Upravo dobih poruku MMS Info da... do 31 Avgusta po ceni od 5.90 dinara sa PDV-om!Kul,a?
Nadam se da se to odnosi i na MMS poslat na 063 mrezu,posto mi je devojka na istoj a jos nisu izmislili BT koji ima domet preko 100km!
Pozdrav
Lepo od Telekoma...Neshto tako je i Mobtel uradio bio za dan zena ili tako neshto koliko se secam?
A nije da nije zastupljen,ali mnogi ne znaju ni da podese parametre ili nemaju fon sa kamerom itd tako da...Ali u svakom sluchaju,lepo bi bilo kad bi porastao procenat razmenjenih mms-ova...
Radio je i Telekom to za 8 Mart,samo je to bilo par nedelja plafon,ako se dobro secam a ovo je par MESECI,e to je vec nesto,iako nije onoliki popust kao sto je bio oko 8 Mart-a!!
Pozdrav
E, i ja ću definitivno da pređem na MTS... Ali, ja već jesam na MTS-u!?
E pa, onda ništa...
Da, MTS je već radio ovo za Sv. Trifuna, odnosno za Dan Zaljubljenih pa do 8. Marta, mislim da je bila ista cifra u pitanju, samo je kraće trajalo. Simpatičan gest. Zgodno je za one koji vole da pišu kilometarske SMS poruke (iz tri dela), jednostavno pošalju jedan MMS i izaćiće ih jeftinije.
E, ova cena bi trebala i da ostane, ako zele da MMS zazivi (opstane)... Ne znam jednu osobu koja salje vise od jednog MMSa mesecno (ni toliko) u proseku, mozda neki klinci 12> Drugo, 3G bese pusten pocetkom leta 2006 ili jos nije Dokle ce da nas zavaravaju sa tim MMSom (sad ga kao pojeftinili, face), dok ceo svet oko nas koristi 3G. A "Mobtel do leta.." ali kog? Nego, bolje ista nego nista
Mobtel je u frci,josh traje onaj tender pa chekaju avgust/septembar novog vlasnika pa cemo videti shta ce biti...A do tada izgeda da ce samo Telekom imati pospuste
P.S. Opaaaaa,aktivirali su nam se oba modusa,svaka chast..samo nek ovog puta budu tu...
Ova cena MMSa jeste odlicna, samo sto sam ja 063 Valjda ce mobtel da sprovede neku kampanju kad mu dodju novi vlasnici. Izgubio je silne korisnike... a i izgubice jos vise posle ovog sa MMSom (jedan deo su i korisnici obe kartice jer ce preferirati 064)
VeNoM napisao:mobtel ima u planu nešto za leto ali čekaju još koji dan da to objave....ko zna videćemoi šta će biti a do tada......
Jel to proverena informacija?...Treba da se prebacim na 065, bas iz razloga sto su mnogo bezobrazni u Mobtelu...A imam njihovu karticu od `99 godine...i eto...Doslo vreme da se rastajemo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, ne napustaj Mobtel daj im jos jednu sansu , dok ne prebrode krizu... Secam se da je nekada (kad je 063 broj bio mogo skuplji), Mobtel u drustvu bio kao fenserska i smekerska mreza, a telekomova bedna i najgora. Pa kad ti posalje neka nepoznata sa 063, onda kao "opa!-fenserka" ili sta vec, odmah ima jedan plus, a sa 064- nikom nista ili kao "pff"... Uvek je kao 063 bio bolji Poz
Sachekajte josh mesec dana,tada jce biti gotov tender pa cemo da vidimo ko ce da preuzme Mobtel,moze da krene na bolje a moze da bude josh gore...ali sad smo krenuli u off,tako da...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.