PIN
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ako si zaboravio na SVOJOJ kartici pomoci cu ti!
Najlaksi nacin je da pozoves korisnicki servis i pitas za PUK kod,ako ne cuvas karticu koja ti je dosla uz SIM karticu na kojoj pise PUK kod!
Onda sa tim kodom u ruci tri puta namerno pogresis PIN kod dok se ne zakljuca i zatrazi PUK kod,koji onda ukucas i otkljucas karticu!
Pozdrav
Najlaksi nacin je da pozoves korisnicki servis i pitas za PUK kod,ako ne cuvas karticu koja ti je dosla uz SIM karticu na kojoj pise PUK kod!
Onda sa tim kodom u ruci tri puta namerno pogresis PIN kod dok se ne zakljuca i zatrazi PUK kod,koji onda ukucas i otkljucas karticu!
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
stefank, jel si ti to otvorio ovu temu zbog mene tj. onog mog problema ili mi se chini? 
U pitanju je 69 kartica sa koje mi trebaju par informacija ali sam zaboravio pin (nije mi jasno shto uopshte nisam iskljuchio pin code na njoj
) , pa nisam znao kako da je otkljucham s' obzirom da sam bacio onaj mali kartonchic shto se dobije uz nju a i ne zivim u CG... 

U pitanju je 69 kartica sa koje mi trebaju par informacija ali sam zaboravio pin (nije mi jasno shto uopshte nisam iskljuchio pin code na njoj

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Treba odneti kod operatera i oni ti kazu pin,jedino shto ne zivim u CG pa je to problem,pa sam mislio da zovem operatera da mi kazu preko telefona ali su mi neki rekli da tako nece hteti...
Nije neka frka,ako ne moze na leto cu da odem pa cu otici do njih,nego sam mislio ako ima neki lashi nachin do tada al nema veze..
Nije neka frka,ako ne moze na leto cu da odem pa cu otici do njih,nego sam mislio ako ima neki lashi nachin do tada al nema veze..