povratak na "izgustiran" model

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

setam se ja juce buvljakom da vidim sta ima kad ono ispred buvljaka R310 pitam onog cigu on kaze 5 eura ja se zagrejao da ga kupim kad ono ne radi a taman sam se ponadao
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

madness99, Хехехехе, па нећеш ваљда почети и кршеве куповати по пијаци. :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ljudi ja sam danas pazario nokiu 6310i za 70e,bukvalno je kao nova,izvadjena je iz mercedesa a klase,mnogo dobar i pouzdan telefoncic,dugo sma se premisljao koji telefon da uzmem kao drugi i uzeh bas ovaj.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

sssikisss, Хехех, требао си тражити и Мерџана да ти продају уз телефон. :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Ja nikada necu sebi oprostiti sto sam izgubio panasonic a100. Bio sam pijan, i valjao sam se po snegu :D , a onako mali telefon je neprimetno nestao iz mog dzepa :(

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

heheh ssskisss jedan moj poznanik kupi izdrdandnu nokiu 6310i za 20 eura od cigana uzme novu masku 20-tak(original) pomuci se jedno pola sata i telefon ode za 80 eura ladno sad ko to kupuje.E da ja nikad necu zaboraviti kad mi je pokvaren philips D2 upao kod druga u skepticku
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

dakle.... ovako... obozavam da se vratim na stare telefone, budem 1-2 nedelje na njima i vratim se ponovo na aktuelni model. nedavno sam se vratio na nokiu 434, bilo je spektakulrano nositi taj telefon u dzepu... zatim na sagem 939, sad sam na motoroli v600 a 6510 nosim stalno kao drugi telefon jos kad bih mogao da nadjem negde original masku sa tastaturom gde bi mi kraj bio...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

joj meni se cela prica sa telefonima toliko vise smucila i dosadila da bih se majke mi sad vratio na 3650,napunio je programima koje zaista koristim(i dalje cuvam cd sa gomilom programa za nju) i lepo uzivao ko covek...lep dizajn,solidna kamera(za kontakte i slike kje stavis na pozadinu ekrana),monoblok....sta ces vise.....osecam da cu na kraju popizdeti i prodati oba fona i uzeti nesto fino i jednostavno kao 6630 ili mozda e50.....

eto,zaboravio sam da pomenem,6630 sam na prolece pazario kad sam bio u BG i slatko ga koristio neko vreme,mnogo praktican i upotrebljiv aparat...znaci dodajem njega pored 3650 na listu aparata kojima bih se rado vratio :roll:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ja bih se najradije vratio na siemens sl45,ericsson t28/29/39 ili sony z5/7,mozda nokia 8310/6510 (to bi mi bile poslednje opcije),mada sada kad pogledam jako smekerski look ima i 8910(i)
D500&E71

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja sam pre par dana kupio vip karticu da koristim uz o63 Telesmor i vratio se na davno zaboravljenu i izgustiranu nokiu 8910i,bilo je ili to ili siemens sx1 ili siemens sl45i.
Prvo je izbor pao na sl45i,dok se nisam setio da sam ga dao nekom :cry: ) ,sx1 je suvise glomazan,tako da..... :)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ja se sa setom setjam svog siemensa m55 sa kojim sam na gprs brojachu imao preko gb :blinky: :blinky: :blinky:
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

uf...taj m55 je moja ex zena akala posteno jedno dve godine,pa ga dala kevi kod koje je bio jos jedno goinu ipo,pre nego sto je konacno odapeo ove godine na prolece.....

