Djani i mts
Djani i mts
Jel moze neko da mi kaze koje mobilne telefone koristi Sasa Curcic u reklami za mts? gledao sam reklame i ne mogu da provalim o kojim fonofima se radi!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ta reklama je izuzetno iritantna. Koristim mts broj od 2000. godine, medjutim da danas biram provajdera posle te reklame bih zaobisao mts u sirokom luku (Zapravo cim bude moguc prenos brojeva izmedju operatera i kod nas ...) Covek se zapita da li u marketing odeljenju telekoma rade idioti koji svoje trenutne i potencijalne musterije tretiraju kao idiote? Ili je to zapravo dobro promisljena kampanja - odnosno da li je moguce da glavninu populacije potencijalnih musterija cine "vrh", "brate", "eeeekstra", ...., "likovi"?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ja mislim da u jednoj reklami ima i k800.
nisam siguran porveri na ovoj adresi http://www.mtsmondo.com/ imas u donjem desnom uglu ikonicu ``VIDEO - MTS u glavnoj ulozi - Djani Curcic``
nisam siguran porveri na ovoj adresi http://www.mtsmondo.com/ imas u donjem desnom uglu ikonicu ``VIDEO - MTS u glavnoj ulozi - Djani Curcic``
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ma za reklamu nemam komentara
Ali samo ne mogu da verujem da njega Srbija voli, i da je on najbolji, ne znam po cemu je on to najbolji.Obican seljak, zaradio pare i prica kako je trosio...
Najvise mrzim takvu vrstu ljudi, koji uvek hoce da budu u centru paznje, naravno uvek se hvale kako imaju para(ili kako su imali) i sta ce da uzmu i sta su uzeli...

Najvise mrzim takvu vrstu ljudi, koji uvek hoce da budu u centru paznje, naravno uvek se hvale kako imaju para(ili kako su imali) i sta ce da uzmu i sta su uzeli...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Jeste li mozda primetili koliko se prica o toj reklami? Reklama jeste debilna, ali je ispunila svoju svrhu, jer svi znaju da se tu reklamira pre-paid, 3G, mreza... I svako od nas je (u gadjenju) to preneo bar jos troje ljudi iz svog okruzenja, i tako se reklama prosirila...
Po mom misljenju veoma riskantan ali uspesan potez mt:s-a
PozZ
Po mom misljenju veoma riskantan ali uspesan potez mt:s-a

PozZ
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ko kaze da ga Srbija voli, ja nemogu da podnesem njegove reklame, kao i vecina.
Tu sad dosao iz velikog brata i misli da je neka faca. e evo gostuje ne ruskom ruletu na pinku.
Tu sad dosao iz velikog brata i misli da je neka faca. e evo gostuje ne ruskom ruletu na pinku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Na nasim prostorima nije bilo gluplje reklame od ove ali ja nisam bas siguran da su ljudi iz mts marketinga bas tolike dileje, kako je vec neko gore pomenuo o niti jednoj reklami se nije govorilo koliko o ovoj, e sad kakav to uticaj ima na posmatrace diskutabilno je sigurno nisu hteli da ostave utisak na svoje musterije kakav su ovde ostavili da su neki cak svoje kartice pobacali...
Ali da se prica prica se, i ja sam se zgrozio kad sam video reklamu al necu da batalim karticu zbog "vrh debila brate"!!!!!!!!
Pozzz...

Ali da se prica prica se, i ja sam se zgrozio kad sam video reklamu al necu da batalim karticu zbog "vrh debila brate"!!!!!!!!
Pozzz...

.::HTC Desire Z::.
ja se ne slazem sa vecinom. ja licno prezirem grand, big brother, i bilo kakvu medijsku igru sa B92 i pinka, ali poenta je da sam danas u jednom danu cuo 20 puta "vrh brate" i video istu pozu bar 5 puta ...
reklama je uspela, a to shto nam u naciji zivi vishe od 90 posto retardirane omadine, i shto ih jocic i koshtunica ne hapse, i shto klinke umiru na splavovima kad peva dara bubamara, e to je nash problem .. a ne sasha djani curcic ...
reklama je uspela, a to shto nam u naciji zivi vishe od 90 posto retardirane omadine, i shto ih jocic i koshtunica ne hapse, i shto klinke umiru na splavovima kad peva dara bubamara, e to je nash problem .. a ne sasha djani curcic ...
There is no knowledge that is not power