Prebio me preprodavac telefona!
Ako te lik ne nazove za par dana da ti vrati kintu i da se izvine, javi ovde na forum pa cemo drugaciju taktiku. Poslao sam mu par pretecih poruka sa mog broja, on tvrdi da nema nista sa tim, da nema pojma. Jesi ti siguran da je to taj broj? Kako bi mogao da bude neki drugi lik? Mozda radi s nekim pa je dao njegov broj?
Slusaj ti tvog Zemunca...
1.Jednostavnija varijanta(iakao mi ne delujes kao lik koji ce da se cima sa ovim kombinacijama, ali ajde, da napisemo):Lociraj lika gde se krece preko veze u telekomu/telenoru, okupi ekipu i izlomite mu lobanju(skinite ga golog, vezite ga i ubacite u kontejner) - ovo sto ti pisem nisam video u filmu, nego kod mene u kraju
2.Komplikovanija kombinacija - zahteva da znas gde lik cirkulise i da nadjes neki opasni mrak, jer neko je gore pomenuo da ne trebas da ga cekas, da on tebe ne trazi....Ako ne zna ko ga je tuko', ne moze ni da zna koga da juri...(mozes i da iscimas nekogo ortaka sibadziju da ga iskrivi, ako ti nisi kompetentan)
3.Prijavi muriji, iako u najavi nema nista od toga.
Sledeci put kada budes kupovao telefon(polovan), gledaj da, ako ides negde da ides sa nekim i po mogucstvu da ides sa nekim kod tog tipa na gajbu,od koga kupujes.
Vise srece sledeci put, sta da ti kazem

1.Jednostavnija varijanta(iakao mi ne delujes kao lik koji ce da se cima sa ovim kombinacijama, ali ajde, da napisemo):Lociraj lika gde se krece preko veze u telekomu/telenoru, okupi ekipu i izlomite mu lobanju(skinite ga golog, vezite ga i ubacite u kontejner) - ovo sto ti pisem nisam video u filmu, nego kod mene u kraju
2.Komplikovanija kombinacija - zahteva da znas gde lik cirkulise i da nadjes neki opasni mrak, jer neko je gore pomenuo da ne trebas da ga cekas, da on tebe ne trazi....Ako ne zna ko ga je tuko', ne moze ni da zna koga da juri...(mozes i da iscimas nekogo ortaka sibadziju da ga iskrivi, ako ti nisi kompetentan)
3.Prijavi muriji, iako u najavi nema nista od toga.
Sledeci put kada budes kupovao telefon(polovan), gledaj da, ako ides negde da ides sa nekim i po mogucstvu da ides sa nekim kod tog tipa na gajbu,od koga kupujes.
Vise srece sledeci put, sta da ti kazem

Šta se bre gine zbog 100 evra? Šta pričaš? Pa evo neki lik i riba čekaju suđenje jer su prebili ortaka, od čega je kasnije dotični umro, što nije imao da im da 700 kinti pre 2-3 godine, u rođenom stanu i uz pretnju nožem
Tako da nebojsa83, ja nemam ništa da dodam ovome što su kolege rekle, samo nas obavesti kako teče ili kako se (ako se) sve završi(lo).

Tako da nebojsa83, ja nemam ništa da dodam ovome što su kolege rekle, samo nas obavesti kako teče ili kako se (ako se) sve završi(lo).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
pa ja onda imam dostaa srece em nisam iz Bg em sam se sastajao sa likovima zadnjih mesec dana kada sam prodavao komp na Vozdovcu itd,onda sa nekim Sexualnim manijakom za iPod
I nista mi nije bilo al ja nikad ama bas nikad ne vadim novac da pokazem malo mi je to glupo ... Al evo ako hoces poslacu dosta pretecih poruka sa Voipa sa nickom UbicuTe! 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jedino sirotog mene svi zaobilaze u sirokom luku, u fazonu ker vezan, kratak lanac, mo'sh proc' al' mani ti to... ko zna cim ga 'rane... kera...pomenutog (Dj. Balasevic
)
Moju devojku su sada u Moskvi 2x u menjacnici pokusavali da odrade, prvi put za 100 rubalja, drugi put za 1000. Ja kada sam usao jos sam dobio i vishe

