Postoji li...?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja mislim da je najpametnije nikome ne dati svoj broj telefona. Jeste da ti je onda mobilni beskorisan, ali barem nemaš uznemirvanje, a to je važno. Tu bi trebalo da se postavi pitanje tvoje potrebe za telefonom, ali nemoj ga postaviti i sve će biti u redu! :lol: :lol: :lol:
U susret novim izazovima...

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Kod 6600 postoji neki problem sa nekim API za brzu obradu dolazecih poziva ili tako nesto,nije ni bitno sta je,a program koji zaista dobro funkcionise je "advanced call menager",verzija bas za 6600.Funkcionise trenutno,tj, nema onih 0,5 ili 1 sekunda zastoja kao kod drugih.Jedino sto je malo "tezak" za fon,tako da nije preporucljivo drzati jos neki program u pozadini jer moze poceti da brljavi.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

postavih danas kod mene u download sekciji par verzija advanced call managera.. ko bi drugi trazio ako ne nebojsa :)

BrainSTORM
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 16:48

Post od BrainSTORM »

Šta je najjevtinije od NOKIA i SE aparata, a da ima SYMBIAN?
6600 jeste moj favorit ali bi sačekao da još malo padne cena.
Ne daje mi se 250 eurića.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Najjevtinije od nokije ti 3650 koji koshta oko 170 evra... :wink:
A 6600 ne znam koliko ce da mu padne cena... :roll: :roll: ..ustvari koliko ti hocesh da dash para.... :?: :?:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Srbin napisao:postavih danas kod mene u download sekciji par verzija advanced call managera.. ko bi drugi trazio ako ne nebojsa :)
pa cisto da vidim da li si u toku pa sta bi ti inace radio da nema mene otpadao bi od dosade ovako te ja malo pokrenem :mrgreen:

BrainSTORM
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 16:48

Post od BrainSTORM »

E, od sinoć imam novog favorita!
U onom MOBTEL magazinu što se dobija sa računom, vidim među novitetima i NOKIU 3230 i oduševio sam se. Gledao sam posle na netu karakteristike i video da ima sve što treba. Liči na SE T630 plus SYMBIAN i još par nekih stvari kojih nema u T630, tako da će 99% moj sledeći fon biti 3230. Još samo da se pojavi kod nas, pošto vidim na sajtu da ga nema u prodaji.
Da li ga je neko slučajno negde video? Zna li mu se neka približna cena?

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Video.. zaboravi na njega bar jos pola godine jer ce cena biti 450e + kad se pojavi a dok se ne unormalni na nekih 250-300 procice dosta

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

@Sasa_NS jer si siguran da onaj koji zove ne moze uopste da te dobije..?! Ja ne bi rekao da ovako nesto moze sam telefon da uradi..

Imao sam black list na n-gage-u i mislio sam da bsa tako kako si ti rekao moze, medjutim NE ! :(

Neko kad zove, kod njega pocne da zvoni, ali to je delic sekunde, normalno taj delic sekunde moze da cuje ako je skocentrisan na poziv.. Ne mozes bas da se izvuces na forum: BIO SAM ZAUZET !! :?

Bilo bi dobro da moze da se simulira zauzece, pa neka zovu do sutra..! :)

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

BrainSTORM napisao:Šta je najjevtinije od NOKIA i SE aparata, a da ima SYMBIAN?
6600 jeste moj favorit ali bi sačekao da još malo padne cena.
Ne daje mi se 250 eurića.
Onda uzmi n-gage cena je trenutno oko 165 eura. Ima simbian ima mp3 ima dobre igrice ali zato nema kameru, male dimenzije i tezinu. :D
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

balansero
Banned
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 13:00

Post od balansero »

Ajde da dopunim temu. Sve je to tacno sto ste ispisali o black list i preusmeravanju poziva ali cinjenica je da to sve deluje malo providno. Sta se desava kad pozovete broj a nalazite se na black list? Ako je vas broj stavljen na "mute" cucete zvono i naravno posle nekoliko pokusaja zakljuciti da taj koga zovete ne zeli da se javi. U drugom slucaju ako ste stavljeni na opciju "busy tone", cucete jedno zvono i posle toga ton zauzeca. Identicno kao kad je neko u frci pa vas odbija pritiskom na crvenu slusalicu. Ali to nije nikako ton zauzeca. Dobro, mozda i jeste poenta nekome staviti do znanja da ne zelite da razgovarate sa njim, ali zar nije elegantnije biti nedostupan. E to je moje pitanje. Da li moze da se podesi da kad primate poziv sa odredjenog broja budete nedostupni?

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

E pa to sam bas ja i rekao.. A za ovo pitanje na kraju tvog posta (ja) nemam odgovor.. Ali bi licno voleo da znam da li tako nesto postoji... A ne posle da me jure, sto mi izbacujes poziv..! :P

Odgovori