Koliko evra potrosite na kupovinu mob-a
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
miodrage pa obicno se sad uzima motor samo da bi se smuvale ribe(koje se inace lepe na njega), a kolko ja znam ribe se nepale na cvikerase koji imaju mobilni sa tamo nekim funkcijama za koje one nikad nisu ni cule(tako ti je u mom slucaju, nadam se drugima nije tako).
i sa telefonom mozes da pogines ili da ostanes tesko povredjen, a evo i kako:
vide te neka dva (nemora da ih bude uvek dva, nekad moze i vise a nekad i manje) lika kako imas neki fon od 400-500 evra i lepo pridju ti i pitaju te "decko kolko ima sati" a ti izvadis fon da vidis kolko ima sati, pa pocunu da te biju ili do smrti ili dok neostanes tesko povredjen, pa ti jos i uzmu telefon. kad kazem "imas" i "ti" nemislim na tebe, neko kao primer.
znam da je ovo off, al nece se vise desiti, valjda.
i sa telefonom mozes da pogines ili da ostanes tesko povredjen, a evo i kako:
vide te neka dva (nemora da ih bude uvek dva, nekad moze i vise a nekad i manje) lika kako imas neki fon od 400-500 evra i lepo pridju ti i pitaju te "decko kolko ima sati" a ti izvadis fon da vidis kolko ima sati, pa pocunu da te biju ili do smrti ili dok neostanes tesko povredjen, pa ti jos i uzmu telefon. kad kazem "imas" i "ti" nemislim na tebe, neko kao primer.
znam da je ovo off, al nece se vise desiti, valjda.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
DA znam za taj primer, moj brat je tako prosao,srecom, samo sa lakim povredama. Sa mnom je vec drugi slucaj, niko nije blesav da pridje liku od 110 kg za koga se na prvi pogled vidi da nije bas sav svoj 
Sto se tiche motora... hmm... i u moje je vreme bilo tako, ali opet samo pojedini slucajevi, nije bilo ni mobilnih jos... pa se opet moglo nesto smotati. Strpi se jos malo i kupices kola... E to ne moze da omane
Kako ces motorom ribu da vozis po kishi? A kola lepo gospodski, do samog ulaza ( ako bas ne moze, uvek treba da imas u kolima jedan mali kisobran)
I jos nesto, ne lepe se ribe na motor, nego na moc. A motor trenutno ipak znachi neku moc, odnosno statusni je simbol.
E da, sorry sto pishem ovako zbrda zdola, i jos idem u off, ali kad se pomene rech motor, malo se izgubim... Imao sam jednog pacijenta, mlad decko, umro mi na rukama, nista nismo mogli da uradimo, pad sa motora...

Sto se tiche motora... hmm... i u moje je vreme bilo tako, ali opet samo pojedini slucajevi, nije bilo ni mobilnih jos... pa se opet moglo nesto smotati. Strpi se jos malo i kupices kola... E to ne moze da omane

I jos nesto, ne lepe se ribe na motor, nego na moc. A motor trenutno ipak znachi neku moc, odnosno statusni je simbol.
E da, sorry sto pishem ovako zbrda zdola, i jos idem u off, ali kad se pomene rech motor, malo se izgubim... Imao sam jednog pacijenta, mlad decko, umro mi na rukama, nista nismo mogli da uradimo, pad sa motora...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
U vecini slucajeva gledam da ne dam preko 150e ali ako je neka dobra kupovina moze do 200e. Najskuplji 190e Samsung E890 a godisnje ne mnogo CX65 sam nosio 1.5 godinu a tu su i zmaene u kojima cesto ne izgubim niosta (polovan za polovan) tako da sam ja ukupno do sada (5 godina) potrosio neverovatnih 350e. Imam osecaj da sam zalutao 

- kapoerista90
- Expert
MEne trenutno uveseljavaju Cheap telefoni...abandonware i ti fazoni...Siemens pogotovo...Tako da trenutno ide najvise 30e za telefon....Trenutno PSP preuzima sve ostale funkcije(konacno WIFI koji radi lepo u NS a ne P990 kome ni bog ne moze da podesi mrezu)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- kapoerista90
- Expert
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Ja sam dao sad za moj n95 8gb 1000 e....
nije mi jos stigao al nadam se da ce opravdati cenu. a placem ybog toliko para.inace odprilike uvek dam oko 400-500 jura ya tel al ga maximalno iscrpim i dugo mi traje i opravda cenu...tako da i ne stedim bas na motorima i mobilnim telefonima 
vidi vidi tek sad prelistavam temu i vidim nesto mi kinjite motore,hmmm pa ne kupuju svi motore radi riba, c c c c ....

vidi vidi tek sad prelistavam temu i vidim nesto mi kinjite motore,hmmm pa ne kupuju svi motore radi riba, c c c c ....

- kapoerista90
- Expert