Sta znaci formatirati karticu

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Masha EF81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Jul 2007. 14:17

Sta znaci formatirati karticu

Post od Masha EF81 »

Sta znaci formatirati memorijsku karticu i chemu to sluzi???
dok sam cackala mob pronasla sam opciju za to

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

formatirati memory card znaci obrisati sa nje sav sadrzaj i vratiti je u fabricko stanje.to u principu nemas potrebe da radis osim ako imas probleme sa karticom ili iz nekog drugog razloga zelis da pobrises sve sa nje 8)

v1lenjak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2005. 17:32

Post od v1lenjak »

Izvinjavam se za off,ali da li bi to mozda reshilo sledeci problem. Naime, (imam Samsung U600),pri prebacivanju fajlova sa kompa na mob,jednostavno me prekine u pola i kaze da nema kartice. Na prethodnom telefonu (v3i),kartica me je super sluzila..

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

moguce...probaj da je formatiras skroz pa sve od pocetka...desava se da prilikom rada sa jednim uredjajem kartica postane nekompatibilna za rad s nekim drugim,neznam zasto je to tako,ima strucnjaka ovde na forumu koji bi to mogli bolje da objasne,ali znam da se desava.format kartice u novom uredjaju obicno resava problem

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Po pravilu...uvek bi trebalo formatirati karticu prilikom ubacivanja u nov uređaj...Čak je najbolje to uraditi preko čitača kartica na kompu i tek je koristiti tako formatiranu... 8)

Ja sam to do sada uvek radila i nikad nisam imala problema sa karticama... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori