Pa nije ni rep mnogo bolji...
Pošto sam odustao od one N91 8gb (zaključana je, pa ju je madness99 zadržao) ništa od moje fenomenalne playliste koju sam napravio za njega
Tu su AC/DC albumi Back in Black, High Voltage, For Those About to Rock i The Best, Bon Jovi Destination Anywhere, The Cult jedno 30 pjesmica, uglavnom High Octane Cult, Electric i Love..., Deep Purple Made in Japan, Stormbringer i California Jamming + još 7-8 stvari, Dire Straits nekih 20-ak stvari najjačih, Gunsi, Bob Dylan, Animalsi, Coverdale, Springsteen, Cardigans, 100 Greatest Rock Guitar Solos, Sting maltene komplet diskografija (on mi je omiljen) + rariteti i obrade Beatlesa i drugih, The Police svih 5 albuma, The Clash London Calling + 7-8 najboljih stvari, Doorsi 20-ak stvari, Slowhand Clapton, Fabrizio De Andre (Italijan je fenomenalan!), Maiden 30 najjačih, Metallica malo, rane stvari, Megadetha i Slayera malo, par stvari, Jefferson Airplane, Jethro Tull, Jimi Hendrix, Joe Cocker, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Obsession (najbolja ikad kompilacija flamenco gitara), Oasis, Pixies, Pink Floyd, THE ROLLING STONES (Vlada Zem zna...

), Beatlesi, Seal, Sex Pistolsi, Smooth Jazz vol. 1, Sonic Youth, Toto, Zappa, ZZ Top... Plus još nekih 20 mojih omiljenih stvari od various artists (Eagles Hotel California, REM Losing My Religion...). A od domaćih Goblini, Perper, Azra, Bajaga, Kazalište, Partibrejkers, Valjak, Bolero, Gibonni + Osmi putnik, Haustor, Krivi toranj, Jabuka, KUD Idijoti, Celtsi, Čorba, Van Gogh, YU Grupa....
Ali neće biti ništa od toga jer nemam N91 8gb
Ali ako je nabavim, ili nešto drugo imaću najjačih 1500 pjesama sa sobom i moći ću da uživam zauvijek
Pozdrav!