Upgrade slušalica i preporuka
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Cuo sam za te sluske,dosta su popularne,ali ja bih dao najvise 3000 din za slusalice,a za te sam cuo da su prilicno skupe.Jel zna neko koliko tacno kostaju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Sale_M Sennheiser CX300 mozes da kupis u 4AUDIO a kostaju 5250 din.
a njihov cenovnik skini odavde:
http://www.4audio.co.yu/cenovnik.php
a njihov cenovnik skini odavde:
http://www.4audio.co.yu/cenovnik.php
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
da li su cx300 mnogo bolje od onih walkman sluski sto idu uz w810 i ostele walkman fonove?
vidim da ima jod sennheiser sluski za manje para sa futrolom i jos nekim detaljima,pa da li neko zna nesto o njima-kakav je zvuk?
http://www.4audio.co.yu/sennheiser/street.php
vidim da ima jod sennheiser sluski za manje para sa futrolom i jos nekim detaljima,pa da li neko zna nesto o njima-kakav je zvuk?
http://www.4audio.co.yu/sennheiser/street.php
nokia c7
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
llulle sigurno je bolji zvuk na tim slusalicama nego na bilo kojim walkman slusalicama, znas kako kazu: kolko para tolko muzike.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
llulle, pa, uglavnom zavisi od telefona, i toga koliko je on dobar... Recimo, na w800 se ne oseca razlika, za njega su i walkman ekstra... Ali recimo n91 moze jace da povuce, i kod njega ima razlike... Sta znam, jeste sennheizer bolji, ali da se ne lazemo, i walkman su ekstra sluske...
iPhone + CX300
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Treba mi preporuka koji od ova dva modela slusalica da kupim creative ep-630 ili koss keb-24.Znam da su po specifikacijama dobre i jedne i druge ali rado bi mi dosla preporuka nekog ko je imao prilike da testira makar jedan od ova dva modela.I takodje me intersuje da li pruzaju znatno kvalitetniji zvuk od nokijinih HS-23 ili su to nijanse
XIAOMI Mi 11 midnight grey
loki13, upravo tako... Doduse, znacio bi za mp3 player, n91 i w950, za ostale je neprimetna razlika, jer je za njih i walkman super... Ja ga ne koristim iz prostog razloga sto je kabl prekratak, i beskoristan, ali sa prikljuckom je druga stvar... U svakom slucaju, nisam pogresio sto sam uzeo cx300...
Sale_M, razlika je kao nebo i zemlja... Nokijine slusalice su toliko lose, ja sam se bas razocarao... U zatvorenom prostoru su onako, ali napolju katastrofa... Ja sam moje odmah dao drugu, on ce mi ih vratiti kada budem prodavao telefon... Ne znam koji telefon imas, i da li ga ogranicavaju(tj. da li on uopste moze bolje), ali n91 je potpuno razbijen tim sluskama... Njegov pravi potencijal se vidi tek sa dobrim sluskama, dok nokijine hoce da puknu kada je na maksimumu, krce, piste, pucketaju
Od ova dva modela ne znam ni jedan kakav je, necu dzabe da te lazem...
Sale_M, razlika je kao nebo i zemlja... Nokijine slusalice su toliko lose, ja sam se bas razocarao... U zatvorenom prostoru su onako, ali napolju katastrofa... Ja sam moje odmah dao drugu, on ce mi ih vratiti kada budem prodavao telefon... Ne znam koji telefon imas, i da li ga ogranicavaju(tj. da li on uopste moze bolje), ali n91 je potpuno razbijen tim sluskama... Njegov pravi potencijal se vidi tek sa dobrim sluskama, dok nokijine hoce da puknu kada je na maksimumu, krce, piste, pucketaju

Od ova dva modela ne znam ni jedan kakav je, necu dzabe da te lazem...
iPhone + CX300
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
MOžda se malo zakasnelo uključujem u raspravu, ali porediti Sennheiser i Sony slušalice je neukusno. Da se ne vraćamo po 100ti put na poređenja kola jer tu ništa neću dokazati,a lirecimo ovako: Sonyjeve slušalice sam zaboravio kod drugara pre mesec dana, i mrzi me da zbog njih idem tamo. Kad se budeom viđali daće mi ih (ne znam ni sam šta će mi osim što lepo izgledaju). A razlike su sledeće: u odnosu na ove već 100 puta pominjane jedva da iaju basove, sigurno su za četvrtinu slabije (manje osetljive, kako god), bez obzira na veličinu čepova nikako da mi dobro legnu u uši i potpuno zapuše buku, imaju slabiji kvalitet kabla. Prednosti: crne su, u tonu sa daljinskim, i uz daljinski kratak kabl je zgodniji. Tako da deviza: koliko para -toliko muzike apsolutno stoji, osim u madnessovom lsučaju, jer je on za razliku od nas ostalih uspeo da ih nađe na online rasprodajama za 20 evra.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Poz,
Imam nokiu 5700 i dobio sam one najjeftinije bedne slusalice u pakovanju.Uzasno me nerviraju jer mi se uvek upetljaju kablovi oni...
I zato sam resio da kupim bezicne sluske...
Da li neko zna gde(Po moguctvu bg ili Krusevac
) i koje blutut slusalice da kupim?(da ne budu mnogo velike i nabudzene)
Ja sam na netu nasao neke sony i nokia...
Unapred zahvalan....
Nemanja
Imam nokiu 5700 i dobio sam one najjeftinije bedne slusalice u pakovanju.Uzasno me nerviraju jer mi se uvek upetljaju kablovi oni...
I zato sam resio da kupim bezicne sluske...
Da li neko zna gde(Po moguctvu bg ili Krusevac

Ja sam na netu nasao neke sony i nokia...
Unapred zahvalan....
Nemanja