Da li i vi imate problema sa slanjem SMS poruka (pitanje za Mobtel korisnike)..?!
Izvestaj ponekad kasni i po 10-20 minuta.. Ja trenutno koristim 064 a ortak ima c650 motorolu i koristi 063.. a ima taj prob. sa izvestajem! Da li je moguce da je i do telefona nesto?! Tel. je skinut sa TIM mreze..
pazi ja koristim pre-paid 063 i kada posaljem nekome na 064 sms cesto mi se desava da izvestaj kasni... imam SE K500i... a i to je krntija (moguce da je do toga)...
Nego jel moguce slanje mms sa 063 na 064 mreze??? mislim da bi te dve mreze trebalo malo bolje da se usaglase
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
NIJE do telefona,nemoj da se ljutis na K500,nije ni tako los koliko kosta,a MMS sa 064 na 063 i obrnuto NIJE moguc slati... direktno!Znaci mozes da posaljes,oni ti posalju poruku da si dobio MMSi onda ako imas Operu ti odes i vidis sta ti je poslato i naravno potrosis jos para dok to skines i sacuvas,sve to bas zbog toga i rade,vise para za njih a vi se snalazite!Zato je tu email,sve sto hoces i treba ti mozes da posaljes emailom u atachmentu,drugar/drugarica skine to i ubaci u telefon manje-vise gratis!
Pozdrav
To je do Mobtela,inace i meni se to deshavalo zadnjih dana,poruka je poslata i taj kome je upucena poruka je primi i odgovori mi a meni i dalje ne stize report ili kod Nokie stoji na panding...
Nishta strashno...
ladno mi se desilo danas ...ne znam da li smo "urekli" telefone ili mobtel ovom temom ali danas sam poslao kevi poruku,ona mi je odgovorila a meni "raport" nije stigao da je uopste primila poruku...eto desava se...pozz
Ja sam imao namesten e-mail na mom telefonu(063 mobtel). Bezveze, nista narocito. Cekas da se konektuje, pa smaranje cak sam imao nekih problema sa slanjem. Vise se isplati da napravis e-mail na Yahoo, pa pristigle poruke mozes da citas sa mobilnog telefona.
EsCoBaR, kao što su ti već rekli, nije do telefona nego do mreže, to se meni baš često dešava u poslednjih par meseci...A kao što svi znamo Mobtel je trenutno u najvećim problemima od kad postoji, tako da znam od nekih ljudi koji rade tamo da tehnička služba ne radi svoj posao kao nekada
da i ja sam zaboravio da kazem da mi se to desava samo kada saljem sestri na 065 a kada saljem nekim likovima na 063 uvek mi stigne ok na vreme...mozda ima neke veze sa ovim "preuzimanjem" mobtela od strane telekoma...ma stvarno su katastrofa...pozz
Meni zna da se desi ponekad sa o63 ka o63 a danas kad sam slao na o64 report mi je stizao bash bash sa zakashnjenjem...Ma bitno je da poruka stize na vreme a za report valjda ce srediti to...
hehe... ja najvishe poruka shaljem devojci tako da nemam problema sa tim jer je i ona 063 i to postpaid kao i ja mada sinocj sam poslao poruku ortaku na 064, i kasnila je dosta...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.