Moju devojku su sada u Moskvi 2x u menjacnici pokusavali da odrade, prvi put za 100 rubalja, drugi put za 1000. Ja kada sam usao jos sam dobio i vishe

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa znas kako, esi udario nekoga bejzbolkom od pozadi? El znas sta se desava u tom trenutku? Oborices ga tako, da batica se vise nece probuditi, i bice zreo za 5 metara ispod zemlje ritualmiodrage napisao:bitan, skok i udarac u potiljak sa ledja sigurno obara svakoga.

Tako da nikad u potiljak, nek bude s`ledja , ali sa strane...

E dosta ovakvih saveta, pretvoricemo decka u manijaka

A da vas ovo neko ne pali bezveze
Ne bih se iznenadio da se ovo neko registrovao samo da bi napravio "foru"
Nesto mi cudno da je neko toliko naivan kao sto je ispao decko koji je pokrenuo temu, cudno mi je to da neko ko hoce da pljacka na ovakav nacin ostavlja u oglas postpaid broj i na kraju cudno mi je da se ovakva tema otvara na ovom forumu. Kakve veze imaju opisi i cene mobilnih sa pljackom para namenjenih za kupovinu istih?

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ertan ovo se desilo nekoliko puta čak i jednom mom drugaru samo što je tip zbrisao mislim da ga nije udario a možda i jeste ali on krije
inače veži ga za auto i vuči ga niz ulicu
inače veži ga za auto i vuči ga niz ulicu
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
evo mog iskustva - prodavao sam lane N70, i nadjem se sa covekom, a telefon je inace bio dosta star. i ja zaboravim da ponesem memorijsku karticu, sluchajno mi ostala u chitachu, kad sam chuvao podatke sa mobilnog. i kaze on meni - batice, 100 evra ti dajem, a zovni me sutra, da ti dam josh 30 kad donesesh memorijsku, kao, to mi je garancija. i ja reko, ajde, vidim da mu je hitan telefon danas, reko, shto da ne, postpaid mu je broj, ne moze me zavrnuti ...
i, sutra ga ja zovnem, reko - care, daj da se nadjemo, da ti dam karticu, a ti meni pare. kaze on - narkomane, i ovo ti je puno shto sam ti dao!!! (my face at the momment -
)
sachekam mesec dana, cidim, lik se i dalje oglashava u halo oglasima, sa istim brojem. zovne ga drugar moj. oce da mu proda N73, kao fora.
odemo ja i drugar, ja 5 godina kung fu, drugar 200 na ravnom benchu, nadjemo se, usred bela dana, na banovom brdu, kod shkole jedne osnovne. drugar vadi telefon, i FLJAS! drugom rukom u lobanju, lik pada, zbunjen, ja izlazim iz auta, dolazim do njega, rekoh mu - care, porasla ti kamata na 30 evra, sad je tvoj novchanik ... i bacim mu memorijsku na pod, i zgazim.
i ortak, da bi ga isproveravao, pocne da mu preti, da cemo da ga gepekujemo, i slichno, cisto da vidimo sa kim imamo posla. kad je krenuo da moli i da se pravda, nije mu bilo dobro. poceo je da nam nudi jedino shto mu je ostalo - njegov mob (w950) ... iskulirasmo ga, i ono, otishli kuci.
nit nas je iko zvao, nit nas je iko cimao, a ima tome dobrih 7-8 meseci.
naravouchenije - likovi koji kradu deci pare na foru prodaje i kupovine mobilnog telefona - nisu opasni, nisu krimosi. da jesu, bavili bi se mnogo konkretnijim stvarima u toj oblasti. i svake batine zasluzuju, i kamatu pride. pa, kako reche miodrage - sinko, ekipu skupi, i J**i majku lopovu, jer je to i zasluzio!
i, sutra ga ja zovnem, reko - care, daj da se nadjemo, da ti dam karticu, a ti meni pare. kaze on - narkomane, i ovo ti je puno shto sam ti dao!!! (my face at the momment -

