Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Pa sto se tice ovoga telefoni na preklop nisu toliko osetljivi na flet kabel kao telefoni na kliznu tastaturu, mada se desava pucanje flat kabela i kod telefona na preklop.....
Odnosno sve zavisi od toga koliko ga cesto otvaras, koliko je kvalitetan original flat kabel ( koji je najcesce kvalitetniji od onog koji se stavlja u servisu ), i da li ga zalupis itd... to su svve preduslovi za pucanje flat kabela.
Zato sam rekao da je posle godinu dana moguce pucanje zato sto original garancija koja se dobija uz mobilni telefon vazi godinu dana , pa se u rvoj godini retko desava da pukne flat.....
Kazem ovde nema nikakvih pravila , jedino je pravilo da u 1. godinu dana on nepukne , a ako jednom pukne onda ga mozes menjati mozda i svaka 2-3 meseca posto se u servisu ugradjuju kineski flat kablovi pa samim ti ni nemaju taj kvalitet kao original
Zbog ovoga je rizik uzimati ovakve telefone u zamenu.
Inace w 850 cenio bih ga od 130-150 u zavisnosti da li je u zamenu , za kakav tel biste menjali, a ako je u otkupu onda 130
Odnosno sve zavisi od toga koliko ga cesto otvaras, koliko je kvalitetan original flat kabel ( koji je najcesce kvalitetniji od onog koji se stavlja u servisu ), i da li ga zalupis itd... to su svve preduslovi za pucanje flat kabela.
Zato sam rekao da je posle godinu dana moguce pucanje zato sto original garancija koja se dobija uz mobilni telefon vazi godinu dana , pa se u rvoj godini retko desava da pukne flat.....
Kazem ovde nema nikakvih pravila , jedino je pravilo da u 1. godinu dana on nepukne , a ako jednom pukne onda ga mozes menjati mozda i svaka 2-3 meseca posto se u servisu ugradjuju kineski flat kablovi pa samim ti ni nemaju taj kvalitet kao original
Zbog ovoga je rizik uzimati ovakve telefone u zamenu.
Inace w 850 cenio bih ga od 130-150 u zavisnosti da li je u zamenu , za kakav tel biste menjali, a ako je u otkupu onda 130
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
sestra ima kombinaciju da ovaj fon dobije za 250e iz Svajcerske.. da li joj dati pare i da ona to kupi (to podrazumeva prodavanje mog sadasnjeg telefona i neka doplata) i rizikovati sta ce da donese? ona naravno nema pojma o telefonima.. kaze da su kradeni, a da su novi..?
STA RADITI?
i ne znam koliko je ovo pametno sto sam pitao ali u riziku nema profita..
STA RADITI?
i ne znam koliko je ovo pametno sto sam pitao ali u riziku nema profita..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
madness99 po meni se to isplati, ako je fon ocuvan i sve to onda uradi zamenu, i ako ti se nesvidja 6120 onda ga menjaj, a kasnije mozes prodati u600 i uzeti neki drugi...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 16:21
30-tak i planiram ,kod mene je samo ekran malo izguljen kad se gleda pod uglom + nema garanciju :S a ja sam mislio da uzmem polovan u700 nudi mi lik 50 eura doplata za u700 star par dana sa garancijom ili 30 eura da njegov bude bez garancije,sta savetujete?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 16:21
to je extra george,ja bih bio presrecan da takav dil napravim.Pa ovako sto se tice garancije mogu da nabavim tj drugar mi napise iz radnje al to tek od ponedeljka a ja sutra idem u BG.Ja sam planirao da dobijem nekih 165 e za njega
PS:Sta mislite ovaj dil sto radi george jel to povoljno ili?
PS:Sta mislite ovaj dil sto radi george jel to povoljno ili?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D