kako gotovo dzabe kupiti n73 _ telenor!!!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

kako gotovo dzabe kupiti n73 _ telenor!!!

Post od loshmy »

ljudi ako su vam roditelji u nekoj firmi i ako su prikljuceni na paket telenora gde se 16 telefona moze umreziti da besplatno zovu jedni druge mozete skoro dzabe uzeti n73!!!kada ga uzmete samo je potrebno da grupa trosi 4000
dinara mesecno sto je ako je neko kao moj cale koji trosi 20000 din mesecno na racun za telefon prilicno lako on samo placa svoj racun a meni je n73 odplacena nakon nekog vremena!!!a ako neko ne trosi 8000 mesecno nema veze jer ako je grupa velika to se lako potrosi!!!
TOLIKO OD MENE!!!!
ZOP
  • _______________
    Premestio Miškoni
Poslednja izmena od loshmy u Sub, 24. Feb 2007. 13:36, izmenjeno 1 put ukupno.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Daj neki link za to, da ljudi tačno znaju. Jel'to samo za nove grupe ili mogu i stare, pošto (pre)ispunjavam ove uslove?
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od loshmy »

vlado zem to vazi i za stare grupe tj buisnes grupe i vlado to je besplatan fon u pokusaju da privuku nove korisnike zbog skorog stizanja treceg operatera i ispravka kosta da se trosi 4000 mesecno a ne 8000 din a mozete se to sve proveriti na br 063/9863 ili se raspitaj kod najblizeg telenor centra VLADO to je telefon BESPLATNO ako ti neko inace toliko trosi!!!!!!
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Da imam toliki racun ili barem neko u mojoj porodici pa otisao bi u fabriku nokije da kupim telefon... :lol: :lol: :lol:
Blago vama :(
Neka, bicu ja bogat i slavan jednog dana :D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

loshmy, ok, na Telenoru nema ništa o ovome, u ponedeljak zovem Daliborkutelenor ( :lol: ) pa da vidimo, možda je stvarno POČELO :) :) :)
:wink:
(kako to "love nove korisnike", pa ja sam "stari", onda znači ništa?, nema veze, idemo na "directlink" :) )

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od loshmy »

ma ne nego hoce da te vezu za njihovu mrezu razumes jer njiovi telefoni mogu sao a 063 idi pa pitaj !

Izmenio:gameforce:sledeći put kada napišeš toliko uzvičnika bićeš BANOVAN i obrisan

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

...mogu samo na 063 dok se ne dekodiraju...Pitao, postoji neka kombinacija za NOVE timove - mi "stari" smo kao već dobili svoje aparate (btw možda ih je još samo par u životu, to više niko ni ne nosi :disgust: ). E sad poslaće nam "neku" ponudu telefona za zamenu, koliko će to biti povoljno i da li će tu "upasti" i N73, znaće se za par dana.
pozz
Edit
evo koliko je vremena prošlo (16.03.) a ne šalju "ponudu", toliko o "čuvanju" starih korisnika :dry:

Odgovori