Coca cola nagradna igra!
n3mke@,
jel ti vidis lose ili se pravis lud???
Lepo ti pise Kafic- opusteno caskanje o mobilnim telefonima
U ovom delu foruma je uvek pominjanje iPoda i fotoaparata bilo off-topic, a kamo li tek koka-kole!!!
I, evo, zamolio bih nekoga od nadleznih da mi objasni zasto je ova tema ovde, i zasto je niko ne zakljucava? Sto rece neko na pocetku, da nije koka-kola sponzor sajta???
I, nijeda sam zamrzeo koka-kolu, ili da je nevolim, sigurno cu je opet piti, ali poenta je da je cela ova tema cista glupost...

Lepo ti pise Kafic- opusteno caskanje o mobilnim telefonima

U ovom delu foruma je uvek pominjanje iPoda i fotoaparata bilo off-topic, a kamo li tek koka-kole!!!
I, evo, zamolio bih nekoga od nadleznih da mi objasni zasto je ova tema ovde, i zasto je niko ne zakljucava? Sto rece neko na pocetku, da nije koka-kola sponzor sajta???

I, nijeda sam zamrzeo koka-kolu, ili da je nevolim, sigurno cu je opet piti, ali poenta je da je cela ova tema cista glupost...
iPhone + CX300
pa koliko se ja secam,cela tema je krenula oko toga sto su se i neki telefoni delili na toj nagradnoj igri,pa su ljudi diskutovali o tome kako doci do njih,mislim da su ih neki i uzeli na kraju...sve u svemu,ocigledno da nikom ne smeta,ako i dalje stoji ovde i dozivljava da ima preko 20 strana!
Ne branim nicije misljenje,ovo mi je prvi post u ovoj temi,ali daj da se ne raspravljamo oko gluposti,neka je tema,nista joj ne fali,ocigledno ima ljudi koji je koriste,a mi da se vratimo na ono zasta smo ovde,a to su telefoni.....
Ne branim nicije misljenje,ovo mi je prvi post u ovoj temi,ali daj da se ne raspravljamo oko gluposti,neka je tema,nista joj ne fali,ocigledno ima ljudi koji je koriste,a mi da se vratimo na ono zasta smo ovde,a to su telefoni.....

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Za par dana ce izaci nove flase, negde su vec izasle. Napred su crvene, nacrtan ps3 i foto aparat, nazad braon okvir sa pravilima nagradne igre. Imao sam priliku da vidim.
Znaci vise nema nagradnih igara ali program mojenagrade i dalje traje, tako da kodova i dalje ima i bice ih do decembra, a od januara krece nova serija.
Ovih nagrada verovatno nece vise biti, ali ce doci nove. Novi mobilni telefoni, mp4 playeri, novi rancevi i slicno, samo se ne zna kad tacno
poz
Znaci vise nema nagradnih igara ali program mojenagrade i dalje traje, tako da kodova i dalje ima i bice ih do decembra, a od januara krece nova serija.
Ovih nagrada verovatno nece vise biti, ali ce doci nove. Novi mobilni telefoni, mp4 playeri, novi rancevi i slicno, samo se ne zna kad tacno

poz
5800 XM
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
AnGeL oF LoVe, cim je ranac odlican i vredi svakog koda(850) onda je i jakna od 1350 bodova odlicna i sigurno vredi svakog koda. Naruci ti to dok jos ima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
E, kako je to jadno... Ne mogu da isporuce za dve nedeljeZa BG je dostava oko dve nedelje...

iPhone + CX300