064 - kupovina lepih brojeva?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

064 - kupovina lepih brojeva?

Post od valdevit »

gde da nabavim dobar 064/ broj (pripejd),mislim jel ima neka poshta,prodavnica gde ti dozvoljavaju da birash broj :? :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Dzabe i da te puste negde da biras,sve dooobre brojeve preko veze pokupe preprodavci tako da su ti oglasi najbolji nacin da nadjes ekstra broja ali naravno po dooosta vecoj ceni od one po kojoj se prodaje u posti!
Pozdrav 8)

valdevit
Banned

Post od valdevit »

ne pada mi napamet da dam za extra 064 sedmocifreni priprejd broj,vishe od 1000 din...u krajnjen sluchaju,uzecu lepo post pejd,iskljuchiti ovu 063 kradju i reshiti problem :P 8)

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Pa ja se nesto i ne slazem za tu kradju,imam obadva broja pa nisam primjetio neku razliku,uostalom Mobtel je cak i snizio cijene poruka za 15%.Inace i pored prica da je Telekom dostioga nivo Mobtela sto se tice oprema mislim da je i dalje Mobtel puno bolji.Nego najbolje bi bilo da sacekamo novog vlasnika pa da vidimo sta ce on novo doneti
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Player
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Jan 2006. 03:37

Post od Player »

mis napisao:Inace i pored prica da je Telekom dostioga nivo Mobtela sto se tice oprema mislim da je i dalje Mobtel puno bolji
To su toliko nevazna i proizvoljna misljenja, bez zelje da stajem na bilo ciju stranu... Ako bi mogao da das jedan ili dva argumenta zbog cega nesto mislis, to bi bilo za nijansu bolje.
Poz

valdevit
Banned

Post od valdevit »

pa,pazi ovako,Mobtel nije nishta uradio u proteklih 5 godina,a telekom ga polako ali sigurno stize 8) kradje ima na izvoz,veruj mi...poslednjih par meseci rachun im se ne slaze sa brojem minuta i poruka+poshto sam na juniorui pricham posle 12,skoro svaki 2.dan,na rachunu nema nikakvog popusta,vec mi je to urachunato u cenu :x :x :x :x poshto ludujem za telefonima i menjam ih 7,8 meseci,svaki novi model koji izadje ima problem sa njihovom karticom....(nokia je iz ovog iskljuchena) dosta mi je vishe nokie i njenog oblika i operativnog sistema... :x

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Pa kao pro signal,063 svuda ima signal,nikada ne moram da brinem,sto nije slucaj kada koristim 064.Kao drugo gprs je mnogo brzi kod 063.Kao trece nikada mi ni jednu paru nisu ukrali,tako da ne znam odakle dolaze te price.Ne kazem da je Mobtel nesto extra u odnosu na telekom ali po nekom mom misljenju je bolji operater i dalje
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Telekom je jeftiniji,pokrivenost je sada ista,usluge su kod telekoma besplatne i ko zeli lep broj izabere o65 i jednu od BEL tarifa (za sms ima bel sms,100 sms,10 mms,1mbgprs,10 min,a posle toga izuzetne cene sms-a)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ma shta se prepitete oko telekoma i mobtela :lol: najbolje uzmete jednu 063 i jednu 064 karticu i uzivate kao ja :D valdevit, ,kolika ti je mesechna pretplata?
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Milos P
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 15:04

Post od Milos P »

Koristim junior kod mobtela i racuni su u svaki mesec u redu sto potrosim to i platim inace meni pise u popustima da sam ostvario pravo na popuste u iznosu od oko 350din.

valdevit
Banned

Post od valdevit »

pretplata je 150din+pdv...a rachuni su mi poslednjih 3 meseca preko 1200 din :blinky: :o a pre nisu prelazili 1000 din i imao sam popuste :x

Odgovori