Kloniranje SIM kartice

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

isto i mene jos zanima gde moze ovo da se uradi ? gledam po oglasima stalno ali nista nisam nasao .

moze li neko na PP da mi posalje kome da se javim da tako nesto uradim za Nokiju 6310 ?

jos ako znate , da mi kazete , ako spojim dve prepaid kartice , da li mi originalne ostaju , i ako mi nekad zatreba samo jedna ponovo , da li mogu normalno da stavim u Nokiju i da je koristim ? i da li se klonovi rade za dve kartice ili moze da se uradi i za tri ?

mada mi se vise od kloniranja svidja ideja sa ledjima za dve ili tri kartice , ali to ne verujem da ima vise iko u Beogradu . ako ima slucajno za Nokiju 6310 , molim da mi isto javi na PP . bas bih tako nesto , pa ako treba i sa klonom , uradio uskoro .

hvala unapred Vlada 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

U zavisnosti od tipa prazne kartice, može se klonirati do 8 brojeva na jednu karticu. Sve originalne kartice ti ostaju, tako da ih možeš normalno koristiti (kada ne koristiš klona).

E sad, cela ta priča sa kloniranjem... Mogućnost zloupotrebe postoji. Šta "majstora" sprečava da napravi nekoliko primeraka tvoje originalne kartice? Dalje treba samo malo mašte i eto paranoje :o
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

ok , hvala rixxon . sad mi je jasnije . 8)

moguce je da bi mogao da napravi vise klonova moje kartice , ali izgleda da tu mora da se veruje ovom koji ti preporuci tog majstora .

znacilo bi mi kad bi mi neko na PP ostavio kontakt nekog ko to radi , da se raspitam za cenu . tesko je izgleda doci do tih ljudi .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo ja u Subotici znam coveka koji se time otvoreno bavi. Ali bas sto je rixxon rekao, sta ga sprecava da napravi par kopija? Neka hvala, lakse mi je da imam 3 telefona :) A i ne moram da sam dostupan uvek.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

miodrage , jeste , to uvek postoji kao mogucnost . ali to moze da se vidi brzo jer ja otprilike svaki drugi dan bar ako ne svaki dan proverim na pre paidu koliko imam kredita , pa ako bih primetio nesto sumnjivo , naravno da bih zakucao na vrata tom majstoru 8)

a i sta ce mu antireklama ? jer ovako ce preko mene imati zadovoljnog korisnika koji ce po preporuci reci drugima gde ima to da se uradi i pohvaliti ga . otprilike tako razmisljam .

i ovako nosim dva telefona , pa gde sad da nosim i treci ? strasno . trebala bi mi posebna torbica samo za telefone . a mrzi me stalno da vadim bateriju da bih stavljao drugu karticu . samo zato mi to i treba .

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

vlada1970, kada bih ja raspolagao klonovima tuđih SIM-ova, smislio bih mnogo gore stvari od pukog trošenja kredita :roll:

Naravno, ne bih to nikada uradio.. Primanje tuđih poruka i poziva... Slanje uvredljivih/pretećih... poruka, kompromitovanja svake vrste.. :disgust: :disgust:

No, Thanks! Ako mi zatreba klon, provaliću kako se to radi i uradiću sam 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

ma dobro , da sam neka vazna faca pa i da mi priskluskuju razgovore ili da mi kradu informacije iz sms-ova , pa i hajde , ali kao "mali" gradjanin , ne znam stvarno kome bih bio toliko interesantan , osim da mi maznjava impulse i da ih trosi ? ali hajde , jeste , mora da se pazi kome se daje da ti to uradi .

tesko je uraditi privatno klon , ne samo iz razloga sto treba znati to uraditi , nego treba imati i opremu koja te vise kosta nego sama usluga kloniranja ( ako je nemas vec kao svoju , to je druga stvar ) .

evo , opet da pitam , ima li neko informaciju , kome da se obratim u Beogradu , da mi to posteno uradi , da mogu da mu verujem i da mu lepo platim za tu uslugu ? ako ima nesto drugo , osim klona a da neko zna , molio bih i tu informaciju .

