Novi post-paid paket na mt:s-u BEL SMS
Novi post-paid paket na mt:s-u BEL SMS
Na sajtu mt:s-a pise da je ovo novi paket, a i ja moram da priznam da nisam cuo za njega. Mislio sam da nikada necu ni pomisliti da predjem na 064, ali me je ovo dosta zaintrigiralo...dacu Telenoru jos malo vremena...ako se nista ne promeni "odoh"...I naravno...Sta vi mislite???[/size][/b]
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Bel SMS i jeste relativno nov paket...I stvarno je vrlo povoljan, posebno za one koji pretezno koriste SMS...I ja sam mislila da necu preci nikada kod Telekoma...ali imam novih problema sa Telenorom...htela sam da predjem na post paid i da uzmem paket Mobi Junior...i sad...nemaju jos uvek kartice za moj broj...pa ne mogu ni da se prebacim...a ewo najnovije informacije su i da mozda nece ni biti vise tog paketa, koji bi jedini, po ekonomicnosti, mogao da se meri sa ovim BelSMS-om...Tako da 99% i ja u narednih nekoliko dana prelazim na 065...I prezalicu cak i ovaj 063 broj koji imam godinama...jer, vec su me prilicno razocarali novi vlasnici...
Tako da mislim da i tebi to nece biti los izbor...

Tako da mislim da i tebi to nece biti los izbor...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
bel sms postoji već nekoliko meseci i to sam sasvim slučajno čuo kada sam pozvao 789 i pitao za pakete tj automat je odgovarao. i čuo sam sms sa onim 1-3h poruke 60para. i neke djabe itd....
pa jedno vreme nije bilo pa su ponovo ubacili
lep paket za decu hehe
pa jedno vreme nije bilo pa su ponovo ubacili
lep paket za decu hehe
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Dosta mojih poznanika koji su bili na 063 mrezi su poslednjih nekoliko meseci presli sa 063 na 065 mrezu.I oni kazu da su tek tada shvatili sta je ustvari koriscenje mob-a i zao im je sto to pre nisu uradili.Ja sam zbog nostalgicnosti ostao na 063,e sada sam cak uzeo i post paid broj u nadi da cu uzeti pro 400(licno malo saljem poruke mesecno mozda 30-tak,ali zato solidno zovem,mesecno bar 5-6h tako da mi treba neki veliki paket) i tako uzmem ja novi broj koji je stvarno super,ali jednostavno ne mogu da se odviknem od prvog sedmocifrenog broja koga koristim 6-7godina.I tako razmisljam da predjem na 065 i uzmem isti broj kao i na 063 i tako resim problem.Zato savetujem Ninolini da ne dira 063 pri pejd broj (jer po meni svaki covek treba da ima jedan svoj pri pejd broj,jos ako ima i istoriju 6-7 godina to je jos bolje)
i prelazi na post paid-jer sigurno neces moci da se vratis na pri pejd ponovo,a nekad ti moze zatrebati bas pre-paid broj(u romingu je mnog bolje imati pre paid broj-po meni) i da predjes na 065 i uzmaes identican broj i tako resis problem broja,a i smekerski je da imas isti broja na dve mreze.
E moram da se osvrnem i na poslovanje telekoma koje je sasvim fer i korektno,npr ima 30 besplatnih poruka preko kojih mozes proveriti sve o svojoj potrosnji-preostali broj poruka preostale besplatne minute u mrezi ka drugim mrezama,sto se kod telenora em naplacuje 5 din+pdv i dobije se samo zaduzenost.
,bez broja preostalih besplatnih poruka(pa necu valjda ja da ih brojim koliko sam poslao i koliko mi je ostalo besplatnih poruka
),a da ne pricam da je kod telekoma poziv ka operateru besplatan-i jos mnogo toga!!!!Nadam se da su na ovom forumu prisutni i ljudi iz telenora da vide lepo da svje poslovanje ne mogu graditi na temeljima mobtela,nego se dosta toga mora izmeniti 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Ninolina
- Moderator
Eee... loeates... to mi je i bila prva zamisao...da na 065 uzmem isti broj kao i na 063...ali, nazalost, kod Telekoma je nemoguce dobiti broj koji pocinje sa 7, a moj broj pocinje bas tom cifrom...Zato sam i mislila da ipak uzmem post paid na 063 i da mi ostane isti broj, ali, vidis, ne daju mi, bre...mozda je i bolje, jer sad bar znam sta mi je ciniti...znaci prelazim na 065...