Phantom Lord, daj meni taj sx1,ja bih ga s ponosom nosio :D jedan od 5 najlepsih telefona ikada!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

araphel napisao:uf...taj m55 je moja ex zena akala posteno jedno dve godine,pa ga dala kevi kod koje je bio jos jedno goinu ipo,pre nego sto je konacno odapeo ove godine na prolece.....
i mene je jako dugo sluzhio, onda sam mu ubavio novi sw i prodao ga za 10 jura :D :D :D

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Imao sam i ja m55,a onda sam ga zrtvovao radi viseg cilja,a to je da popravim sx1.Radi,samo mu fali antena,'samo' :D
araphel,u pravu si.Kad sam ga kupovao rekao sam da ga nikada necu prodati.Iako me je posteno maltretirao,to je telefon koji sam najduze nosio,2 godine! Koristim ga i dan danas,kad setam ili vozim bicikl,on mi sluzi za muziku. :)

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ma razmisljao sam ja o tom povratku, i d820,6230i i neki jos drugi modeli koji su mi se "onomad" svidjali, ali u pravilu prelazak na nesto novije je i bolje.
araphel, eto ti si spominja neke ex stvari pa bi mozda i najbolje znao kako to izgleda, i kako covjek da se otme toj ex zamci, jer ex je ex i povratak nema smisla, jer cemu, kad je napolju toliko novih "modela" koje nismo p(r)ovalili, a rado bi da ih setamo malo, pa da se se s njima pravimo vazni, pa je(ga) pokazes u drustvu... Mislim onda cemu uopste razmisljanje o predjasnjim, kad je novo u pravilu bolje, ako nista drugo bar je novo.
Jest to sjeta, kada sretnes svoj ex (bilo sta) , pa razmisljas, sluzio me, bio mi odan,pa dok si sam premotavas ponovo film (na ovoj temi
se uglavnom radi o premotavanju), ali te razum opet vrati, i kaze, pa da je valjao ne bih ga mjenjao, a da ga vracam, pa cemu, skroz sam ga(je) provalio, mislim....
Znaci da zakljucim, ako imate priliku da degustirate svoj ex, upraznjavajte to slobodno, visestruko je korisno, lijeci ego i oslobadja emocije,ali novo je novo, i cak i da ne valja, ono je dobro jer nije probano, a kada dosadi, ponavljamo istu radju, tj. trazimo nesto drugo novo i naravno odgovarajuce.
Zene i telefoni, ko bi rekao, tolika slicnos :D t.
Za admin. sory za mali off ali stvarno su ove stvari slicne :wink: .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

kefalo, hahahahaha kakvo poredjenje!Pa ja u zadnjih dve godine ne da nisam menjao telefon da bih isao na nesto bolje,nego su mi potezi bili totalno sumanuti....sa P910 na K750i pa opet na P910 pa na Treo 650 pa 6630 kao sekundarni fon pa onda JasJam,pa onda povratak na Treo kao sekundarni telefon......ma ja sam totalni kreten......treba da se urazumim i zadovoljim se nekim prosehnim smartfonom sa dobrom kamerom i to je to,da cutim barem godinu i nesto.....A sto se tice ex.....o tome bolje ne pricati....i kao sa telefonima,tako bih se i na neke ex rado vratio i tamo zadrzao...novo nije nuzno bolje a ni obavezno intersantnije,iako je novo :wink:

Ok,sad se ja izvinjavam za off :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Staro je vec izgustirano, iako znas kakvi su bili trenuci ponekada, bilo i lepih i ruznih, a novo je uvek zanimljivije jer istrazujes. Sto se mene tiche, kad jednom stavim tachku iza sebe, to je to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

momentalno bih kupio samsung z130...telefon je jedan od najlepsih,ukrali su mi ga prosle god na adi :smutny: ako neko zna gde bi mogao da ga nabavim neka mi javi :wink: isto tako bi se vratio ponovo na nokiu 3300, 7650, 8910, 6800 i na moj drugi tel 5510 :) isto tako bih kupio i nokiu cini mi se da je 6650...

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Jul 2007. 11:55

Post od LW_N73 »

samsung D600... najjaci fon... slajder savrsen i posle god dana kod mene, solidna kamera, extra dizajn... al jbg... nije ni N73 los... :)

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 14:15

Post od Spartacus »

Meni je carska bila Nokia 6210. :) Kako bih voleo da se pojavi takav telefon sa Symbianom. 8) 8) 8) 8)

Odgovori