Koliko mesecno trosite u pospejdu/pripejdu samo 063/064

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ja sam na 063 pre paid... :cry: ...i cini mi se da mnogo trosim, ali samo iz razloga sto su mnogo skupe usluge...oko 2500 din... cini mi se...ali bash zato sto sam pre paid i nemam tacan uvid u potrosnju...kupim kredit kad vidim da ce mi nestati... :unsure: ...Ipak iz iskustva ljudi koji koriste 064 post paid pakete, znam da je Telekom jeftiniji, i ima veci izbor paketa, pa ih je moguce bolje uklopiti sa sopstvenim potrebama ... :D

Prebacicu se verovatno i ja na 065...i to bih odavno uradila, ali mi je zao broja koji vec godinama imam...jos dok je 063 broj kostao 130 DM... :shock: ...i kad je 063 bila u velikoj prednosti nad Telekomom... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Koristim 64 i 63 postpaid i u zbiru mi racun bude oko 3000! To je zato sto ima dosta poslatih poruka i ono sto mi se nikada nije desilo na prepaidu da mi vreme odlazecih poziva bude drasticno vece od vremena primljenih! Sto se tice koji je jeftiniji, rekao bih da je 64 trenutno u boljoj poziciji, tj ima zanimljivije pakete! Inace na 63 koristim mobi junior paket (1 din/sms i dzabe sat vremena od 00h do 01h svaku noc) a na 64 sam u ETC (easy travel card) grupi, gde su razgovori sa drugim ljudima (studentima) iz te grupe 1din/min
PozZ

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

ProMonte postpaid business paket, ne plaćam ja, sli mislim da u normalnim uslovima (kad mi majka nije u Igalu na liječenju pa je zovem svaki dan i sl.) ne pređem 15€. Uopšte ne obraćam pažnju na potrošjnu, šaljem poruke, zovem stalno, idem na net...
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Sta znam ja otprilike oko 2000, zavisi od toga da li sam kod kuce ili sam otiso da studiram :wink: kad sam kuci i ne trosim toliko nemam koga ni da zovem, ali onda mi racun za fixni naglo poraste zbog neta :D :D :wacko: !!
.::HTC Desire Z::.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Roy Fokker tema se odnosi na korisnike iz SRBIJE korisnike mt:s 064/065 mreze kao i korisnike EX-MOBTEL 062/063 mreze , :dry: STO IZNOSIS PODATKE IZ CRNE GORE VI STE SAD DRUGA DRZAVA TAKO DA DZABA,POZZ

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

sigi napisao:Roy Fokker tema se odnosi na korisnike iz SRBIJE korisnike mt:s 064/065 mreze kao i korisnike EX-MOBTEL 062/063 mreze , :dry: STO IZNOSIS PODATKE IZ CRNE GORE VI STE SAD DRUGA DRZAVA TAKO DA DZABA,POZZ
1) To nigdje ne piše u prvom postu, a iznenadićeš se koliko ima članova koji nisu iz Srbije... nekoga sigurno zanima ako tebe ne. To što počneš temu ne znači da ona služi isključivo za tvoju "zabavu". EDIT: Izmijenjeno.

2) Vlasnik ProMonte je Telenor, tako da moja iskustva mogu pomoći nekome u slučaju da budu primjenjivali sličnu politiku cijena kod 063.

3) Nema potrebe da vičeš, biće ti izbrisan post.

Pozdrav, i poštovanje.

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Pa ja ovde ispadoh najstedljiviji :oops: Ja sam na 064 pre-paid i izadjem mesecno na oko 1000-1200 din. Moram i da pohvalim ovu varijantu el-dopuna. Uvek me ranije nerviralo kad sam dopunjavao sa kartice pa mi skinu 20-30 din za dopunu. A provalio sam i da nesto vise trosim otkad mogu da dopunim kredit u bilo kojoj radnji-terminal ima cak i lokalni fotograf!!

ninolina-sto ne sacekas malo sa zamenom broja dok se nevidi sta ce Telenor uraditi sa ponudom paketa. Ja se razmisljam da predjem na 063 ako bude (a bice sigurno,bar u prvo vreme) povoljnije, cak iako to znaci promenu broja koji je mnogo dobar i koji imam godinama

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Moramo uvek gledati da nam bude jeftinije ,razumem tugu za menjanjem broja ali bolje da je jeftinije a dobar broj pa resice se!!!,bas sam malo tu racunao i mislim da ce nam sa telenorom biti jeftinije bar dok nedodje treci a onda cemo videti

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Sumnjivo mi je to smanjenje cena kad dodje Telenor...Iz Telekoma su nedavno dali izjavu da ce bez obzira na Telenor ipak biti povoljniji i jeftiniji...A oni ipak znaju sta se sprema a mi ne znamo...Ali posto cekam i mozda dobijem posao u bivsem Mobtelu...mozda dobijem i belu karticu ... :lol: ... e tada ce me biti bash briga koje su cene... :D 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

To, to...

Zna se koji su racuni najpovoljniji... oni koje firma placa... :lol: :lol: :lol:

Veličina fonta: [size=x-small]mali tekst[/size]
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

blago tebi i ja sam neka ne takodavno bio na firminim jaslama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ala je to bio zivot ali znas kako kazu sve sto je korisno i lepo kratko traje

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Ima jos jedna dobra fora za smanjenje troskova-Telekom daje neke lude popuste za invalide,pa ako imate nekog bliskog... Znam neke ljude koji su to uradili na babe,dede-ne skidaju se sa telefona,a ne kosta nista,mesecni racuni smesni. Znam da je malo otuzno,ali eto i to se radi

hir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:24

Post od hir »

ja sam mobi junior na 063 i racun mi je sada 3000 ali ume da ode do 8000-9000 din,zato sam uzeo onu prepaid karticu na trafici od 300din.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

sta ti prijatelju radis na tom telefonu 50-100€ :o kako ti to njima platis?,proveri ti taj racun i da pazi ako je i u romingu puno je

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

sigi, pa nije to nista koliko trosi hir,...Jesi li video koliki mesecni racun nas Dexter napravi...oko 15000din.... :o

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ninolina i ostali forumasi, ne znam da li ste videli slike koliko je Dexter trosio dok je bio na prepaidu... :o :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lobachewsky, joj...videla sam...pa rekoh ja u prethodnom postu...Dexter nema konkurenciju...hehehe... :D :lol:

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:roll: Ima sampiona svuda dali je to takmicenje? :lol: ali tako treba negujmo potrosacko drustvo a ja sam skroman 600 din 065 i 600 do 900din 063 i to mi je mnogo kada dajem :wink: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ja retko kad predjem preko 3000 din... Nekako ne znam sta ljudi rade kad trose 15.000, mislim verovatno pozivi za ionostranstvo... Meni je u okviru firminih brojeva nesto extra dzabe i koliko god da se izivljavam, 3000 plafon... + popust na friends & family...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

ljudi moji pa gde sam ja od vas ,necu da se mesam kakve poslove obavljate ,ali nadam se da na kraju vredi ,ali ja se drzim neke moje da necu puno da im dam i ovih 1200 se desi tako leti i uklavnom zimi decembar -januar inace sam na mt:s 064 pripejd neti ali me uvek zabole glava kad saberem vise od 800 din na kojim ste tarifama bar sto se tice pri pejda 063/064

Odgovori