Najruzniji telefon ikada!!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

Ma komplet Nokia N serija je odvratna (osim N70,N76 i N73 donekle) :shock:
Od SE-a su njruzniji Z600,P9xx,z710 i necete verovati T650. Muka mi je kad ga vidim :shock:
Samsung komplet slim, iSerija :shock:
Motorola sve osim e398/e1 i v550 (v3 je uzas bozji) :shock:
Siemens nema potrebe da komentarisem :wacko:
E jesam ih ocrnio al sta cu kad su ruzni (po meni) :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, ovo su stvarno svi mogući ukusi mirisi, i razlozi na gomili, ali ako se tema još malo proširi ponoviće se svi telefoni kojih ima i u temi o najlepšim, samo od strane drugih predlagača, prema tome postaje malo pointless.

Ali evo opisno još dva modela (nešto me zeza net na poslu pa ne mogu da nađem kako se zovu, ali šampioni će znati o čemu pričam):

- mislim da se zove V2190 ili tako nekako, Motorolla sa radiom i gumiranom maskom
- samo u izvesnoj meri je funkcionalnost nerazdvojiva od dizajna, a posebno u pogledu onog malog gadnog preklopnog motorollinog modela što se pravio isključivo u polu providno plavoj boji, što je imao samo WERTY i ekran, a za telefoniranje je bio neophodan handsfree. Znači treba biti genije pa ugraditi 2,5 ili 3,5mm priključak, a ne staviti zvučnik i mikrofon, i to nazvati telefonom :o Kapiram telefoniranje je bilo sekundarno u odnosu na SMS, ali ipak.......

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Znam ovaj drugi fontele koji si naveo, cak sam ga video u BGD svojevremeno na sajmu. Hteo sam da ga uzmem jer sam se oduvek odusevljavao QWERTY-em, ali kad sam video da mora da se nosi handsfree uz njega, instant sam odustao :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dosta je u ovoj temi spomenuto telefona koji su stvarno ruzni i sa mnogima bih se slozio,ali eto i pored svega meni opet nekako (ne racunajuci starije modele) bas ne odgovara i pomalo me nervira N91,na stranu funkcionalnost ali dizajn bas bezveze.(majko moja ubice me Spyker)
A od starijih modela nokia 5510 meni uzas. :shock:
Vidim dosta ljudi ne gotivi E61/i a ja bas kad god vidim te telefone se odusevim.
Zaista se ukusi mnogo razlikuju. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

LittlePrince napisao: svi se smejali kad ga izvadim :cry: )
Pa ti nemoj da ga vadis :lol: :lol: :lol: lolchina , ko shvati razumece.
Sto se tice LG, ja sam imao U8138, bio je crn, doduse niko mi se nije smejao kada ga izvadim, jer je zadovoljavajuce veliki 8) . Ne ozbiljno bio je to solidan telefon pre 2 godine. I uopste nije bio ruzan. Samo sam ga izgubio na novoj godini :uhuh:

A sto se tice ruznoce, slazem se za Telital, simens, i pogotovu vertu, najgori su od sve dece....

A zasto je motorola v50 najruznija. To je bio telefon XX veka. San svakog deteta jos kada smo bili u osnovnoj skoli. Bebica mi je stvarno bila favorit. Nemoj da vredjas napalm death ! :) Mislim da mi neko ponudi i sada bih je nosio ! Sto isto vazi i za ericsson t39.

Elem, vertu, dno dna.. :roll:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Lampash
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Sep 2007. 10:14

Post od Lampash »

E ne moze biti nista ruznije od ovoga,siguran sam!
http://www.gsmarena.com/motorola_v_box(v100)-224.php
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Sta mu fali bas je simpa :wink: onako za decacice male...hah
A ti bas mnogo volis tu gsmarenu? :)
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Lampash
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Sep 2007. 10:14

Post od Lampash »

Aha.. :) Priznaces da uopste nisu losi,od slika,komentara,ocjena,cijena..Ako imas neki bolji sajt,prosvijetli me.. :)
P.S.Naravno,osim MS-a.. :)
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

pod obavezno pogledati ovaj link

http://www.dialaphone.co.uk/blog/?p=185

There is no knowledge that is not power

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Bravo Lampash, na taj sam mislio. A ti si ga našao :roll:

Igoritze, jedino sa čim se sa ovog tvog linka u potpunosti slažem je poslednji, a trebalo bi da bude prvi. Mada ovde već polako ulazimo u domen tuninga i kola i telefona i još koječega, tj. koliko je to u stvari lepo, i gde je granica od koje to prelazi iz simpatičnog customizovanja u kič i treš.

