Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kapoerista90
- Expert
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ako cemo realno na hardveru telefona vise stete poruke nego razgovori
razgovori jedino mogu biti merilo za bateriju i zvucnik telefona a to je ukupan trosak 10e(5e za bateriju+5e za zvucnik). Treba gledati masku, i ne mozete porediti telefone i kola
moze i auto od 500.000 da bude bolji od auta od 100.000km predjeno samo zavisi ko je i kako vozio, zar ne?

5130+Koss the plug....
- kapoerista90
- Expert
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kapoerista90, menjaj dok ti taj sa n80 nije pobegao. Na stranu to sto n80 mozes lako i za solidne pare da prodas ali sumnjam da ces hteti da ga prodas ako je ocuvan pa kad vidis kakav je telefon i mogucnosti... Po meni je trenutno best buy, odlicna kamera, isti takav i video, muzika, radio, displej rezolucije kakvu nema vecina novijih telefona, 3G kamera ako ti zatreba, odlican za rad u office-u, wifi... jedina mana mu je baterija (2 dana bez gasenja uz solidno maltretiranje) al i to se da srediti kupovinom jace baterije za 400 din
Evo ja imam n80ie i vise nego zadovoljan sam sa njim, prevazisao je moja ocekivanja

Evo ja imam n80ie i vise nego zadovoljan sam sa njim, prevazisao je moja ocekivanja

Odlicna ponuda ali cuvaj se nokie N80,maska(kineska A klasa-extra je,tesko se razlikuje od originala)kosta 25e sa zamenom,jedina razlika je sto je na pravoj zadnji deo malo mat a na kopiji metalik boje pa proveri sve to...Meni je nova nokia N80 kupljena u Mobisu crkla posle 10 dana a bas sam je cuvao a mnogima traje i sluzi ih vrhunski...Licno bih uradio tu tvoju zamenu ali samo ako mogu odmah da prodam i tu N80. 

- kapoerista90
- Expert
He, he, nikada neću biti SE fan, i ne preporučujem ih osim kome stvarno treba jednostavan i pouzdan telefon, a ne voli baš Nokiu, i eventualno ima neki specifičan zahtev tipa walkman ili AF, ali UIQ je ipak druga priča. A baš iz tog razloga trenutno kombinujem 9.1 (e50) i UIQ 3 (W950)
Svaki ima svoje prednosti a u kombinaciji su babaroga.
Mislim da me ne shvatiš pogrešno - super je N70, i svaki put se oduševim koliko dobrih programa još uvek imam na nekim diskovima, ali takav ekran više ne mogu da gledam.

Mislim da me ne shvatiš pogrešno - super je N70, i svaki put se oduševim koliko dobrih programa još uvek imam na nekim diskovima, ali takav ekran više ne mogu da gledam.

batat
Pa samsung i nokiu 6170 se malo teze prodaju tako da na to moras da racunas...
Mislim da ti ta dva modela niko nebi uzeo u prodavnicama ni u zamenu a kamoli da ih odkupi zbog toga sto se tesko prodaju......
Sto se tice Nokie 6103 to je isto vex stari model i mozda bi ga u prodavnicama uzeli za zamenu za otkup neverujem posto je rizik za prodavnicu koja bi ga uzela......
Naime iako je u dobrom stanju , modelima na preklop posle 1 god pukne flat kabel a to da se popravi u servisu kosta oko 25eur
Ovako ako hoces realne cene ( inace bavim se prodajom telefona ) za samsung i za nokiu 6170 iskreno neznam realnu cenu posto ih vec dugo nisam imao ,a i nemislim da ih imam posto se tesko prodaju.
Za Nokiu 6103 sam prodao za 45 eur i to je realna cena,,,,, kada bi mi neko ponudio u otkup nebih ga uzeo , a u zamenu bih ga racunao npr 40eur za skuplji ali tako sto bih moj tel koji bi nudio u zamenu racunao 10eur vise nego za kes -znaci 30eur najvise u zamenu
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Pa samsung i nokiu 6170 se malo teze prodaju tako da na to moras da racunas...
Mislim da ti ta dva modela niko nebi uzeo u prodavnicama ni u zamenu a kamoli da ih odkupi zbog toga sto se tesko prodaju......
Sto se tice Nokie 6103 to je isto vex stari model i mozda bi ga u prodavnicama uzeli za zamenu za otkup neverujem posto je rizik za prodavnicu koja bi ga uzela......
Naime iako je u dobrom stanju , modelima na preklop posle 1 god pukne flat kabel a to da se popravi u servisu kosta oko 25eur
Ovako ako hoces realne cene ( inace bavim se prodajom telefona ) za samsung i za nokiu 6170 iskreno neznam realnu cenu posto ih vec dugo nisam imao ,a i nemislim da ih imam posto se tesko prodaju.
Za Nokiu 6103 sam prodao za 45 eur i to je realna cena,,,,, kada bi mi neko ponudio u otkup nebih ga uzeo , a u zamenu bih ga racunao npr 40eur za skuplji ali tako sto bih moj tel koji bi nudio u zamenu racunao 10eur vise nego za kes -znaci 30eur najvise u zamenu
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Laki024, evo na mom 6131 (koji koristi keva,vec nekih 6-7 meseci,a ja sam ga koristio pre nje oko 8 meseci) koji je star skoro 1.5 godinu jos nije pukao flet kabel....pa da li da ga prodajem dok je jos citav???
Odakle ti to da posle godinu dana pukne flat,moj ortak ima samung e300,star je oko 3 god,tastatura mu se skroz izlizala,ali flet je i dalje na mestu,iako bi po tvojoj prici vec tri puta bio menjan....
Laki024, koliko bi cenio moj w850 u fulu,neogreban?

Odakle ti to da posle godinu dana pukne flat,moj ortak ima samung e300,star je oko 3 god,tastatura mu se skroz izlizala,ali flet je i dalje na mestu,iako bi po tvojoj prici vec tri puta bio menjan....
Laki024, koliko bi cenio moj w850 u fulu,neogreban?
D500&E71