Da li 3G telefon moze normalno da radi u Srbiji?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
zare
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 15:08

Da li 3G telefon moze normalno da radi u Srbiji?

Post od zare »

Kupio sam samsung z140 u engleskoj koji je 3G telefon.interesuje da li moze noramlno da radi u srbiji?da li je signal dobar bez obzira sto je 3g?secam se da su pre bile price za z1010 da iam problema sa ispadanjem iz mreze... 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nema to veze da li je 3G ili nije,moja 6680 je takodje 3G (ali stavio sam zbog baterije GSM only) pa radi super,to sto si,verovatno davno,cuo za Z1010 mora da je bilo do softvera,mada ja ni to nisam cuo!
Pozdrav 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

dadada...bilo je prica za Z1010 da ispada iz mreze i da dugo trazi mrezu ali to je vremenom ispravljeno pogotovu sto je sada 3G u experimentalnoj fazi pa je i njen signal i kvalitet poboljsan...trebalo bi da ti samsung radi bez problema barem ja nemam sta da navedem kao potencionalni problem... 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

trebalo bi normalno da radi bez obzira sto je 3g , jedino sto ce baterija mozda malo krace da traje , mnogo ljudi ima 3g telefone i ne zale se na njih osim sto baterija kratko traje , i ja imam 6680 koji je 3g i nemam nikakvih problema.

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

trebalo bi da radi normalno nama vezesto je 3g.3g aktivira sam fon ukoliko primjeti prisustvo te vrste mreze inaci ovi prvi 3g fonovi rade na takozvanom dual mode rezimu dok ce zaneloliko godina kad svudau svetu bude uspostavljena 3g mreza biti proizvedeni telefoni koji rade samo na 3gmrezama
The Bloody Alboz

Odgovori