MTS-064 MMS upola cene!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

MTS-064 MMS upola cene!

Post od Lomnica_city »

Upravo dobih poruku MMS Info da... do 31 Avgusta po ceni od 5.90 dinara sa PDV-om!Kul,a? :D
Nadam se da se to odnosi i na MMS poslat na 063 mrezu,posto mi je devojka na istoj a jos nisu izmislili BT koji ima domet preko 100km! :smutny:
Pozdrav 8)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I ja sam dobio danas istu takvu poruku, nije lose 6 din sa pdv-om :wink:
Bilo bi lepo ka di ta cena ostala i posle promo perioda tj. posle 31. avgusta :D
and justice for all...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Lomnice, nisu izmislili BT ali postoji fiber... :D

Inace, cool promocija, nadam se da tje doprineti popularizaciji MMS-a kod nas... do sada je MMS kod nas slabo zastupljen koliko sam ja primetio...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

akki, ima to veze sa cenom, ali meni se desavalo da mi skinu pare a da mms nikada ne stigne... :dry:

poz...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Znam, desavalo se to i meni... nadam se da tje sad biti bolje... ;)

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Lepo od Telekoma...Neshto tako je i Mobtel uradio bio za dan zena ili tako neshto koliko se secam?

A nije da nije zastupljen,ali mnogi ne znaju ni da podese parametre ili nemaju fon sa kamerom itd tako da...Ali u svakom sluchaju,lepo bi bilo kad bi porastao procenat razmenjenih mms-ova... :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Radio je i Telekom to za 8 Mart,samo je to bilo par nedelja plafon,ako se dobro secam a ovo je par MESECI,e to je vec nesto,iako nije onoliki popust kao sto je bio oko 8 Mart-a!!
Pozdrav 8)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Stvarno za pohvalu!
Definitivno prelazim na 065!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E, odoh i ja na 065 .. :D ... Ima dobar paket SMS BEL... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

E, i ja ću definitivno da pređem na MTS... :D Ali, ja već jesam na MTS-u!? :unsure:
E pa, onda ništa... :lol: :lol: :lol:

Da, MTS je već radio ovo za Sv. Trifuna, odnosno za Dan Zaljubljenih pa do 8. Marta, mislim da je bila ista cifra u pitanju, samo je kraće trajalo. Simpatičan gest. Zgodno je za one koji vole da pišu kilometarske SMS poruke (iz tri dela), jednostavno pošalju jedan MMS i izaćiće ih jeftinije. :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

E, ova cena bi trebala i da ostane, ako zele da MMS zazivi (opstane)... Ne znam jednu osobu koja salje vise od jednog MMSa mesecno (ni toliko) u proseku, mozda neki klinci 12> :) Drugo, 3G bese pusten pocetkom leta 2006 ili jos nije :) Dokle ce da nas zavaravaju sa tim MMSom (sad ga kao pojeftinili, face), dok ceo svet oko nas koristi 3G. A "Mobtel do leta.." ali kog? Nego, bolje ista nego nista
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Cena od 5,9 dinara za MMS od 100Kb je sasvim ok jer je 100Kb prenetih podataka 5 dinara. A retko kad jedna MMS poruka sadrži svih 100Kb.

Evo, upravo testirano, sa 064 na 063 je cena takođe 5,9 dinara, obrnuto je 11,8 ili 11,9... Živeo Mobtel! :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Mobtel je u frci,josh traje onaj tender pa chekaju avgust/septembar novog vlasnika pa cemo videti shta ce biti...A do tada izgeda da ce samo Telekom imati pospuste :P

P.S. Opaaaaa,aktivirali su nam se oba modusa,svaka chast..samo nek ovog puta budu tu... 8)

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Dexter napisao:P.S. Opaaaaa,aktivirali su nam se oba modusa,svaka chast..samo nek ovog puta budu tu... 8)
Slučajnost Dex, neće se ponoviti... ;)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ova cena MMSa jeste odlicna, samo sto sam ja 063 :( Valjda ce mobtel da sprovede neku kampanju kad mu dodju novi vlasnici. Izgubio je silne korisnike... a i izgubice jos vise posle ovog sa MMSom (jedan deo su i korisnici obe kartice jer ce preferirati 064)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mobtel ima u planu nešto za leto ali čekaju još koji dan da to objave....ko zna videćemoi šta će biti a do tada......
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

VeNoM napisao:mobtel ima u planu nešto za leto ali čekaju još koji dan da to objave....ko zna videćemoi šta će biti a do tada......

Jel to proverena informacija?...Treba da se prebacim na 065, bas iz razloga sto su mnogo bezobrazni u Mobtelu...A imam njihovu karticu od `99 godine...i eto...Doslo vreme da se rastajemo... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ninolina, ne napustaj Mobtel :( daj im jos jednu sansu :) , dok ne prebrode krizu... Secam se da je nekada (kad je 063 broj bio mogo skuplji), Mobtel u drustvu bio kao fenserska i smekerska mreza, a telekomova bedna i najgora. Pa kad ti posalje neka nepoznata sa 063, onda kao "opa!-fenserka" ili sta vec, odmah ima jedan plus, a sa 064- nikom nista ili kao "pff"... Uvek je kao 063 bio bolji :) Poz

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lobachewsky, e...zanimljiv ugao gledanja na to... :lol: ...znaci...nekad sam bila fenserka... 8) ... A sta sam sad sa 063 karticom ???... :shock: ..... :lol: :D :lol:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Sachekajte josh mesec dana,tada jce biti gotov tender pa cemo da vidimo ko ce da preuzme Mobtel,moze da krene na bolje a moze da bude josh gore...ali sad smo krenuli u off,tako da...

Odgovori