Da li je SAMSUNG E900 ženski telefon?
Da li je SAMSUNG E900 ženski telefon?
Pošto imam e900, a svi stalno pričaju kako je ovaj telefon za žene zanima me vaše mišljenje! Ako treba da ga prodam da se ne brukam!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
fain2daniel napisao: za pozere,baletane,sminkere i sl.
Al me ti ubi! A ja ga uzeo samo zbog blica!
Dexter sigurno imaš neki razlog kada moj telefon preporučuješ ženskom polu. Daj reci i meni pa da znam
A što se bezveznosti teme tiče, najbezveznija tema na forumu je nagradna igra Koka kole (koja nema veze sa mob. telefonima) pa je niko ne dira
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Dekysa napisao:Dexter sigurno imaš neki razlog kada moj telefon preporučuješ ženskom polu. Daj reci i meni pa da znam
Jel chitash ti shta pishesh?

Rekoh da NIGDE NE PISHE da je namenjen samo jednom polu! Znachi neutralan... A ukusi su razlichiti tako da neko ce da kaze da je zenski a neko da je mushki....
Ovako... Gotovo svaki Samsung telefon pre svega je namenjen zenskom polu. Prema statistikama, 80% prodatih Samung telefona kupile su zene. Ovo bi trebalo da ti je neki reper. Pored toga, kakav god review da izadje na svetskim sajtovima o Samsung telefonima, kao zakljucak obicno ide recenica tipa " ovo je telefon koji ce uglavnom kupovati dame, zbog atraktivnog dizajna bla bla bla"... Tako da se moze reci da je npr. E900 namenjen(od strane kompanije Samsung) pre svega 1. zenskom polu 2. sminkerima i fenserima 3. gay populaciji. Ali to ne treba da te sputava da nosis taj telefon, jer je bitno samo da se tebi svidja, ili drugim recima "Budi svoj, sledi svoje instinkte"!

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nema tu muzevnu aromu 
Dekysa, ako je roze, onda je definitivno zenski... A ako je klasicne boje, ne opterecuj se glupostima.
Ali pozerski je, mada to sada uzima maha...
I za kraj- ako se ti ipak bezveze osecas, bolje ga prodaj nego da se opterecujes tim stvarima.

Dekysa, ako je roze, onda je definitivno zenski... A ako je klasicne boje, ne opterecuj se glupostima.
Ali pozerski je, mada to sada uzima maha...
I za kraj- ako se ti ipak bezveze osecas, bolje ga prodaj nego da se opterecujes tim stvarima.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
e bre , Dekysa , cime se opterecujes stvarno
meni je bitno da je telefon crn na primer a ako ga pola Beograda oznaci kao zenskog , apsolutno me nije briga za to , samo ako on meni odgovara .
nosi taj telefon ako tebi odgovara po funkcijama i ne brini .
bivsi kolega koji radi sada na carini i svaki dan je u odelu , nosi ovaj telefon i bas mu stoji uz odelo ili kozni sako ili mantil .

nosi taj telefon ako tebi odgovara po funkcijama i ne brini .
bivsi kolega koji radi sada na carini i svaki dan je u odelu , nosi ovaj telefon i bas mu stoji uz odelo ili kozni sako ili mantil .