Procitao sam negde da moze da se vrsi video i audio streaming preko GPRS-a pa me interesuje da li preko mobtelovog GPRS-a moze to i kako to funkcionise.Ako moze koji su najbolji sajtovi za to?
ja nemam EDGE i uspeo sam da strimujem ali imam 3G telefon cuo sam da je i telekom imao neku prezentaciju 3G mreze,ne znam samo kad planiraju da to proradi kod nas
pogresno si me razumeo, rekao sam pomocu 3G telefona a ne koristeci 3G mrezu. mobtel vrsi promociju mogucnosti 3G mreze putem GPRS-a, ali vecina telefona koja imaju samo GPRS nemogu da strimuju(probao) zato sto nemaju ugradjenu podrsku za RTSP protokol. svi 3G telefoni to imaju.
pozdrav
Sto ne kazes koji to telefon imas,necemo ti nista!? Mobtel nemoze da vrsi promociju nicega preko gprs-a,to sto nude preko gprs-a je nesto sto mogu SVI telefoni koji imaju EDGE da pustaju!NISTA od 3G jos nije u komercijalnoj upotrebi,pa ni u promotivnom periodu kao sto je to bio gprs kad je poceo i jos je bio besplatan ali sumnjam da ce tako biti i sa 3G uslugama!
Pozdrav
Kako god,imao ili nemao nemozes da koristis nesto promotivno ako toga nema,samo neki likovi iz Mobtela imaju kartice i dozvole za testiranje a svi ostali mogu da koriste samo ostale mogucnosti,nista od 3G usluga!
Pozdrav
moj drug iz skole sa sek700 moze da gleda one spotove sa mobtelovog 3g portala dok ja sa n6630 ne mogu... kad pokusam da udjem na spot, izbaci mi poruku unable to connect, not enough bandwith (ili nesto slicno). ja imam n6630 skinut sa timove mreze. Zar je moguce da k700 to moze a n6630 ne???
e ljudi, jel moze neko da okaci linkove na kojima moze da se gleda tv, ja sam nesto kao trazio na netu ali nisam nasao, probao sam ovaj gore link -->http://vivo3.mobtel.co.yu, ima b92, beograd uzivo i nesto bzvz....
pozdrav
Momci,koristim N6670,ima mogucnost streaming-a putem RealPlayer-a.Pokusao sam da pogledam na mobtelovom portalu B92.,ali sve vreme pise samo Connecting.Koristim 064 karticu.Pitanje za sve:Moze li sa 064? Ako moze,da li su potrebna neka posebna podesavanja,tipa,proxy itd....
Unapred Hvala
Symbian telefoni imaju posebna podešavanja za RealPlayer ... pogledaj malo u opcijama telefona, trebalo bi negde da ti omogući da podešavaš Network Settings, ili tako nešto ... tamo odaberi profil za pristup internetu, i to je to ...
Mada, čini mi se da 064 nema EDGE signal, tako da nisam nešto siguran koliko će ti to dobro raditi ...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.