provera stanja na postpaid-u

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Jun 2005. 08:13

provera stanja na postpaid-u

Post od Darkomol »

Koristim tarifu mobi pro90 u Telenorovoj mrezi,registrovao sam se na moj portal kako bih imao uvida u racunu!Koristim ja telefon par dana,poslao 20porukica i proverim telefon kada na racunu imam oko 120.00din!nazovem korisnicki servis kazu da,to tako ide gomilam racun i na kraju meseca mi odbiju besplatne minute????kazu nemaju neku masinu koja odvaja besplatne minute,dobice sledece godine!!!
Da li zna neko kako jos moze da se proveri stanje besplatnih minuta?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

trebaju uskoro da uvedu poruke tipa provere stanja kao što telekom ima. njihov sistem radi na principu dodaju ti na račun svaki dan po neki dinar do one cifre koju plaćaš tj na paket a sve preko toga naravno +. tako da za sada nećeš imati uvida u svoj račun...
p.s. tako su meni objasniliu ovi u mobtelu
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Darkomol »

Tako sam i ja skontao.....trosim a nemam uvida u minute i na kraju meseca mi od potrosenih minuta odbijaju besplatne minute i besplatne sms! :shock: u prevodu samo trosi i na kraju meseca te gulimo do gole koze!
@VeNoM na kojoj si ti tarifi?kako se snalazis sa proverom racuna?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja sam isto od nedavno postao telenor korisnik...
pro 30 koristim, za pocetak
racun proveravam preko GPRSa, ili onoga *311#
uskoro bi trebali da uvdeu mogucnost uvida u besplatne minute i SMS poruke

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

darkomol ja imam neki paket pro 400 koji sam uzeo sa drugarom pa ga koristimo po potrebi.prošlog meseca mislim da su malo ukrali od računa ali sada vodimo log pa da vidimo koliko oni u stvari kradu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Matori, kakva krađa, aman? Izvadi lepo listing, besplatno, na istom tom portalu koji pominjete ... i pogledaj lepo sve ...
Samsung Omnia HD 8GB

Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Darkomol »

Sve je to ok,al ida podignem specifikaciju...tj. listig moram da sacekam prvi mesecni racun na kome ce biti broj ugovora! :uhuh: dotle mogu samo da eksperimentisem sa racunom i potrosnjom!
Znam da u Mts mozes da posaljes poruku i da vidis koliko ti je ostalo besplatnih minuta i sms-a,daj Boze samo da i u Telenoru uvedu sto pre to cudo da i mi vidimo takve podatke inace odose nam gace... :o

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

podaci o preostalim besplatnim minutima i SMS poruka ce biti dostupni od nove godine
inace besplatan saobracaj se odbija na kraju meseca, tako da nema lazi nema prevare :D

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Ti mozes da trazis da ti salju listing svaki mesec,dobijas ga pre racuna.Meni je jedanput stigao listing kao da treba da platim 1700din.,a kasnije mi stigao racun na kome je pisalo 2700din.! :ohmy: Ja ih nazovem,a lik ce meni nzm ovo vam je jos + 500din.,ovo 200 i tako naguraju mi (pored specifikacije svih poziva i poruka) jos hiljadarku.... Pozdrav!
By s2pido

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Zna li neko kako se proverava na mts-u racun? Ima opcija da se poruka posalje na 797 cini mi se, ali da li postoji nesto slicno kao sto je proveravvanje kredita?
Znam da sam prvo trebao da pitam korisnicki servis, ali mi je ovo mnogo brze i lakse nego cekanje pola sata :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

popste, imaš mogućnost da pozoveš broj 788 i kad se javi automat traži će ti šifru da se registruješ, a ta šifra su ti poslednje 4 cifre na PUK-u 1 i tada imaš pod tipkom 1 opciju stanje na računu...To je besplatno ako zoveš sa 064 ili 065 broja... :) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Pa najjednostavnije je da posaljes "stanje" na 797 i stigne ti u poruci specifikacija o trenutnom zaduzenju. Inace imas 30 ovih poruka besplatnih, sto znaci da mozes svaki dan po jednom da proveris ako te interesuje, a posle toga mislim da se naplacuje po standardnoj tarifi za poruke.
PozZ

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

E hvala vam ljudi puno... Pitao sam se bas za tu sifru koja je, i sad sam dobio odgovor :)
Pozz ;)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

I ja sam od pre neki dan korisnik postpaid Pro 30 paketa i bre ljudi racun samo raste a ja ne koristim telefon! Uvece imam 400 din na racunu, proverim preko GPRSa, ujutro ponovo proverim kad ono 425! Odakle? Nisu mi jasni, pozdao sam Call Centar i kazu da se podaci ne obradjuju trenutno nego sa malim zakasnjenjem ali opet, jel zna neko koliko naplacuju GPRS po Kb, ja jedva cekam prvi racun da vidim specifikaciju
HOX Titanium gray

Odgovori