Djani i mts

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Djani i mts

Post od Miloske83 »

Jel moze neko da mi kaze koje mobilne telefone koristi Sasa Curcic u reklami za mts? gledao sam reklame i ne mogu da provalim o kojim fonofima se radi!!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nema tu fonova, ja koliko sam primetio on ima samo n95...

btw. reklama je uzas, toliko mi ide na zivce da sam mts karticu stavio u fioku... :x
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ta reklama je izuzetno iritantna. Koristim mts broj od 2000. godine, medjutim da danas biram provajdera posle te reklame bih zaobisao mts u sirokom luku (Zapravo cim bude moguc prenos brojeva izmedju operatera i kod nas ...) Covek se zapita da li u marketing odeljenju telekoma rade idioti koji svoje trenutne i potencijalne musterije tretiraju kao idiote? Ili je to zapravo dobro promisljena kampanja - odnosno da li je moguce da glavninu populacije potencijalnih musterija cine "vrh", "brate", "eeeekstra", ...., "likovi"?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ja mislim da u jednoj reklami ima i k800.
nisam siguran porveri na ovoj adresi http://www.mtsmondo.com/ imas u donjem desnom uglu ikonicu ``VIDEO - MTS u glavnoj ulozi - Djani Curcic``
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Jbt, pa ja tu reklamu shvatio tek kad sam 5-6 puta odgledao :dry: mislim skace, prica o nekim dopunama misica :unsure: glupost, jbt nadju najveceg idiota u Srbiji i s njim snime reklamu :wacko: sto nisu uzeli nekog muzicara, glumca ko sav normalan svet :unsure:
5130+Koss the plug....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Koliko sam uspekla da vidim, mislim da se pojavljuje samo N95...Tuga...kakva reklama... :shock: :shock: :shock: ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ma za reklamu nemam komentara :| Ali samo ne mogu da verujem da njega Srbija voli, i da je on najbolji, ne znam po cemu je on to najbolji.Obican seljak, zaradio pare i prica kako je trosio...
Najvise mrzim takvu vrstu ljudi, koji uvek hoce da budu u centru paznje, naravno uvek se hvale kako imaju para(ili kako su imali) i sta ce da uzmu i sta su uzeli... :uhuh:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Ni meni se ne svidja reklama!!ali mi se svidjaju njego ve majce!!al ne sve :wink: :D : majce su vrh brate 8)

bubika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Jul 2007. 14:12

Post od bubika »

Ne znam da li sam cula ikoga da je rekao ista pozitivno za tu reklamu. Ne mogu da verujem da Telekomov marketing i dalje ne povlaci tu reklamu, sigurno su upoznati sa reakcijama.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Jeste li mozda primetili koliko se prica o toj reklami? Reklama jeste debilna, ali je ispunila svoju svrhu, jer svi znaju da se tu reklamira pre-paid, 3G, mreza... I svako od nas je (u gadjenju) to preneo bar jos troje ljudi iz svog okruzenja, i tako se reklama prosirila...

Po mom misljenju veoma riskantan ali uspesan potez mt:s-a 8)

PozZ

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sta to je fazon ne postoji dobra ili losa reklama....postoji samo reklama. Bitno da se prica, melje spominje, a usluge MTS-a su takve kakve su :wink:
5130+Koss the plug....

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ko kaze da ga Srbija voli, ja nemogu da podnesem njegove reklame, kao i vecina.
Tu sad dosao iz velikog brata i misli da je neka faca. e evo gostuje ne ruskom ruletu na pinku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Na nasim prostorima nije bilo gluplje reklame od ove ali ja nisam bas siguran da su ljudi iz mts marketinga bas tolike dileje, kako je vec neko gore pomenuo o niti jednoj reklami se nije govorilo koliko o ovoj, e sad kakav to uticaj ima na posmatrace diskutabilno je sigurno nisu hteli da ostave utisak na svoje musterije kakav su ovde ostavili da su neki cak svoje kartice pobacali... :shock:
Ali da se prica prica se, i ja sam se zgrozio kad sam video reklamu al necu da batalim karticu zbog "vrh debila brate"!!!!!!!!

Pozzz... 8)
.::HTC Desire Z::.

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ja se ne slazem sa vecinom. ja licno prezirem grand, big brother, i bilo kakvu medijsku igru sa B92 i pinka, ali poenta je da sam danas u jednom danu cuo 20 puta "vrh brate" i video istu pozu bar 5 puta ...

reklama je uspela, a to shto nam u naciji zivi vishe od 90 posto retardirane omadine, i shto ih jocic i koshtunica ne hapse, i shto klinke umiru na splavovima kad peva dara bubamara, e to je nash problem .. a ne sasha djani curcic ...
There is no knowledge that is not power

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Tema je telefon koji koristi dotični a ne reklama ili politika.
Off znači...
LOCK !
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema