kako nekorektni prodavci varaju svoje kupce
decko, mislim da ti nisi dobro shvatio poentu ovog posta.Dekysa napisao:Draga skubisa, nije bitan telefon nego tvoj dečko. Kada ti kupuje tako skupe poklone treba da se udaš za njega! Kako kaže naš narod "Poklonjenom konju se u zube ne gleda"! A tebi smeta malo izgreban ekran, taster koji hoće da ispadne i prljavština!? Šta misliš kako se tvoj dečko osećao dok si davala primedbe na njegov poklon? Da je pametan da ti više ništa ne kupi! A tebi je bitnije da uzmeš pare iz prodavnice nego da zadržiš telefon kao jednu lepu uspomenu.
U ostalom gde je tu ljubav?
Današnje devojke su izgleda samo obični materijalisti...
predmet cele konverzacije je da se ljudima skrene paznja na to kako se podmece kupcima sve i svasta, a ne to kako se moj decko osecao u celoj prici. a sto se tice para, uzela sam ih, naravno, i za njih cu kupiti isti takav mobilni, SAMO NOV!!!!!
Dekysa napisao:Draga skubisa, nije bitan telefon nego tvoj dečko. Kada ti kupuje tako skupe poklone treba da se udaš za njega! Kako kaže naš narod "Poklonjenom konju se u zube ne gleda"! A tebi smeta malo izgreban ekran, taster koji hoće da ispadne i prljavština!? Šta misliš kako se tvoj dečko osećao dok si davala primedbe na njegov poklon? Da je pametan da ti više ništa ne kupi! A tebi je bitnije da uzmeš pare iz prodavnice nego da zadržiš telefon kao jednu lepu uspomenu.
U ostalom gde je tu ljubav?
Današnje devojke su izgleda samo obični materijalisti...
respect........
hahah........koj lik........

pa vidis i sam u kom pravcu je krenula tema, dobila sam etiketu sponzoruse, zato sto mi je decko kupio skup poklon za rodjendan a ja nisam htela da ga zadrzim "kao lepu uspomenu", kao sto neki kazu da sam trebala. koliko ja znam, mobilni telefon treba koristiti za ono za sta je namenjen, a ne drzati ga za uspomenuIgoritza napisao:ne ne, ovo ne treba zakljucati, vec prenositi licna iskustva, kako se neki ljudi za ubuduce ne bi prevarili

samo me zanima da li bi ga doticni zadrzao tako kao sto meni savetuje???
uostalom, ja sam samo htela dobronamerno da upozorim ljude na ovom forumu da vode racuna sta kupuju, da im se ne bi desavale ovakve neprijatnosti, i nista drugo.
pozdrav,
ne da se nervirash, iz sledeceg razloga - ako tvoj decko ima pare, i ako te obasipa poklonima, to te ne cini sponzorushom. ako tvoj decko samo to radi, i sa njim si zbog toga, a postoji neko bolji ko je eto zaljubljen u tebe, ali pare nema a veruje da bi ti bila bolja osoba i tako to, e onda jesi spoznorusha.skubisa napisao:pa vidis i sam u kom pravcu je krenula tema, dobila sam etiketu sponzoruse, zato sto mi je decko kupio skup poklon za rodjendan a ja nisam htela da ga zadrzim "kao lepu uspomenu", kao sto neki kazu da sam trebala.
Ti najbolje znash kako je stanje kod tebe, i da li sa tvojim deckom imash vishe od "mobilnih telefona" i svaki deseti ce kao ja da aporazmisli o situaciji, nazalost. a tebe treba da ekstremno boli du*e za njih 9 i jednog desetog koji nece pricati napamet jer o tebi nishta ne zna, osim da si imala pokvaren P310, da ti decko ima kinte, i da si se ovde registrovala kao skubisa.
evo ja prvi kad nadjem devojku vrednu mojih kvaliteta (trenutno samo navatavam, jer su mi sve dosadne kao zlo) i ako nas krene lepo, a devojcica mi fura 1112 nokiu, kupicu joj neshto feMsi u zavisnosti od njenog karaktera (telefoni idu uz karakter, niste znali, e ? )

There is no knowledge that is not power
ma vidis da dekysa izgleda nema drugu zabavu, osim da se ovde zeza sa nama. sve je to njemu vec jasno......megatron napisao:Dekysa, tesko da je decko ucestvovao u tome jer bi joj u tom slucaju rekli da je mob. kupljen polovan a i vratili bi joj novac u vrijednosti polovnog moba....
skubisa, u svakom slucaju si pravilno postupilia, tako bi i ja
svaka cast na bujnoj masti, volela bih da sam tako pametna kao ti!!!!Dekysa napisao:Čovek verovatno zna prodavca! Pa zar i tebi sve ovo ne zvuči neverovatno! Pokušavaš da uvališ polovan telefon kao nov a ne izbrišeš iz njega telefonski imenik! Pa kada prodajem svoj polovan telefon ja ga očistim od svih svojih gluposti... A nisu male pare u pitanju!

Rekoshe ti ljudi da su na tvom mestu udali bi se za tvog deckica... Ima kintu, voli te... pazi te mazi te, razmazio te je, kupuje ti skupe poklone itd.skubisa napisao:dekysa,
jos uvek mi nisi odgovorio sta bi ti uradio da si na mom mestu?
Ali sreco, ja da sam na tvom mestu, sledeci put... OTVORIO BIH KUTIJU DOK SAM U PRODAVNICI JE&%TE!!!!
I to je zakljucak teme... kraj...
Otvarajte ljudi kutije... ne koristite drogu...
Realno...sada vec moze tema da se zakljuca, preterali ste ga vala...
od bujne maste preko prozviki..znaci ono...od sponzorusa i navatavanja udaje i slicno napravili ste pravi scenario za dramu, i Shekspir bi vam pozavideo, samo fali otrovan noz da neko zabije u srce i bilo bi tuuto kompleto...koliko sam razumeo svi smo razumeli poentu teme...pazimo sta pazarimo i ne idemo u euromobil i svi srecni...
Nvm. da ne bi bilo vise polemike mishkoni ili someone...regulisite temu! lock I mean !

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Kahm, kahm...
Izgleda da su pojedinci zaboravili na kom se forumu nalaze? Tema je mogla da ostane ali zahvaljujući nekima ide pod ključ...

Izgleda da su pojedinci zaboravili na kom se forumu nalaze? Tema je mogla da ostane ali zahvaljujući nekima ide pod ključ...
● PRAVILA FORUMA ●