Stare-nove reklame (paketi)!
Stare-nove reklame (paketi)!
Evo kako se u praksi pokazuju nove pogodnosti "Starog - Novog" operatera. Da li se sećate kratke polemike na temu relativno jeftinih brojeva sa malo extra kredita? Mobtel je imao malo više podvarijanti ovoga, pa su Dexter i B_Udder prokomentarisali da se više islati uzimati nove brojeve nego dopune. E, u skladu s tim recite mi šta je ovde novo? Sad to ima ime? Nije poenta prodati ljudima što više brojeva (sve je više neaktivnih brojeva), nego poboljšati signal u zabitima.

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ponude nisu ništa specijalno čak šta više odvratne su. više mi se svidjalo ono mobtelovo za 300din dobijaš 300 poruka i još 300din kredita ako se neko seća na 062
inače ovaj citat vredi
Želimo da stignemo da građana Srbije nudeći dodatni kvalitet i inovativne ideje. Telenor uvek donosi nove prilike i veliki izbor mogućnosti. Srećni smo što će srpsko tržište uskoro osetiti prednosti Telenorovog novog i svežeg pristupa tržištu,” izjavio je Dejvid Menegelo, izvršni direktor marketinga Telenora.
inače ovaj citat vredi
Želimo da stignemo da građana Srbije nudeći dodatni kvalitet i inovativne ideje. Telenor uvek donosi nove prilike i veliki izbor mogućnosti. Srećni smo što će srpsko tržište uskoro osetiti prednosti Telenorovog novog i svežeg pristupa tržištu,” izjavio je Dejvid Menegelo, izvršni direktor marketinga Telenora.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Lobachewsky, bas tako
..... mislim, tih 1500 din se brzo potrosi, a posle toga je opet sve isto
...... bilo bi ok da ponude neke stvarno drugacije prepaid pakete, a ne samo ona tri...
pozdrav...

pozdrav...
Poslednja izmena od b_udder u Uto, 31. Okt 2006. 02:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Kao da su operatori zaboravili za prepaid korisnike pa su se angazovali da privucu sto vise korisnika na ugovor,postpaid.U tome prednjaci Telekom vrlo povoljnim paketima.Prvo je napravio redove ispred poslovnica sa Nokiom 1110 za 99 dinara,pa jos vece redove sa SE K-510,da bi danas objavio nove pakete:Ovaj put salje paket na kucnu adresu.Imamo,Nokia 1112,jednostavan telefon sa osnovnim funkcijama za samo 99 dinara plus pdv i bel tarifa(svaka osim bel sms).Moze se naruciti na kucnu adresu i stize najdalje za 96 sati,i jos se ucestvuje u nagradnoj igri,a mogu ga naruciti i prepaid i postpaid korisnici,moze se zadrzati prethodni broj kao i izabrati novi 065 broj po zelji.Takodje,tu su jos dva telefona,Samsung X-660 i Nokia 6070,zavisno od izabrane tarife vec od 200 dinara(za bel 1000) i 1999 dinara(za bel 100).Vaze sve povoljnosti kao i za prethodni telefon.Kome i ovo nije povoljno i misli da ce proci bolje neka saceka 15 decembar kada se ocekuju novogodisnji paketi.Pozdrav
LG G2 Black,16GB
telenor ce sredinom novembra da pusti u prodaju „Džinovski izbor” telefona i postpaid paketa http://www.telenor.co.yu/?section=services&page=1717
Kada se opet swe izrachuna ne izlazi nishta jeftinije.Npr. nokia n73 moze da se uzme samo uz pro400 (1400 din.mesechno) za 1600 dinara.To je 1400x24 meseca=33600; 33600+1600=35200 dinara odnosno 440evra. . .a cena nokie n73 je sada oko 380evra. . .plus da napomenem da n73 sigurno necu imati 2 godine jer planiram da uzmem n95 kada izadje i normalizuje joj se cena (na leto)
takodje,sad sam uochila. . .Telenor daje nokiu 6070 sa najmanjim paketom pro60 (540 din.mesechno) za 3.300 dinara,a telekom, daje isti taj telefon sa recimo slichnim paketom (550 din.mesechna pretplata) za 1.999 dinara shto je jeftinije. . i da ne napominjem to shto wam donesu na kutjnu adresu
Kada se opet swe izrachuna ne izlazi nishta jeftinije.Npr. nokia n73 moze da se uzme samo uz pro400 (1400 din.mesechno) za 1600 dinara.To je 1400x24 meseca=33600; 33600+1600=35200 dinara odnosno 440evra. . .a cena nokie n73 je sada oko 380evra. . .plus da napomenem da n73 sigurno necu imati 2 godine jer planiram da uzmem n95 kada izadje i normalizuje joj se cena (na leto)

