Treci operator ponovo Telenor

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Treci operator ponovo Telenor

Post od MB maneken »

Na tenederu u Ausrtiji "mobilkom" operatera kupuje Telenor, koji je kod nas dobio teneder za treceg operatera .

Neupuceni neka malo googluju.
Poslednja izmena od MB maneken u Sub, 18. Nov 2006. 07:51, izmenjeno 1 put ukupno.

dr4qla
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 02:48

Post od dr4qla »

jel nije mobilkom treci operater u srbiji, a ne da kupuje telenor... :wacko:

Izmenio:gameforce:Nije dozvoljeno dopunjavati poruku karakterima!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

e možda će telenor da bude konkurencija samom telenoru pa će medjusobno da smanjuju cene tj možda polude ljudi. ko zna
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

MB maneken, mogao si ipak ti neki link da postavis... Ovako si samo "pustio buvu" :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Hm... Ja googlov'o, i trazio, ali nista nisam nasao... :dry:
A gde si ti to video?
PozZ

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Uveliko se radi na tome, a i Telenor ima 100 milliona korisnika a Mobilkom 9 miliona korisnika :cry:

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

I onda će Telenor da ima šta?

Austriju, Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bugarsku na ovim prostorima?

Phiii ... pa oni nisu normalni ... Daj link!
Samsung Omnia HD 8GB

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ako je to tacno onda je sve to cista prevara.Pre neki dan sam gledao emisiju Timofejev gde su neki biznismeni izneli misljenje da ce Srbija kao da udje u neku balkansku uniju pa ubrzo odatle i u Evropu...Ja pomislio koliko su bili ubedljivi da stvarno krece progres.Uopste ne sumnjam da je tacno da telenor kupuje ovog treceg.Samo se pitam dokle ce bre da deru ovaj glupi narod.Ma nece ovde da bude kao na zapadu ni za sto godina.Sve je ovo zalosno.Cekam da preko nekog operatera kupim neki dobar mob a ovi nasi prodaju ono sto u svetu kosta 20 kod nas za 200e.Krivo mi je sto ne dozvoljavaju konkurenciju.

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ma ne da mi je krivo ovo je lopovluk i ja sam opljackan, konkretno i direktno, imam i svedoka ali nista ne mogu da dokazem! :blinky: :shock: :x
U jednom momentu su Mobtel i Telekom radili zajedno iako nisu imali zajednicku firmu ? :ohmy: :disgust: Ko zna koje su to seme i dogovori ali mi to sve placamo debelo! :cry: :o
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

koliko ja znam, vodafone je kupio mobilkom.... :blinky:

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Nisam nista cuo al ako je tako po meni je to bolje.Ajde daj neki link gde si to procitao.Pozdrav 8)

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Pa ako ih stvarno kupio Telenor, onda bi trebalo kod nas uvesti jos jednog operatera.
Cisto zbog konkurencije. Mada u kakvoj banana-drzavi zivimo, necu se iznenaditi i ako se desi da Telenor kupi Telekom pa minut razgovora ode na 50-60 din. :disgust:

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Malone napisao:Nisam nista cuo al ako je tako po meni je to bolje.Ajde daj neki link gde si to procitao.Pozdrav 8)
Evo ovde imas na vise strana

http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... p?t=113005

u svakom slucaju, nadrljali smo.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

MB maneken, ovaj link koji si dao je totalno neupotrebljiv!!! I na tom forumu je neko, kao ti ovde, pustio "buvu" da se to desilo, a nikakv zvanican link nije obezbedjen niti je ta prica bio kako potvrdjena!!! :uhuh: :uhuh:
Ili nadji to na nekom od sajtova: Telenor, Mobilkom, CNN, BBC ili neki drugi svetski novinski sajt, ili nemoj vise loziti ljude tom pricom! :disgust:

PozZ

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Mirko BGD napisao:koliko ja znam, vodafone je kupio mobilkom.... :blinky:
Vodafone nie kupio ni deo mobilkoma, nego A1 i Vodafone imaju samo kooperaciju.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Slazem se sa Korenom, takve stvari se ne desavaju preko noci, nego se mesecima pripremaju, Telenor je na svom sajtu uoci aukcije za Mobi63, koja je bila 31.07, objavio studiju o stanju na trzistu telekomunikacija u Srbiji kao i o Mobtelu i sta Telenor namerava da uradi na tom trzistu. Tog dana kada su pobedili na aukciji, posle sat vremena je bio na sajtu izvestaj sa aukcije sa izjavom njihovog potpedsednika Tygessena coveka koji izlicitirao oni cuvenu sumu i koji je autor vec pomenute studije. Verujem da bi isto postupili i u slucaju Mobilkoma da je to istina, a verovatno bi i sam Mobilkom objavio na svom sajtu da ce Telenor da ga preuzme. Malo sam iznenadjen da na sajtu Mobilkoma nema ni reci o kupovini licence za treceg operatera u Srbiji, ni u delu gde su saopstenja za stampu :? Cini mi se da je to zato sto je to bila neka vrsta dogovora izmedju nase vlade i njihovog rukovodstva, a svi smo videli da se niko drugi nije javio na tender sem njih :wacko: Kako to :o

Odgovori