Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Njegovan, a šta to ugura u 1GB?
loki13 napisao: Goblini-u magnovenju
Apsolutan evergreen - "...tražim razlog da se utopim u masu..." Sjajno! :D
Sad sam isekao The guns of Brixton (Clash), početak sa onim deep bass sound, super je za rington
Kefalo, i ja isto volim kafanske svirke, ali samo stare face i naravno, Vojvođanski etno :D
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Vlada Zem, Па, музике...од репа до попа... Гру, Сија, Саншајн, преко Владе Георгиева до Сергеја Ћетковића и по која патриотска. :lol: :lol:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

play lista mi sadrzi oko 100 pesama.
a vecina od tih pesama su narodnjaci.
Pali brate narodnjaci su zakon. :D
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

kljun, Ауууу, па зашто јадан народњаци. Зар нема ништа боље.? :wink: :wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Pa nije ni rep mnogo bolji... :D :D
Pošto sam odustao od one N91 8gb (zaključana je, pa ju je madness99 zadržao) ništa od moje fenomenalne playliste koju sam napravio za njega :cry: :cry: :cry:

Tu su AC/DC albumi Back in Black, High Voltage, For Those About to Rock i The Best, Bon Jovi Destination Anywhere, The Cult jedno 30 pjesmica, uglavnom High Octane Cult, Electric i Love..., Deep Purple Made in Japan, Stormbringer i California Jamming + još 7-8 stvari, Dire Straits nekih 20-ak stvari najjačih, Gunsi, Bob Dylan, Animalsi, Coverdale, Springsteen, Cardigans, 100 Greatest Rock Guitar Solos, Sting maltene komplet diskografija (on mi je omiljen) + rariteti i obrade Beatlesa i drugih, The Police svih 5 albuma, The Clash London Calling + 7-8 najboljih stvari, Doorsi 20-ak stvari, Slowhand Clapton, Fabrizio De Andre (Italijan je fenomenalan!), Maiden 30 najjačih, Metallica malo, rane stvari, Megadetha i Slayera malo, par stvari, Jefferson Airplane, Jethro Tull, Jimi Hendrix, Joe Cocker, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Obsession (najbolja ikad kompilacija flamenco gitara), Oasis, Pixies, Pink Floyd, THE ROLLING STONES (Vlada Zem zna... :) ), Beatlesi, Seal, Sex Pistolsi, Smooth Jazz vol. 1, Sonic Youth, Toto, Zappa, ZZ Top... Plus još nekih 20 mojih omiljenih stvari od various artists (Eagles Hotel California, REM Losing My Religion...). A od domaćih Goblini, Perper, Azra, Bajaga, Kazalište, Partibrejkers, Valjak, Bolero, Gibonni + Osmi putnik, Haustor, Krivi toranj, Jabuka, KUD Idijoti, Celtsi, Čorba, Van Gogh, YU Grupa....
Ali neće biti ništa od toga jer nemam N91 8gb :cry: :cry:

Ali ako je nabavim, ili nešto drugo imaću najjačih 1500 pjesama sa sobom i moći ću da uživam zauvijek :lol: :lol:

Pozdrav! :wink:
Poslednja izmena od Vincent u Pon, 27. Avg 2007. 11:48, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Vincent, Да, да, да.... :P :P :P
Одрастао сам на тој музици, али сада када године пролазе и стари се више идем на нешто лакше. :wink: :wink:
Опушта ме музика Владе Георгиева, Сергеја Ћетковића.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

To Vicente druže. Ja bih tu dodao još malo tvrđih stvari tipa: SOAD, Beastyje, Rage-a (ne reggaea), Theriona, Rammsteina, Nightwhisha, ali stvari tipa Yello, i još po koje tako lude grupe, čisto da razbije monotoniju. I moguće da ću većinu toga i nabudžiti ako stigne taj famozni W950.

I Njegovane nemoj misliti da sam klnac zato što slušam agresivniju muziku. Just Fight The System.

Nego Vincent jel možeš da mi pošalješ to što si nabrojao na mail? :lol: :lol: :lol:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

gargamel4, По аватару не бих рекао да си много старији. :wink: :wink: Хајд шалим се.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pa ljudi,kakve to ima veze sa klinchardijom ili ne...ko ono rece da voli Claptona,Zeppelin i to,a ima 16 godina?