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

ja se jedino slazem za telefon samsung sa prethodne strane koji lici na digitron, a koliko kosta... nista mi nije jasno, moram pogledati spec.
ali pogledajte ovo: kad sam otisao na pretragu modela da vidim ove pobrojane kako izgledaju, upisem e61, n92,g80 itd pored onog ruznog za koji ste vi rekli pojavi se jos 5 ruznijih...
SE k800i +1gb +mps60 :-)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

@VladaII Khm, khm, khm

A moj prvi fon je bio Motorola V100 i bas mi je bio gotivan samo sto su ljudi mislili za njega da je vokmen a ne telefon a posle bilo wow sta je to :D pa jos koliki ekran, qwerti tastatura ko mini komp.
PS jos ga imam, ipak je to bio moj prvi fon :roll:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

VladaII, meni su se uvek gadili.. ne znam sto, te bebice igluposti stvarno su imalu uzasan softwer.. ja kazem svoje licno misljenje :P

Igoritza, ovo ruzno:

Slika Slika
http://www.dialaphone.co.uk/blog/wp-con ... 920_lg.jpg

oke ne obracam se tebo.. samo komentarisem link ;)

mislim, kao prvo jedan od lepsih telefona je LG KG920.. koga nije drzo u rukama i ne zna, a takodje vazi za ovu nokiju.. mozda nije toliko funkcionalna ali je telefon stvarno super.. a ovaj prvi jest malo jeftin ali mislim da bi se svakoj (muskoj) mladjoj populaciji dopao.. jest malo neobican
---
sta kazete na ovo:

Slika

:D :D :D :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nazalost ne mogu bas u jednoj reci da se izrazim zbog pravila foruma, pa sam morao malo da se raspishem, ali jedna jedina rech koja ovo opisuje je ZAS-U
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

nikiica mi je cak i simpa ali prva i poslednja slika me odusevljava..
za otvaranje belog ti prvo treba 2 godine vezbanje motorike.. bas je lood..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Bravo napalm death, ovo je hit. Ovde je fora bila u inženjerskim akrobacijama, tj. kako ujedan aparat staviti što je moguće više bespotrebnih pokretnih delova i flet kablova. Ne bih se čudio da ima i svivel, samo da nije moglo na istoj fotki da se pokaže. "Ima žemske, ima sve, a vi kako te". Ovo je inteligentno isto koliko i ideja da se Džems Bond ne ubije neposredno i direktno, nego da će to neki spori mehanizam iz koga on ima vremena da se izvuče, da uradi.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

I ove smo se teme odavno dotakli,stariji clanovi se secaju verovatno.Iznesoh svoje "favorite" ruznoce a to su Samsung Serene i onaj neki Panasonic G70 koji izgleda ko pudrijera. To kada sam vid'o, zamislio sam kako lemam dizajnera po cuturi nogom od stolice koju sam slomio o njegova ledja!!! :shock: :shock:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

da.... al zamisli kakav um je ovo konesko cudo smislio... neki lik koji je hteo da dok on pise poruku na jednom ekranu,neko drugi cita na onom drugo... :| realno... no comment... :?
Nokia E71... Elegant, but deadly

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

meni je ovaj telefon sa 2 ili vise ekrana bas odlican, nekako sam navikao da imam cudne telefone, i ako budem u prilici ima da ga kupim. salim se naravno, ajd sad ozbiljno:
ovaj "telefon" je dobar samo za reciklazu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Cek cek jel ima veze sda tobom druze Paolo Koeljo, 'Istorija ruznoce' il; tako nekako : ))
6630

Odgovori