Nokia vs. Samsung, i još poneko pitanje

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 16:51

Nokia vs. Samsung, i još poneko pitanje

Post od Lucky »

1. Zdravo ne mogu da se dolucim da li da kupim samsung ili nokiu, koji je proizvodjac po vasem misljenju bolji?
2. Koji telefon bi mi preporucili, a da ima i lep dizajn i dobre funkcije!? (oko 200 e)
3. I da li neko zna kad ce se na nasem trzistu pojaviti nokia 6020 i kolika ce joj biti cena?

Hvala! :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ja mislim da nema lika na ovom forumu koji ce reci da je samsung bolji od nokie(sem Wobby-a :lol: :lol: )
bilo je milion tema na ovu foru, navedi malo vise informacija, sta zelis od telefona, da li symbian ili ne, koje f-je su ti bitne...
3. ne znam
Poz
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Samsung je fensy telefon, nije loš, ali je skup i nema neke funkcije, ustvari veoma je siromašan bilo kakvim mogućnostima, Nokia je naj proizvođač, pored nje tu je i SE.

Za nekih 200e, možeš da kupiš dosta toga, ali možda skupi još neki euro, jer za još nekih 50e otvaraju ti se vrata daleko boljih modela recimo Nokia 6600, 6230, ili recimo SE k700, po meni kupovina jeftinijih modela je bacanje para, bolje onda ići na telefon do 100e.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa nokia je bolja ima veci izbor telefona....
Samsung nije toliko losh ali stavlja mnogo visoke cene na svoje fonove u odnosu na mogucnosti....
Imao sam vishe samsung modela i nisam imao problema sa njima....
E sad oko 200 evra ce pre da nadjesh neku nokiu...posto samsungovi modeli su preko 200 evra....
A inache samsung vishe nudi dizajn...a nokia vishe performanse...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

1. nokia ubedljivo. samsung samo ima dizajn i cenu, a nokia dizajn i funkcije, bez cene :lol:
2. nokia 6230 je dosta dobar telefon, razmisli o njemu
3. pojma nemam :wink:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

naravno da su samsungovi telefoni na prvi pogled lepsi i manji i laksi, ali cuveno ali....
sa samsungovim telefonom si opcinjen prva dva tri dana kad ga kupis..... :!:
posle toga naidju problemi napunis memoriju slikama i snimcima(naravno ako ima sve te opcije) i to je sve sto si moga da radis sa tim telefonom :evil:
naidje problem da to prebacis na pc, a komunikaciji sa drugim telefonima razmeni slika, muzike, tema itd...., sa samsungom zaboravi :cry: i onda tu dodje nokia :mrgreen: jos ako se odlucis za symbian, a za pare koje si naveo mozes i to da kupis tvojoj sreci nema kraja. od raznih programa slanja svega preko bt na komp, memorije koju mozes da prosiris i do 1 giga nema sta nemozes da nakrcas od filmova, mp3muzike, slika, snimaka, naravno tu je i java podrska email, i eto to ti je znaci kupi nokiu i neces pogresiti :lol: o ovome je bilo toliko tema pa pogledaj malo po sajtu i sve ce ti se samo reci :wink: , odavno nisam napisao ovako dugacak post ali nokia to zasluzuje 8)

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 16:51

Post od Lucky »

hehe... :D Hvala svima...
I misliLA sam da je nokia bolja, odn. znala sam to! Oduvek sam koristila nokie i prezadovoljna sam sa njima... cool... tnx!
Jel ima/o neko nokiu 7260? ako jeste kakva je? jel vredna tih para!? :mrgreen:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ne znam bash...meni se lichno neshto ne dopada preterano...
Za te pare bih pre uzeo 6230...ima i mp3... :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Meni se ta nokia svidja jako jer je mnogo lep telefon, ima ga moja drugarica i nema primedbi! 8) Sad da li je mnogo, pa mislim da nije!

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Ja bih pre uzeo nokiu. 8) Samsung je najgori. :lol: Od funkcija nema nista jedino mu izgled nije los. :mrgreen: Ako zelis fensi telefon uzmi samsung :( a ako zelis funkcije i da ti telefon nikad ne dosadi uzmi nokiu. :D
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmmm..... X mislim da smo vec dosli do zakljuchka ko je bolji.... :roll: :wink:
Sad je na dnevnom redu drugo pitanje.... :mrgreen:
Jel ima/o neko nokiu 7260? ako jeste kakva je? jel vredna tih para!? :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa rekoh ja da sam se igrao sa tom nokiom i da vredi tih para, pre svega zbog izgleda, ergonomicnosti i jednostavnosti! :wink:

perica
Banned
Pridružio se: Čet, 20. Jan 2005. 20:41

Post od perica »

za oko 200 eur. samsung e600 je najbolji telefon (nokia - samsung).
ovaj model dobija sve pohvale za kameru, ekran, design... tesko da ce bilo koja nokia po tom pitanju premasiti samsung.
od nokia telefona, ne znam da li postoje ruznije dizajnirani (generalno gledano naravno). 7260 svakako jedan od lepsih nokia modela, ali gubi trku protiv e600 u svakom pogledu:

*e600 prednosti:

1. bolji ekran
2. bolja kamera
3. bolja polifonija (64 naspram 16 kanala!)

*7260 prednosti:

1. fm radio

veoma je zanimljivo da koji god se topic otvori spominju se samo 6600 i 6230. nebitno sto je ovde bilo pitanje o telefonu oko 200 eur. :!:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Alo jesi ti normalan...aaaa.... :twisted:
Ko je pominjao 6600 i 6230....miljex je rekao ali je i napomenuo da kupovina fonova do 200e je po njemu bacanje para....
I ako nisi primetio preshli smo na drugu temu vezanu za N7260....
A e600 koshta 220e...tako da mozesh da dodash josh 20e i dobijesh mnogo bolji fon....

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Samo sam dao primjer telefona za te pare, uostalom po meni su ti modeli najbolji, neko je gore pomenuo e600 u odnosu na ova dva telefona to je igračka, ali normalno je da ima ljudi kojima se telefon sviđa i koji više vole dobar ekran od mp3 podrške, radia, dobrog softvera, pa čak i proširive memorije, svaki telefon ima svog kupca, tako da nema potrebe ni za kakvom ljutnjom 8)

Opušteno, samo opušteno :wink:

Što se tiče 7260, to je dobar i pouzdan telefon, ali ne nudi mnogo, meni lično je i kičast, tako da bi i ja radije neki sladak Samsung u tom slučaju, ali van klase "slatkih" i ženskih modela Samsung nema šanse.

Odgovori