Evo ja guram maltene tridesetu i slusam metal,pa sta?Ne stidim se toga,bas naprotiv...S time sam odrastao i tome sam veran.Ja recimo nikad nisam imao tu fazu "e to sam voleo dok sam bio mali" :D Recimo sada sa skoro 30 godina mnogo vise slusam teze i tvrdje stvari nego ranije...sad su mi Death i Doom metal neprikosnoveni,a sa 15 godina nisam mogao ni Slayer da svarim :lol:

Da imam dovoljno memorije svasta bih ja nagurao tu,da se nadje pri ruci,od starih metal klasika pa sve do novijih underground stvari,ali otkako svu svoju muziku uvek vucem sa sobom na Cowonu,vise nemam potrebe za time,pa samo poneki album stvaim....Propade najbolji adut za upgrade na neki besniji fon :lol: mada sta besnije od ovoga?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa ja slusam skoro sve sem narodnjaka mada mogu i oni u dobrom drustvu.Evo slusam sad Zeppelin i imam 14 godina :D :oops:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

gargamel4, ja mislio da si ti matorac... Kako da ti pošaljem 4,5gb (otprilike procjena) na mail? :D :D
Ako nekako može da se napravi spisak iz samog plejera, ja to ne znam... Help? Mogu da ti pošaljem plejlistu u WM Player formatu ako hoćeš... I, vjeruj mi, nema tu ništa monotono, naprotiv :) SOAD stvarno ne znam šta je, nisam čuo, a ima pomalo Nightwisha, nisam nabrojao, a staviću i Rammstein, dobro me podsjeti (nemam onu Rosenrot iz onog sick spota sa onom klinkom, ali skinuću :) )... Samo nemam N91 da u njega to natrpam :cry: Therion ne volim...

A za Njegovana sam mislio da je mlad... :oops:

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ma šalim se bre, zato i kažem zato što je mnogo i za Rapidshare. Super spisak.

SOAD je System Of A Down :wink:

Pa ja i jesam matorac za većinu vas. Imam 28. Mada ih ima par koji me šiju, ali mnogo je važnije koliko si mlad u duši.

:)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Dobra ti plejlista Vincent, baš grozno što se nisi dočepao n91 :dry:
Godine naravno nemaju veze s izborom muzike - ko god se interesuje i istražuje, ima IZBOR, a ne da mu TV/radio/ili neko diktira šta treba da sluša.
Pomenuli ste rap music, ja to baš ne volim :disgust: , ali od prvih albuma pratim&obožavam Public Enemy, Beastie Boys i Sanšajn (btw, najbolji srpski bend koji su iznedrile nesrećne '90-te). Čudno? Pa i nije, to nije rap, to je HIP-HOP :D :P
;)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

LEpa plej lista Vincent, ali fali srz svega toga, fali bluza :)

araphel, moze li 15 godina? :lol:
Black Sabbath!!!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Kuzman, gde fali bluz?
Pa ima čovek na listi J.Hendrix - that's the blues :) , Red house, etc :D
;)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Pa tu je i Dylan, i starije stvari Stonesa, koje su baš onako bluesy :D :D Uf, gargamel4, onda nikako, baš ne volim System of a Down... :disgust: Meni je 20 a baš mi je drago da ovi mladi ljudi takođe slušaju dobru muziku a ne ovu domaću šit produkciju...
Vlada Zem me uvijek podržava 8) :P :roll: :wink: :D :D
Ko zna, možda je i nabavim, ništa nije još isključeno :wink:

Inače, sinoć sam stavio unazad (preko Sound Forge-a) Stairway to Heaven, našao na Internetu text koji navodno ide unazad, kad ono stvarno ima dosta toga!!! Za ne povjerovati! Ja sam ranije stalno bio skeptičan oko takvih stvari, kad ono stvarno... Na kraju kaže da Izrarel vlada svijetom :D :D

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Interesantno. Epa sad kad si ti probao, sad moram i ja. Sram te bilo, sad si me zarazio :lol: :lol:

:)

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Vincent, moze li se to goldwave-om..... sta mi uradi sad cu i ja

:D :D

EDIT: sav se najezih :D :D :D

stvarno moze da se protumaci kao

Kod: Obeleži sve

Pl-a-a-a-a-a-y backward. Hear words sung.
mozda ima necega al' sad preslusavam od beatles-a help kazu ima nesto o marihuani :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sta slusate rock,hip-hop,,narodnjake......egzit,guca....kad moze sve u jednom :D

kako nase komsije to rade pa vi vidite.......

http://www.youtube.com/watch?v=16Lfr9FnSK4 :blinky: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Auu,svaka joj cast otpeva riba za desetke,nema sta ima glas a i fin stas (ovo drugo je bitnije) :lol: :lol: :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori