Treci operator ponovo Telenor
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Treci operator ponovo Telenor
Na tenederu u Ausrtiji "mobilkom" operatera kupuje Telenor, koji je kod nas dobio teneder za treceg operatera .
Neupuceni neka malo googluju.
Neupuceni neka malo googluju.
Poslednja izmena od MB maneken u Sub, 18. Nov 2006. 07:51, izmenjeno 1 put ukupno.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- MB maneken
- Banned
Ako je to tacno onda je sve to cista prevara.Pre neki dan sam gledao emisiju Timofejev gde su neki biznismeni izneli misljenje da ce Srbija kao da udje u neku balkansku uniju pa ubrzo odatle i u Evropu...Ja pomislio koliko su bili ubedljivi da stvarno krece progres.Uopste ne sumnjam da je tacno da telenor kupuje ovog treceg.Samo se pitam dokle ce bre da deru ovaj glupi narod.Ma nece ovde da bude kao na zapadu ni za sto godina.Sve je ovo zalosno.Cekam da preko nekog operatera kupim neki dobar mob a ovi nasi prodaju ono sto u svetu kosta 20 kod nas za 200e.Krivo mi je sto ne dozvoljavaju konkurenciju.
Ma ne da mi je krivo ovo je lopovluk i ja sam opljackan, konkretno i direktno, imam i svedoka ali nista ne mogu da dokazem!
U jednom momentu su Mobtel i Telekom radili zajedno iako nisu imali zajednicku firmu ?
Ko zna koje su to seme i dogovori ali mi to sve placamo debelo!

U jednom momentu su Mobtel i Telekom radili zajedno iako nisu imali zajednicku firmu ?

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
- MB maneken
- Banned
Evo ovde imas na vise stranaMalone napisao:Nisam nista cuo al ako je tako po meni je to bolje.Ajde daj neki link gde si to procitao.Pozdrav
http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... p?t=113005
u svakom slucaju, nadrljali smo.
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
MB maneken, ovaj link koji si dao je totalno neupotrebljiv!!! I na tom forumu je neko, kao ti ovde, pustio "buvu" da se to desilo, a nikakv zvanican link nije obezbedjen niti je ta prica bio kako potvrdjena!!!
Ili nadji to na nekom od sajtova: Telenor, Mobilkom, CNN, BBC ili neki drugi svetski novinski sajt, ili nemoj vise loziti ljude tom pricom!
PozZ

Ili nadji to na nekom od sajtova: Telenor, Mobilkom, CNN, BBC ili neki drugi svetski novinski sajt, ili nemoj vise loziti ljude tom pricom!

PozZ
- MB maneken
- Banned
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Slazem se sa Korenom, takve stvari se ne desavaju preko noci, nego se mesecima pripremaju, Telenor je na svom sajtu uoci aukcije za Mobi63, koja je bila 31.07, objavio studiju o stanju na trzistu telekomunikacija u Srbiji kao i o Mobtelu i sta Telenor namerava da uradi na tom trzistu. Tog dana kada su pobedili na aukciji, posle sat vremena je bio na sajtu izvestaj sa aukcije sa izjavom njihovog potpedsednika Tygessena coveka koji izlicitirao oni cuvenu sumu i koji je autor vec pomenute studije. Verujem da bi isto postupili i u slucaju Mobilkoma da je to istina, a verovatno bi i sam Mobilkom objavio na svom sajtu da ce Telenor da ga preuzme. Malo sam iznenadjen da na sajtu Mobilkoma nema ni reci o kupovini licence za treceg operatera u Srbiji, ni u delu gde su saopstenja za stampu
Cini mi se da je to zato sto je to bila neka vrsta dogovora izmedju nase vlade i njihovog rukovodstva, a svi smo videli da se niko drugi nije javio na tender sem njih
Kako to