Sacuvacu pre paid broj kod Telenora...pa ako stvarno naprave pomak nabolje...najlakse je ukinuti taj novi 065 broj...i vratiti se na stari, dobri 063 broj...

Sacuvacu pre paid broj kod Telenora...pa ako stvarno naprave pomak nabolje...najlakse je ukinuti taj novi 065 broj...i vratiti se na stari, dobri 063 broj...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Meni broj pocinje sa 8 i takvi brojevi mogu da se dobiju kod telekoma.Onda nista,nego lepo smisli neki lep broj i pridruzi se novim prijateljima
.I sam cu uskoro preci na 065 samo da izvadim novu l.k. ne moze bez nje.E to je poenta,ako ti se slucajno ne svidi,uvek mozes da raskines ugovor sa telekomom i da se vratis svom pre-paid broju koji stoji kuci i ceka 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Da paket postoji bas odavno ja ga koristim jedno 4 meseca, i prezadovoljan sam. Takodje je dobra fora biznet evo linkaVeNoM napisao:bel sms postoji već nekoliko meseci i to sam sasvim slučajno čuo kada sam pozvao 789 i pitao za pakete tj automat je odgovarao.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=326&Type=2 , ja i tu imam karticu etcnet-a, samo steta sto je nema dosta ljudi koje poznajem tu je minut razgovora bas dz 1 din ...
- Ninolina
- Moderator
E, a koja je guzva na svim poslovnicama Telekoma???...
...ne znam, bre, sta su ti ljudi toliko navalili...verujem da uzimaju one telefone koji su u ponudi sa paketima...ali uopste nisu povoljne cene tih telefona...
...A Telenorove poslovnice prazne...ne ceka se ni 2 minuta...
...To nesto govori...??? 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
nokia 1110 je veoma dobar fon ma koliko to smešno zvučalo. toliko je prost a toliko je dobar. baterija razbija koliko traje i nema komplikovan meni. pa gde ćeš bolje.
naravno nikada ga ne bih uzeo!
naravno nikada ga ne bih uzeo!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Tačno je da je velika gužva, a cene telefona i jesu i nisu povoljne - ja sam u aprilu uzeo SE K700 i Bel 150 paket kod njih i mislim da sam odlično prošao zato što sam za telefon dao nešto preko 4000 dinara, a T630 prodao za 50 evra, tada sam na red čekao 4 sata. Tada su davali i Samsung D600 koji je u najjeftinijoj varijanti koštao oko 12000 dinara, a najmanji paket koji je uz njega mogao da se uzme je bio Bel 400. Bel SMS je dosta dobar paket za one koji više koriste SMS poruke, ja sam prvo koristio njega kada sam prešao na PostPaid, paket i nije tako nov zato što sam ga ja uzeo u septembru prošle godine. Mislim da svako ko prelazi na PostPaid treba da startuje sa Bel SMS paketom ako nije siguran šta želi jer će tako da vidi koliko troši mesečno, pa ako mu to ne odgovara lako može da se prebaci na neki drugi paket i preko telefona, ne mora da ide u poslovnicu. Najbolja poslovnica Telekoma je, po meni, ona u Bulevaru Umetnosti kod novog Merkatora, unutra ima i šalter pošte za plaćanje i sve je na istom nivou. Ovo što je ninolina rekla za Telenor me je stvarno neprijatno iznenadilo, ja sam kod Mobtela imao lep šestocifreni broj koji su mi oduzeli zato što ga moja majka nije dopunila na vreme, ali sada vidim da nisam mnogo izgubio zato što sam slične pritužbe čuo od još nekih ljudi koji imaju broj kod njih, stvarno su jako loše startovali.
Ghost
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
ninolina, da ti ispričam jednu pričicu. U novembru prošle godine mom pametnom tatici ukradu telefon. Imao je registrovan prepaid broj kod tadašnjeg Mobtela. Odemo mi sledećeg dana u poslovnicu Mobtela i ljubazna operaterka (ili šta je već) nas ubedi da je povoljnije da uzme postpaid broj zbog raznih povoljnosti, bla, bla. Triput je trepnula i moj ćale je pristao
Kad je stigao prvi račun, ukapiramo mi (cela porodica) da ona teta nije pričala nebuloze. Tako se moja sestra odluči da pređe na postpaid, ali pošto nema LK broj je morao da se vodi na mene. Ovo je automatski stavilo zabranu kod Mobtela da ja ne mogu da imam još jedan postpaid broj u naredna tri meseca.
Prođu tri meseca (odnosno tri obračunska perioda) i odem ja da prebacim i svoj broj na postpaid. ali u to vreme je počelo da se dešava ono s*anje sa Mobtelom tako da nisu imali kartica. Upišu oni mene tamo na listu čekanja, ja odem kući i čekam 1mesec, 2 meseca, 3... I kad sam izgubio i poslednju nadu da će od toga nešto biti (čak sam i razmišljao o varijanti 065 postpaid broja) kad zovu mene iz Mobi63 krajem jula i obaveste me da su stekli tehničke mogućnosti da me "prebace". Mislim da sam uhvatio poslednji voz za Mobi Junior i sada koliko poruka pošaljem, toliko dinara platim. Ne znam zašto sam ovo ispričao...
Poruka glasi: STRPITE SE, Telenor je tek počeo rekonstrukciju firme. Do kraja godine će početi da šiša mt:s samo tako....