sad razmisljam , sto se ne seti neko u Beogradu vise , da uveze bilo kakvu verziju , bilo kakvog telefona koji podrzava dve kartice ? ili bar legalno da uveze one kombinacije da se u telefon ubace obe kartice ( kao ovaj na primer - http://mobile.brando.com.hk/DualSimCard.php - http://mobile.brando.com.hk/image/DualSim-MAI-4F.jpg - ) a da se ne radi klon ? stvarno mi nije jasno . zar misle da to ne bi islo ? ma islo bi kao alva sigurno . to je vrlo zanimljivo ja mislim mnogima , i kad bi znali da to mogu legalno da kupe , bilo bi interesenata sigurno .

hvala Vlada 8)
Poslednja izmena od vlada1970 u Ned, 22. Jul 2007. 00:53, izmenjeno 2 puta ukupno.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

vlada1970, oprema nije tako skupa kako ti se čini. Može se lako napraviti (ko ima malo iskustva sa elektronikom), a delovi su relativno lako dostupni kod nas. Grubo procenjujem da bi mi se vrednost opreme vratila za samo 3 uslužno odrađena klona!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

evo rixxon , ako te zanima , posto se ja ne razumem u elekroniku , uzmi to sto ti treba , ja ti dajem za mene kao uslugu da mi uradis klon i treba ti jos dva coveka . jel ok ? stvarno me zanima . 8)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Evo ja cu biti taj drugi...Sad jos treceg da nadjemo...A koliko bi to nas kostalo? :D ;) :roll: :oops:

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

rixxon, vlada1970, Azimuth,
ja sam zainteresovan da uradim kloniranje
pa ako sam ja taj treci ok
i stvarno koja bi bila cena tog poduhvata
Remember, remember
The 5th of November

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

mene takodje interesuje ne zbog nosenja telefona nego iz znatizelje mogao bih cak mozda i nabaviti neke delove iz inostranstva ako koga interesuje
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Evo, ja sam peti zainteresovani...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Sta bi hocemo ovo realizovati?Ja sam na nekim hr forumima nasao da ima od Dejana Kljaljevica uredjaj sad provericu i ako nije skup da pazarimo jer koliko sam video silver card kostaju oko 5-10 funti

PS:Ja imam ovaj h**p://www.infinityusb.com/default.asp?show=pr ... roductID=7 jel moze da posluzi?

Edit:
Evo nasao gde ima da se kupi cena je 30 eura al trenutno nemaju na stanju,ja cu poruciti pa cemo se onda dalje dogovarati sta i kako

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

I ja sam zainteresovan da se to odradi, a posto sam isao u teslu elektronika mi nije strana, pa ako mogu nekako da pomognem samo javite...

PozZ

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Koren hvala za pomoc al uredjaj kao sto sam rekao kosta 30 eura tako da ne verujem da se isplati da mi budzimo jos da proverim koliko kosta silver kartica pa ko je zainteresovan neka se javi na pm da organizujem da uzmem uredjaj i da zaradjujem :lol: e da na jednu karticu staje do 8 brojeva.

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Preko puta Beogradjanke, u Srpskih vladara malo prosetajte i gledajte sta pise po izlozima...i eto vam resenja...Ne znam kako se zove radnja a i da znam ne bih smeo da napisem...
Nokia E65 + Logitech BT Headset

salenbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 19:34

Post od salenbg »

Evo ljudi na sajtu http://forum.burek.co.yu/index.php?topic=64063 je lik sve lepo objasnio....
Cena : Smart kartica(silver ili green) --------- 10 do 15€
Programator smart kartica ------------- oko 50€
Softver ----------- uglavnom besplatan

salenbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 19:34

Kloniranje sim kartice

Post od salenbg »

hehehehe, nisam video :) ova tema je iz 2005 :) :) :) ..... Ovi ljudi sami kloniraju kartice, treba procitati celu temu !!!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa nego sta si ti mislio da je to nauka :? .

Odgovori