sachekam mesec dana, cidim, lik se i dalje oglashava u halo oglasima, sa istim brojem. zovne ga drugar moj. oce da mu proda N73, kao fora.
odemo ja i drugar, ja 5 godina kung fu, drugar 200 na ravnom benchu, nadjemo se, usred bela dana, na banovom brdu, kod shkole jedne osnovne. drugar vadi telefon, i FLJAS! drugom rukom u lobanju, lik pada, zbunjen, ja izlazim iz auta, dolazim do njega, rekoh mu - care, porasla ti kamata na 30 evra, sad je tvoj novchanik ... i bacim mu memorijsku na pod, i zgazim.
i ortak, da bi ga isproveravao, pocne da mu preti, da cemo da ga gepekujemo, i slichno, cisto da vidimo sa kim imamo posla. kad je krenuo da moli i da se pravda, nije mu bilo dobro. poceo je da nam nudi jedino shto mu je ostalo - njegov mob (w950) ... iskulirasmo ga, i ono, otishli kuci.
nit nas je iko zvao, nit nas je iko cimao, a ima tome dobrih 7-8 meseci.
naravouchenije - likovi koji kradu deci pare na foru prodaje i kupovine mobilnog telefona - nisu opasni, nisu krimosi. da jesu, bavili bi se mnogo konkretnijim stvarima u toj oblasti. i svake batine zasluzuju, i kamatu pride. pa, kako reche miodrage - sinko, ekipu skupi, i J**i majku lopovu, jer je to i zasluzio!
There is no knowledge that is not power
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
I ja sam se mnogo iznervirao kad sam procitao temu.Takvi likovi me pocecaju na one jajare koji mi skidaju radkapne sa vectre
Ma i ja imam iskustva sa takvima,samo ne zelim da pricam o tome.Jedino sto cu reci je,vezi ga za ruke,i za kuku od kola i vozikaj se sto brze po kraju....

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
Ne znam..Naivno brate,do bola!Da izvadis kesh,tek tako?Jedino da imas 120kg misica i neko majstorsko zvanje,po mogucnosti iz brazilske jiujice..Zaboravi policiju,ti ionako nista ne rade,mozda te i oni premlate.Probaj ga upratiti nekako,a poslije vidi,vec su ti ljudi rekli sta ti je ciniti pa biraj osvetu...
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim
kljun ne znam dal si bio chinichan, ali batice, trijes evra je jedno vece ludovanja u stefan braunu, ili nova memorijska za PSP, ili mesec dana leba i shunke, kada kirza dodje, nije to zezanje, a znao sam da je neki pilicar, a i zasluzio je, jer da nije, ko zna kolko bi naivne dece ostalo bez brdo para, a to bi mahom bili klinci koji su za svoje mobilne jedva skupili pare (da nisu, otishli bi u radnju i kupili 8800 shiroko)
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Igoritza nisam bio cinican, nego sam te pohvalio za postupak koji si uradio, e da je vise takvih kao ti, ne bi se sada desavalo sto se desava.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
hehe, onda ok. cisto for d rekord - nisam siledzija, nisam "zaeban", pobijem se jednom u dve godine, i to iskljuchivo zbog devojke, kad je cima neki indijanac, a zna da sam sa njom, nego eto, ovo sam uradio instinktivno, jer ne podnosim lopove i oloshe koji iskoriscavaju slabije od sebe. i na kraju krajeva, umem da ispadnem i "pi*cka", jer kapiram da mi je bolje da tri narkosa misle da sam to, nego da sam heroj sa probushenim bubregom ...
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Pošto je tema otišla u debeo off i priču ko bi koga i kako.
nebojsa83 je očigledno postavio temu sa SUMNJIVIM telefonom i neproverenom informacijom.
Ako je tačno ono što je napisano, policija to rešava za 10min jer je broj pospaid.
Tema ide na LOCK
nebojsa83 je očigledno postavio temu sa SUMNJIVIM telefonom i neproverenom informacijom.
Ako je tačno ono što je napisano, policija to rešava za 10min jer je broj pospaid.
Tema ide na LOCK
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.