Coca cola nagradna igra!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Spyker, ja nigde nisam video da imate ista misljenja. Inace, ovaj forum se zove kafic, znaci pricanje o svemu i svacemu. To sto se tebi desilo sa coca-colom nije razlog da svi prestanemo o tome da pisemo. A sto rece milan niko te ne tera da u njoj ucestvujes...
pozdrav
5800 XM

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

n3mke@, :lol: :lol: :lol: jel ti vidis lose ili se pravis lud???

Lepo ti pise Kafic- opusteno caskanje o mobilnim telefonima :x

U ovom delu foruma je uvek pominjanje iPoda i fotoaparata bilo off-topic, a kamo li tek koka-kole!!!

I, evo, zamolio bih nekoga od nadleznih da mi objasni zasto je ova tema ovde, i zasto je niko ne zakljucava? Sto rece neko na pocetku, da nije koka-kola sponzor sajta??? :lol:

I, nijeda sam zamrzeo koka-kolu, ili da je nevolim, sigurno cu je opet piti, ali poenta je da je cela ova tema cista glupost...
iPhone + CX300

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pa koliko se ja secam,cela tema je krenula oko toga sto su se i neki telefoni delili na toj nagradnoj igri,pa su ljudi diskutovali o tome kako doci do njih,mislim da su ih neki i uzeli na kraju...sve u svemu,ocigledno da nikom ne smeta,ako i dalje stoji ovde i dozivljava da ima preko 20 strana!

Ne branim nicije misljenje,ovo mi je prvi post u ovoj temi,ali daj da se ne raspravljamo oko gluposti,neka je tema,nista joj ne fali,ocigledno ima ljudi koji je koriste,a mi da se vratimo na ono zasta smo ovde,a to su telefoni..... :wink:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Tema je opstala, iako je malo odlutala od mobilnih telefona, jer nije bilo nikakvih prepirki, svadja, prozivki... Vec samo dobornamerna razmena vesti i misljenja, sto bi se narodski reklo caskanje :wink: Let's keep it that way :) 8)

PozZ

92banda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 22:33

Post od 92banda »

n3emke@

Ti napisa da ce se 1. Septembra promeniti nagrade ???

Ja svaki dan proveraram sajt a nista :smutny:

Gde si procitao tu informaciju za nagrade ???

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

И код нас је завршен овај круг са награднном игром. Ко зна када ће опет? :wink: :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Vise nece biti nagradnih igara. bice samo program za verne potrosace tj skupljanje bodova i narucivanje nagrada :cry:
Doci ce sigurno nove nagrade ali ne zna se kad, trebalo je pocetkom septembra, ne znam sta sad kenjaju ovi iz coca-cole :(
5800 XM

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

n3mke@, То би било одлично када бих и код нас у Републици Српској то исто организовали.
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

nisam mislio ni na koga nego ti rece da nagadjamo al od toga nije bilo nista pa reko da te pitam.. mozda te i prepoznam negde.. :wink:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Ima vec mesec i po dana, ja [S] kartice jos nisam dobio (10 komada) ... :cry: :cry: :cry:
Sta ciniti!!!

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Ja sam u noc izmedju 31. avgusta i 1. septembra narucio dva priveska i jos mi nisu stigli :angry: :angry: :angry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

blaster90, pa sta ti oces?? Da doleti za 2 dana... Za BG je dostava oko dve nedelje... 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

92banda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 22:33

Post od 92banda »

Kod nas u pazaru dolaze svake srede i subote pa znam kada da porucujem nagrade-Cudo da kod vas u bg se ceka dve nedelje a kod nas 2-3 dana ???
...W800i and N73...

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Veliki je Beograd, neke stvari mi vec duze vreme ne stizu :|
Inace obicno 2 nedelje, nekad cak i za 2-3 dana bude ali reeetko :)
5800 XM

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

n3mke@, nego znaci sad se ceka da sve zalihe odu :? Jer koliko znam vise nema flasica sa kodovima... :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Za par dana ce izaci nove flase, negde su vec izasle. Napred su crvene, nacrtan ps3 i foto aparat, nazad braon okvir sa pravilima nagradne igre. Imao sam priliku da vidim.
Znaci vise nema nagradnih igara ali program mojenagrade i dalje traje, tako da kodova i dalje ima i bice ih do decembra, a od januara krece nova serija.
Ovih nagrada verovatno nece vise biti, ali ce doci nove. Novi mobilni telefoni, mp4 playeri, novi rancevi i slicno, samo se ne zna kad tacno :)
poz
5800 XM

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Dokle ce trajati ono slanje kodova preko interneta sto mi skupimo odredjeni broj kodova i izaberemo nagradu?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Da li je ko dobio coca-cola vindjaknu?Kakvog je kvaliteta i vredi li 1350?(Crveno crni ranac je odlican i vredi svakog koda)
LG G2 Black,16GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

AnGeL oF LoVe, cim je ranac odlican i vredi svakog koda(850) onda je i jakna od 1350 bodova odlicna i sigurno vredi svakog koda. Naruci ti to dok jos ima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Za BG je dostava oko dve nedelje...
E, kako je to jadno... Ne mogu da isporuce za dve nedelje :lol: Stvarno su onda kreteni... Ja kada sam bio na Floridi, moj cale narucio knjigu Toyota way, narucio je ujutru, i sutra ujutru u sanducetu stoji knjiga... A putovala je IZ NJUJORKA, NE ZNAM TACNO KOLIKO JE KM, ALI JE OGROMNA RAZDALJINA... E, a to je zato sto oni lepo salju avionom, i stigne ti odmah, a sto se tice kupovine po gradu.... E, to je milina... Kupis voce i neku hranu i stigne ti za manje od sat vremena iz prodavnice... A nasim kretenima treba DVE NEDELJE da isporuce u bg-u (sto je ipak jako mali prostor, moze se biciklom isporuciti)...
iPhone + CX300

Odgovori