Da li neko zna kako da prebacujem fajlove preko kompa na mob memory card a da to ne cini pojedinacno za svaki fajl posebno to jest da me ne pituje svaki fajl jer je memorija telefona puna nego da jednom kazem da prebaci na memory card i da t o ucini isto za sve fajlove a ne pojedinacno.
Mob:sgh E250, u pitanju je bluetoth-blueSoleil
Hvala lepo
Prebacivanje bluetutom vise fajlova preko kompa na mob
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 30. Okt 2007. 01:54
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Angelman85 pa probaj da preko bluetooth programa udjes u telefon, pa udjes u memorijsku karticu, i tu odradis copy/paste fajlova koje hoces da prebacis.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Angelman85 pa trebalo bi da imas opciju u telefonu da omogucis pristum odredjenim uredjajima(sa kojima si uparen) da imaju pristup bez pitanja.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
moras imat odredjene drivere ili tako nesto da udjes u mobitel.. tacnije, veza sa BT ili IC se ponasa kao kad kopcas mob preko USB kabla.. znaci mozes uci u bilo koji folser telefona ili ti ga kartice..
ja sam tako radio dok sam slao podatke preko ic.. znaci sve je moguce kao i sa kablom ali znatno sporije
znaci pri konekciji racunara i mobitela moras dobit onu ikonu My Phones il tako nestop io kad to otvoris imas pristup komplet telefonu ali ne znam jel treba jos nesto..
ja sam tako radio dok sam slao podatke preko ic.. znaci sve je moguce kao i sa kablom ali znatno sporije
znaci pri konekciji racunara i mobitela moras dobit onu ikonu My Phones il tako nestop io kad to otvoris imas pristup komplet telefonu ali ne znam jel treba jos nesto..
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik