Koliko puta ste menjali broj?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Koliko cesto menjate brojeve?

Nikad
24
55%
Relativno cesto (zasto npr.?)
4
9%
Imam vise brojeva, koje podjednako koristim ili za istu funkciju
11
25%
Imam vise brojeva, i svaki mi ima jasno definisanu funkciju
5
11%

Ukupno glasova: 44

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Koliko puta ste menjali broj?

Post od Lobachewsky »

Koliko puta ste menjali vas broj mobilnog telefona? Neki su skloni relativno cestoj kupovini i menjanju brojeva, neki koriste vise svojih standardnih brojeva od jednom (bilo da svaki broj ima svoju funkciju, bilo da obavljaju istu, podjednaku), a neki vole da imaju jedan, koji nikad ne menjaju. Gde ste vi?
(u ovoj temi ne mislim na brojeve koje ste kupili na putovanju kao potrebu i posle bacili)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Imam vec dosta godina jedan isti broj...secam se valjda je bila `99. godina...i tada se broj kupovao na mestima za uplatu loto-a...kostao je uzasno mnogo...tada oko 130 maraka...Mozda je to i razlog sto ne menjam broj ...kad sam ga toliko skupo platila...da ga iskoristim za svaku ulozenu marku... :wink: :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Od proljeća 2001 imam ovaj broj...Nadam se da će potrajati još dugo... 8)
P.S.Preživio je i krađu telefona,expresnim djelovanjem kod operatera... :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

prvo sam imao 064, ali sam posle uzeo 063 .... zbog toga sto je tada samo mobtel ima gprs :D ..... inace pre neki dan sam uzeo jos jedan broj za drugi fon i vise se isplati stalno uzimati novi broj nego kupovati dopune :D :lol:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Prvi 063 post paid broj nisam menjao od kako sam ga uzeo ( uzasno mi se svidja broj) a i ostale sam uzimao planski ili kad mi se bas svidi broj tako da nisam menjao... nemam problema sa budalama...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Prvi 064 pri paid broj mi je burazer zagubio,imao sam ga mozda od 98-99,a platio valjda oko 80 maraka!Onda sam uzeo jedan 063 broj,isto pri paid,koji i danas cuvam iz sentimentalnih razloga a i placen je dosta pa... Tako dodjosmo do 064 post paid broja koji sada koristim koji sam uzeo 2003 kad se davao C60 uz broj,a bile su mi primamljive tarife,telefonce malo i (nazalost samo na papiru) naizgled dobro,pa sam se prevario i uzeo,i sad koristim taj broj vec nesto preko 3 godine!
Pozdrav 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Od '98 promenio sam tri broja, na moju srecu sva tri su ostala u krugu porodice pa nisam morao puno da se mucim da javljam ljudima da sam promenio broj! :D Prvi bese 064 pre-paid i on je zavrsio kod dede :D Posle njega 063 pre-paid koji je uzela mama umesto njenog 064, jer sam ja posle toga uzeo 063 post-paid pa mi je bilo jeftinije da je zovem ako je i ona 063! Na kraju, tj pre 3 meseca sam uzeo i 064 post-paid, tako da sada aktivno koristim dva telefona i dva broja...

PozZ

ps U temi Post-paid vs pre-paid cu napisati zasto koristim dva post-paid-a samo da uhvatim malo vremena za to :D :wink: 8)

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

Promenila sam 3 broja,od kojih je prvi [064] ugashen [ili sam spalila karticu...ne,pin kod je neshto bio...],drugi [064 o5] je kod dede u sluzbi,a ja koristim ovaj treci,063 :)
Just YetZa

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

nisam ni jednom mijenjao svoj broj , koristim ga od kada sam kupio prvi telefon 8) :wink: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Izgubio sam samo svoj prvi 063,posle toga nisam menjao samo sam dodavao po josh jedan broj u opticaj...

ninjaboy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 20:13

Post od ninjaboy »

Bogami svega dva puta. Dugo sam imao 064 broj,pa onada jedno vreme paralelno dva broja
u dva aparata,a onda ostade samo jedan 063 koji traje i danas.Eto i pozdrav 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

od 98' 064 koji je potrajao par godina,2000'te 063=100maraka potrajao 5godina i zbog budala i raznih gluposti sam ove godine presao na 062 i valjda ce mi taj ostati jer ga imaju samo odabrani 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Imam 63 koji je kupljen kao post peid i znam da sam morao da dolazim za bgd da bih presao na pri peid bese skupo ali broj je ostao i traje naravno registrovan i nebih nikako mogao da ga izgubim jer uvek mogu da zamenim karticu davno to bese i moja prva 3 broja su 619 nije neki ekstra :roll: dok 64 i 65 sam menjao neznam ni sam sada imam 65 koji je skoro identican kucnom ima jednu brojku vise :wink: ukrali su mi dosada 3 telefona i od toga jedan broj sam uspeo da vratim (registrovana 063) a za jedan sam u pregovorma, covek je iz okoline Nisa nadam se da ce pristati jer sam stampao vizitke sa tim brojem 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

ramzes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Jun 2006. 08:59
Kontakt:

Post od ramzes »

od 1997. godine posedujem karticu koja pocinje sa brojem 064 12 ..... tada sam je platio preko 150 Deutsch maraka kod lokalnog deal -era koji je radio inace u tadasnjem telekomu...Fora je bila sledeca : kad stignu kartice u telekom on i ortak (koji je tad imao inace mnogo para zaradivsdi na "magistraturi astro fizike" :uhuh: :uhuh: :uhuh: ) saznaju kada dolazi kontigent kartica i kupuju ih SVE !!!!!!!....naravno tada dolazi do reklame po gradu ko ima kartica....ah kad se samo setim glava me zaboli....

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

ramzes, e to su bile najvece prevare,i ja se secam karticu sam isto uzeo 1997 i to za 90dm u radnji gde su prodavali televizore,broj je pocinjao sa064 130.... al se tada zaradjivalo :)
Tada je ona obicna mobiklik kostala oko 150dm a imala je cak i besplatne poruke,a pogledaj sada(broj+kredit 500din)xaxaxa.
MNJIH!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Vulle_NS, pa to i jeste logicno .... a ne da ti njima placas sto ces da koristis njihovu mrezu i jos ce da te deru :D

poz...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ja imam moj 063 broj jos od 2001 i nikad ga nisam menjao a nadam se i da necu morati kad neko drugi kupi mobtel :wacko:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nbnebojsa, pa tesko da ce se brojevi menjati kad neko kupi mobtel .... mislim, zamisli koji bi to posao bio :shock: ....a tek guzve! :wacko:

pozdrav...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

06413***** sad se ne secam da li je 98 ili 97 kupljen! 70 marona...znachi ja sam josh dobro proshao! :lol: promenio sam ga proshle godine jer mi je trebao roming za italiju pa sam uzeo trojku!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

b_udder napisao:nbnebojsa, pa tesko da ce se brojevi menjati kad neko kupi mobtel .... mislim, zamisli koji bi to posao bio :shock: ....a tek guzve! :wacko:

pozdrav...
sto mislis da bi bila guzva samo ti izmene broj u bazi i jave ti da je promenjen kao kad su dodali 7 na one sestocifrone brojeve na 063

Odgovori