Kad je stigao prvi račun, ukapiramo mi (cela porodica) da ona teta nije pričala nebuloze. Tako se moja sestra odluči da pređe na postpaid, ali pošto nema LK broj je morao da se vodi na mene. Ovo je automatski stavilo zabranu kod Mobtela da ja ne mogu da imam još jedan postpaid broj u naredna tri meseca.
Prođu tri meseca (odnosno tri obračunska perioda) i odem ja da prebacim i svoj broj na postpaid. ali u to vreme je počelo da se dešava ono s*anje sa Mobtelom tako da nisu imali kartica. Upišu oni mene tamo na listu čekanja, ja odem kući i čekam 1mesec, 2 meseca, 3... I kad sam izgubio i poslednju nadu da će od toga nešto biti (čak sam i razmišljao o varijanti 065 postpaid broja) kad zovu mene iz Mobi63 krajem jula i obaveste me da su stekli tehničke mogućnosti da me "prebace". Mislim da sam uhvatio poslednji voz za Mobi Junior i sada koliko poruka pošaljem, toliko dinara platim. Ne znam zašto sam ovo ispričao...

make. believe
- zvezdarac
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07
ninolina, da ti kazem iz prve ruke o N 1110 koji mi je kao drugi fon.
Dobio sam ga free od firme (pretrgli se) sa 063 karticom.U praksi se pokazao fantastican.
Telefoniram i telefoniram i telefoniram i.... i tako 8-10 dana sa jednim punjenjem!!!
Neces verovati ali u taj telefoncic su smestili skoro sve sto treba za jednu poslovnu upotrebu tipa "halo sefe imam problem" i "treba mi hitno taj deo".Spakovani su kalkulator i rokovnik i stoperica (makar za kuvanje jaja),grupni sms-ovi i svasta nesto.Jak signal (063) gde god sam bio do sada.Izuzetna razgovetnost,male dimenzije.Meni naj bitnija stavka je da ne nosim vise punjac na put gde god da krenem do 8 dana. Mana mu je invertovan ekran koji se malo losije vidi pri jakom suncu i nedostatak neta ali na 63 moze i mail preko sms tako da je i to reseno.
Dakle za taj tarifni paket DZABE telefon lepih karakteristika pa me ne cudi guzva.
Dobio sam ga free od firme (pretrgli se) sa 063 karticom.U praksi se pokazao fantastican.
Telefoniram i telefoniram i telefoniram i.... i tako 8-10 dana sa jednim punjenjem!!!
Neces verovati ali u taj telefoncic su smestili skoro sve sto treba za jednu poslovnu upotrebu tipa "halo sefe imam problem" i "treba mi hitno taj deo".Spakovani su kalkulator i rokovnik i stoperica (makar za kuvanje jaja),grupni sms-ovi i svasta nesto.Jak signal (063) gde god sam bio do sada.Izuzetna razgovetnost,male dimenzije.Meni naj bitnija stavka je da ne nosim vise punjac na put gde god da krenem do 8 dana. Mana mu je invertovan ekran koji se malo losije vidi pri jakom suncu i nedostatak neta ali na 63 moze i mail preko sms tako da je i to reseno.
Dakle za taj tarifni paket DZABE telefon lepih karakteristika pa me ne cudi guzva.
N70 v 5.0609.2.0.1