Koliko puta ste menjali broj?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Koliko puta ste menjali broj?
Koliko puta ste menjali vas broj mobilnog telefona? Neki su skloni relativno cestoj kupovini i menjanju brojeva, neki koriste vise svojih standardnih brojeva od jednom (bilo da svaki broj ima svoju funkciju, bilo da obavljaju istu, podjednaku), a neki vole da imaju jedan, koji nikad ne menjaju. Gde ste vi?
(u ovoj temi ne mislim na brojeve koje ste kupili na putovanju kao potrebu i posle bacili)
(u ovoj temi ne mislim na brojeve koje ste kupili na putovanju kao potrebu i posle bacili)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Imam vec dosta godina jedan isti broj...secam se valjda je bila `99. godina...i tada se broj kupovao na mestima za uplatu loto-a...kostao je uzasno mnogo...tada oko 130 maraka...Mozda je to i razlog sto ne menjam broj ...kad sam ga toliko skupo platila...da ga iskoristim za svaku ulozenu marku...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Prvi 064 pri paid broj mi je burazer zagubio,imao sam ga mozda od 98-99,a platio valjda oko 80 maraka!Onda sam uzeo jedan 063 broj,isto pri paid,koji i danas cuvam iz sentimentalnih razloga a i placen je dosta pa... Tako dodjosmo do 064 post paid broja koji sada koristim koji sam uzeo 2003 kad se davao C60 uz broj,a bile su mi primamljive tarife,telefonce malo i (nazalost samo na papiru) naizgled dobro,pa sam se prevario i uzeo,i sad koristim taj broj vec nesto preko 3 godine!
Pozdrav
Pozdrav

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Od '98 promenio sam tri broja, na moju srecu sva tri su ostala u krugu porodice pa nisam morao puno da se mucim da javljam ljudima da sam promenio broj!
Prvi bese 064 pre-paid i on je zavrsio kod dede
Posle njega 063 pre-paid koji je uzela mama umesto njenog 064, jer sam ja posle toga uzeo 063 post-paid pa mi je bilo jeftinije da je zovem ako je i ona 063! Na kraju, tj pre 3 meseca sam uzeo i 064 post-paid, tako da sada aktivno koristim dva telefona i dva broja...
PozZ
ps U temi Post-paid vs pre-paid cu napisati zasto koristim dva post-paid-a samo da uhvatim malo vremena za to

PozZ
ps U temi Post-paid vs pre-paid cu napisati zasto koristim dva post-paid-a samo da uhvatim malo vremena za to

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Imam 63 koji je kupljen kao post peid i znam da sam morao da dolazim za bgd da bih presao na pri peid bese skupo ali broj je ostao i traje naravno registrovan i nebih nikako mogao da ga izgubim jer uvek mogu da zamenim karticu davno to bese i moja prva 3 broja su 619 nije neki ekstra
dok 64 i 65 sam menjao neznam ni sam sada imam 65 koji je skoro identican kucnom ima jednu brojku vise
ukrali su mi dosada 3 telefona i od toga jedan broj sam uspeo da vratim (registrovana 063) a za jedan sam u pregovorma, covek je iz okoline Nisa nadam se da ce pristati jer sam stampao vizitke sa tim brojem 

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 28. Jun 2006. 08:59
- Kontakt:
od 1997. godine posedujem karticu koja pocinje sa brojem 064 12 ..... tada sam je platio preko 150 Deutsch maraka kod lokalnog deal -era koji je radio inace u tadasnjem telekomu...Fora je bila sledeca : kad stignu kartice u telekom on i ortak (koji je tad imao inace mnogo para zaradivsdi na "magistraturi astro fizike"
) saznaju kada dolazi kontigent kartica i kupuju ih SVE !!!!!!!....naravno tada dolazi do reklame po gradu ko ima kartica....ah kad se samo setim glava me zaboli....

ramzes, e to su bile najvece prevare,i ja se secam karticu sam isto uzeo 1997 i to za 90dm u radnji gde su prodavali televizore,broj je pocinjao sa064 130.... al se tada zaradjivalo
Tada je ona obicna mobiklik kostala oko 150dm a imala je cak i besplatne poruke,a pogledaj sada(broj+kredit 500din)xaxaxa.

Tada je ona obicna mobiklik kostala oko 150dm a imala je cak i besplatne poruke,a pogledaj sada(broj+kredit 500din)xaxaxa.
MNJIH!