takodje,sad sam uochila. . .Telenor daje nokiu 6070 sa najmanjim paketom pro60 (540 din.mesechno) za 3.300 dinara,a telekom, daje isti taj telefon sa recimo slichnim paketom (550 din.mesechna pretplata) za 1.999 dinara shto je jeftinije. . i da ne napominjem to shto wam donesu na kutjnu adresu

@Tanja: da, ali pogledaj koliko dobijesh mesecno sa pro400:
http://www.telenor.co.yu/?section=services&page=182
I btw nije 1.600din nego je 16.000din
http://www.telenor.co.yu/?section=services&page=182
I btw nije 1.600din nego je 16.000din

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@mixxx: upravo o tome je rec.
Jer kako god da se racuna (naravno) da nece nijedan paket ispasti jeftinije nego kupiti telefon iz radnje, ali ako bi moglo da se racuna nekako koliko prosecno potrosish mesecno i koliko ti znaci taj paket sve se svede na istu pa cak i manju cenu!
Ne kazem da je isplativno uzeti ove telefone, ali ni da nije, zavisi o kom telefonu je rec i koliko je zahtevan korisnik.
Meni je inace krivo sto nema neki paket sa k750, inace bih odmah uzeo
Jer kako god da se racuna (naravno) da nece nijedan paket ispasti jeftinije nego kupiti telefon iz radnje, ali ako bi moglo da se racuna nekako koliko prosecno potrosish mesecno i koliko ti znaci taj paket sve se svede na istu pa cak i manju cenu!
Ne kazem da je isplativno uzeti ove telefone, ali ni da nije, zavisi o kom telefonu je rec i koliko je zahtevan korisnik.
Meni je inace krivo sto nema neki paket sa k750, inace bih odmah uzeo

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
pa jeste,ali konkretno meni mozda oko 1200 dinara mesechno ode na kredit.S tim shto ja ne zowem puno,imam swega 10 minuta poziwa mesechno,ali troshim dosta na poruke i gprs!E sad,pretplatom bi se pokrile poruke,ali mi je gprs problem. . .chini mi se da se se tu neshto dodatno platja ili greshim?Shto znachi da bi mi zbog gprs-a pretplata prelazila tih 1400 dinara. . .A i onako sam reshila da netju uzimati n73 nego chekam n95
Svakako da se nekome ko puno telefonira i ko moze da iskoristi tih 320 minuta u mrezi i 80 izvan to isplati,ali meni ne.A i mislim da ce telefoni biti zakljuchani za 63 mrezu pa ce se morati dati malja cena kada se tel. bude prodavao

Tanja, pa naravno da se ne isplati svakome ova ponuda, ali to što ti kažeš je generalno vezano za postpaid, a ne konkretno za ovaj slučaj... što se zaključanih telefona tiče - ako ti ispuniš sve uslove ugovora (platiš 16000 i koristiš Pro400 2 godine), ti si telefon otplatila, tj. on postaje tvoje vlasništvo... oni su onda dužni da ti otključaju telefon ..... barem bi tako trebalo ....... to bi trebalo proveriti...
pozdrav...
pozdrav...