Muzika u vašem telefonu?
Kuzman, toooooooooooo!svaka cast!!!!!
nista kao dobar i ozbiljan doom...mada ja preferiram malo vise onaj romanticarski doom kao My Dying Bride,Saturnus,Swallow The Sun...ali nadje se mesta i za stare Sabbathe,Cathedral,Candlemass,i tako to...inace,jesi cuo za bend Mirror Of Deception?ako volis taj tradicionalni doom,sigurno ce ti se dopasti
nista kao dobar i ozbiljan doom...mada ja preferiram malo vise onaj romanticarski doom kao My Dying Bride,Saturnus,Swallow The Sun...ali nadje se mesta i za stare Sabbathe,Cathedral,Candlemass,i tako to...inace,jesi cuo za bend Mirror Of Deception?ako volis taj tradicionalni doom,sigurno ce ti se dopasti

Dragi moji, ako se neko sjeća mog posta nekoliko stranica unazad u kom sam kukao kako imam vrhunsku plejlistu koju ne mogu da ubacim u telefon jer nisam uspio da ga nabavim, imam radosnu vijest: TELEFON JE KUPLJEN I NAPUNJEN NAVEDENOM MUZIKOM!!!! Uzeo sam N91 i nemilice mu svakodnevno trošim bateriju i svaki slobodan momenat koristim da uživam u vrhunskoj reprodukciji koju pruža!!!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Posto sam promenio telefon(imao sam N71, a sad imam P990) promenio sam i vrstu muzike koju drzim u telefonu.
Odsad u teleofnu imam:
Neki odlican techno, vise pesama teskih ukupno nekih 260 mb.
i uz to imam i X-ray Dog. prvi put sam cuo za ovu grupu ali imaju extra pesme.
Odsad u teleofnu imam:
Neki odlican techno, vise pesama teskih ukupno nekih 260 mb.
i uz to imam i X-ray Dog. prvi put sam cuo za ovu grupu ali imaju extra pesme.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
Napunio sam 800mb od 1gb na 6630 samo ROCK AND PUNK: Sex Pistols, Queen, Led Zeppelin, The Police, Deep Purple, The Clash, Pink Floyd, Aerosmith, Ramones, Black Sabbath, AC/DC, Kiss, Nirvana, Guns 'n Roses, Bad Company, Zz Top, The Who, Metallica, RHCP, ...
Ko slusa ovu muziku najaci je!!!!!!!!
Ko slusa ovu muziku najaci je!!!!!!!!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
Trenutno imam preko 600 MB muzike na fonu.
Ima tu svega: od Vagnera i Carla Orffa, preko Marleya, Doorsa, Depeche Mode-a, snimaka nastupa Iana Browna sa Kalemegdana, Dire Straitsa, Zeppelina, Gn'R-a, Queena, AC/CD-a, Audioslave-a, Faith No More-a, pa do Maidena, Mettalice, Motorheada, Megadetha, Korna, Rammsteina, Laibacha, Paradise Losta, Type O Negativa, Fear Factory-a, Slayera, Pantere, Damageplana, Sepulture...
A kad mi ni to nije dovoljno ubačeni su i Apolo 440, Chemical Brothers, Faithless, Deep Dish, David Morales, Paul Van Dyke, Pendulum, Prodigy, DJ Tiesto, Astrix, Astral Projection... a za kraj Cypress Hill, Beastie Boys, House Of Pain, Snoop Dogg, Run DMC, NWA, Onyx, MOP, DMX, Dr. Dre, Ice-T, Busta Rhymes...
Sve u svemu, za svakog ponešto, za nekoga sve! Ali nikada ne izlazim iz gajbe bez sluški na ušima!
Ima tu svega: od Vagnera i Carla Orffa, preko Marleya, Doorsa, Depeche Mode-a, snimaka nastupa Iana Browna sa Kalemegdana, Dire Straitsa, Zeppelina, Gn'R-a, Queena, AC/CD-a, Audioslave-a, Faith No More-a, pa do Maidena, Mettalice, Motorheada, Megadetha, Korna, Rammsteina, Laibacha, Paradise Losta, Type O Negativa, Fear Factory-a, Slayera, Pantere, Damageplana, Sepulture...
A kad mi ni to nije dovoljno ubačeni su i Apolo 440, Chemical Brothers, Faithless, Deep Dish, David Morales, Paul Van Dyke, Pendulum, Prodigy, DJ Tiesto, Astrix, Astral Projection... a za kraj Cypress Hill, Beastie Boys, House Of Pain, Snoop Dogg, Run DMC, NWA, Onyx, MOP, DMX, Dr. Dre, Ice-T, Busta Rhymes...
Sve u svemu, za svakog ponešto, za nekoga sve! Ali nikada ne izlazim iz gajbe bez sluški na ušima!

Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Lampash, svaka čast! Ja sam zadnje ubacio neki album Jacquesa Brela, baš je dobar!!! Treba neki dan da presnimim u kompjuter We Shall Overcome od Springsteena pa ću i to da ubacim. Izvinjavam se za off, Lampash, je li ti to Yukio Mishima na avataru?
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
A Trmi Rićmi?
Šalu na stranu, sad kad sam nabavio W950i i nakrcao ga muzikom i sve uz prepodnevnu podršku radija, nemam aksolutno šta da brinem, tim pre što ne moram da ga koristim kao fleš, jer sam ovih dana nabavio i fleš od 4GB i prenosni hard od 120.
A od muzike za koju će trebati vremena da se presluša tu su:
- Back in Black, BallBraker od AC-DCja
- Dance of death, No Prayer for the dying, Killers, i Virtual XI od Maidena
- Delicate Sound of Thunder od Pink Floyda
- Deamon Days od Gorilazza
- Device (nemoj da ovo neko pogrešno pročita
) od Diorame
- Pobjeda, Desetka, i Samar od Hladnog Piva
- Hotel od Mobyja
- Kill 'em all od Metallice
i još 60esetak neraspoređenih od Rage-a i Rammsteina, preko Dire Straightsa pa do gosn. Pušića

Šalu na stranu, sad kad sam nabavio W950i i nakrcao ga muzikom i sve uz prepodnevnu podršku radija, nemam aksolutno šta da brinem, tim pre što ne moram da ga koristim kao fleš, jer sam ovih dana nabavio i fleš od 4GB i prenosni hard od 120.
A od muzike za koju će trebati vremena da se presluša tu su:
- Back in Black, BallBraker od AC-DCja
- Dance of death, No Prayer for the dying, Killers, i Virtual XI od Maidena
- Delicate Sound of Thunder od Pink Floyda
- Deamon Days od Gorilazza
- Device (nemoj da ovo neko pogrešno pročita

- Pobjeda, Desetka, i Samar od Hladnog Piva
- Hotel od Mobyja
- Kill 'em all od Metallice
i još 60esetak neraspoređenih od Rage-a i Rammsteina, preko Dire Straightsa pa do gosn. Pušića

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Vincente,sad tebi svaka cast,jeste Mishima.. :)Veoma interesantan lik,definitivno!Ali su mu knjige veoma rijetke,bar ovdje kod mene..
Sto se tice mjuze na telu,sto vise citam postove,sve mi vece kartice trebaju!Pa toliko stvari sam zaboravio!
A sve sto je Metallica izbacila,savrseno je,nema potrebe za raspravom!
Jos da je Ritam Nereda bio predgrupa na koncertu,pa poginuo bih na JNA! 

Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim