Mene ovo prilicno zanima ja maximum potrosim 400e i to kad sam pri parama koliko vi potrosite, jer kada me neki ljudi pitaju koliko si platio telefon a ja ima kazem 400e oni me bledo gledaju
P.S. Onai koji odgovore >500 samo neka postuju svoju adresu!
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
meni cena telefona i nije tolko bitna kolko mi je bitno sta taj telefon nudi za tu cenu. otprilike moj maximum para koji bih dao za telefon je do nekih 300 evra. najskuplji telefon koji sam kupio bio je Nokia N71 nova a mislim da sam je platio nekih 220-230 evra, neznam tacno, pa onda p990 koga sam platio 180 evra.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kupim nesto iz vrha ponude i onda ga imam godinu-dve, zavisno koliko mi se telefon svidi... Ne volim cesto da menjam telefone, ono da jurim polovnjake i trgujem, samo da ih promenim sto vise... bacanje para. A o cestom menjanju novih telefona da i ne pricam.
Da vozim BMW, verovatno bih drugacije razmisljao, ovako...
Najvise sto dajem za telefon je 250e, cak je i to puno... Sve preko te cena nikad ne bih kupio, mozda bih i mogao da sakupim toliko para ali ne bih dao nikad.Volim da uzmem telefon za koji mislim da je najbolji u tom cenovnom rangu i da meni odgovara
Mislim da kad budem imao i svoju platu i zaradjivao, necu dati vise od gore navedene cifre, ima neki drugih stvari koje se mogu kupiti za te pare
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Vise od 500... svakako... mada sam značajno smanjio u poslednje vreme... doduše dosta telefona sam i dobio na poklon...
ni ja ne volim preterano jurnjavu po oglasima ( više volim da poklonim model koji sam izgustirao), ali u poslednje vreme sam prodao par telefona za mnogo veće pare nego što sam ih nabavio... tako da ako neko ima nekog u inostranstvu ili putuje može opasno da se zaradi...
Najvise sam dao za e61 300eur i to bi bila neka apsolutna granica.Obicno dajem do 250eur i telefone nosim godinu,godinu i po dana u proseku.Samo mislim da cu ovaj telefon nositi dosta duze,jer mi je dosadila jurnjava za novim modelima,narocito nokie,koji izlaze na par meseci
Nemam limit, znaci kada mi se nesto svidi od telefona, uzmem ma koliko da kosta... W950 sam uzeo kada je bio 500e, ali od tada uzimam uglavnom jeftinije telefone(oko 300e), mada ako izadje nesto dobro, nema problema, tu sam...
ma ne dajem puno, nekih 250 € zato sto je nemohuca misija da ja nosam mob pola godine, tako da mi se ne isplati davat tolike pare.. doduse, u zadnje vreme sam uzimao telefone onako, ne spreman i bez para tako da, i nisam mogaodat vise sve i da sam mislio.. pa eto i sad, z3 sam morao uzet jer mi je otkazao k750 a te su pare bile namenjene za p990 ili n73
posto menjam telefone na max. 6 meseci, nisam u situaciji da dajem vise od 200 eur jer mnogo gubim u transakcijama. NIKADA nisam kupio polovan telefon a posto uvek kupim neke cudne (nestandardne) modele, mogu reci da doslovno bacam pare, ali bar nosim dosta modela, i prijatelji nikada ne znaju sa kojim ce me telefonom videti sledeci put. jbg, takav sam.
Najvise sam dao 240 eura, slozio bih se sa vecinom da ni ja ne bih dao vise od 250 eura za tel, ovde mislim na nove tel, ne polovne, i uvek sam za novo!!
Obicno kupujem telefon do 350 e,izuzetno mogu dodati 10-20 eura vise,nikako preko toga.Ne moze se kupiti dobar smartphone za neku manju sumu a da nije zastareo ili se lose pokazao u praksi.Takodje,svi telefoni imaju veliki pad cene i ne isplati se kupovati ga odmah po pojavljivanju,vec sacekati da prelezi "decije bolesti",izadje vise aplikacija za isti,padne cena i cuju se komentari prvih korisnika koji nisu mogli da sacekaju..Nikad nisam kupio tel u prva 4 meseca po pojavljivanju
Najvise sam za telefon dao 400e i to za nokiju 6630 pre par godina ali sam je zato korisito godinu i po dana. Dosta sam izmenjao telefona, na nekima sam zaradio, neke sam prodao za iste par a na nekima izgubio.
Trenutno koristim n70 i w950 koja sam oba platio zajedno 300e.
Ja sam moj zadnji(n70) platio 250e zatim sam mu dokupio 1gb karticu znaci jos 25e zatim slusalice(hs-23) 5e i maskica(dve do sada ali ne original) znaci jos 5e.Tako da me je ovaj fon izasao oko 280-290e.To je max sto sam za sada dao za fon...
Najvise dao za K800 cim se pojavio(imao ga medju prvima na forumu) i platio ga 360e...Od onda nikad preko 200...Licno me privlace jeftini i neobicni telefoni...E sad za E90 bi dao kad bi imao kesha ali zbog nekih okolnosti o njoj mogu da mastam...pre cu kupiti Ferrari nego nju
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Jones, pa jbg otkini malo od Ferrari-ja pa uzmi i E90 kad budes uzimao Ferrari , salu na stranu ja sam najvise love dao na svoj trenutni telefon a to je N73 koji sam platio 350 eura sa karticom od 1GB prije nekih 5 mjeseci a i to je neki gornji limit koji bi trenutno odvojio za telefon tj, oko 350 eura.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.