi Kompanije Mobtel.

Korišćenje automata identično je ostalima u 063 mreži. Korisnik pritiskom na određeni taster inicira emitovanje informacije koju može ponovo preslušati ili da se, nakon preslušavanja, vrati na prethodni meni pritiskom na taster *.

Pozivanje broja 9636 besplatno je za sve Mobtelove korisnike.

http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=14312

Weshtica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Feb 2008. 22:15

Post od Weshtica »

Heh sad ako neko primeti ovo super.....

Besplatni brojevi za muziku vam nepomazhu jer ce ti se na casu cuti muzika.....
A mozhesh pozvati 0639863 ili 7777 mislim da su oba besplatna za 063.....

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Weshtica, Neki od ucesnika ove teme su verovatno zavrsili srednju skolu u medjuvremenu pa posto je tema stara 2 i po godine ;-)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da je 9863 sve samo ne besplatan. O tome se polemishe ovde odavno, i ja stvarno ne mogu da prihvatim toliku neobavestenost cak i ucesnika ovog foruma. Za ostale smrtnike necu cak ni da se izrazim, jer ne bi bilo ni P od pristojnog.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori