Vaši motivi za kupovinu novog telefona?
Vaši motivi za kupovinu novog telefona?
Zbog cega kupujete novi fon(sta Vas motivise)?Sta Vam je presudno kod odabiranja novog?Sta radite sa starim? Koliko fonova imate(trenutno)?Koliko cesto kupujete novi?
Ja kupujem novi kada mi zafali nesto od funkcija na starom ili kad zastari.Presudne su mi mogucnosti i funkcije a izgled i tezina nebitni.
Ja kupujem novi kada mi zafali nesto od funkcija na starom ili kad zastari.Presudne su mi mogucnosti i funkcije a izgled i tezina nebitni.
Black Sabbath!!!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa menjam dosta chesto telefone...novi kupujem u proseku na svakih 5-6 meseci....a stare ponekad prodam..ili ih zadrzim...ili prosledim nekom od ukucana...trenutno imam 5 fonova...
Novi fon obichno kupujem zbog nekih novih funkcija i mogucnosti...ili chisto kad osetim da je potrebno da promenim fon....
Novi fon obichno kupujem zbog nekih novih funkcija i mogucnosti...ili chisto kad osetim da je potrebno da promenim fon....

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ja veoma cesto menjam telefone, a to sve jer imam caleta, tehnoloskog manijaka koji uzima non stop nove modele i sebi a i meni! Na 2 meseca u proseq menjam tel jer me smori! ali ti telefoni uglavnom ostaju u qci pa ih menjam i kombinujem koje nosim, a obicno nosim 2 tela!
Ranije sam qpovao zbog izgleda a sada qpujem zbog f-ja i izgleda, ne prvom mestu su f-je!
A trenutno imam u qci 10 telefona
Ranije sam qpovao zbog izgleda a sada qpujem zbog f-ja i izgleda, ne prvom mestu su f-je!
A trenutno imam u qci 10 telefona

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Ludak napisao:Uglavnom zbog:
dobre reklamne kampanje ili prezentacije,
pohvale pri testiranju od strane mobileburn,
ljubomore,
dobre stare potrebe za kupovinom.

potpuno iskreno. slazem se!
inace telefon novi kupujem na svakih 6 meseci do godinu dana i to zato sto sam stari izgubio, eventualno polomio ili me je jednostavno smorio.
izgled telefona mi je veoma bitan.
hm... uglavnom imam telefon po 100 godina, i uvek cekam da izadje nesto bolje.. A kad to bolje izadje vidim nesto jos bolje, pa cekam da padne malko cena! A uvek padne
Dugo sam imala nokiu 3330, i veooooma sam zadovoljna sa njom... bila... JOs uvek funkiconise i sve, ali jednostavno uzelela sam se ekrana u boji, lepseg zvuka, kamere i sl.
Htela sam da ga prodam pre nego sto kupim novi, ali ne verujem... Vezala sam se za njega
Pozdrav!

Dugo sam imala nokiu 3330, i veooooma sam zadovoljna sa njom... bila... JOs uvek funkiconise i sve, ali jednostavno uzelela sam se ekrana u boji, lepseg zvuka, kamere i sl.
Htela sam da ga prodam pre nego sto kupim novi, ali ne verujem... Vezala sam se za njega

Pozdrav!

Telefon je... nemam pojma... iako je star i nema sve te suci buci stvarcice kao noviji telefoni, savrsen... Uzasno je izdrzljiv... a ja to najbolje znam s obzirom da mi je ispadao... pa... svuda! Neko ko telefon koristi samo da bi telefonirao i sl. a nije opsednut ovim novim funkcijama, tel. je savrsen! E da je u boji bio bi....

Motivacija za kupovinu novog telefona? Evo mojih razloga, bar do sada:
1. Stari telefon je crkao (popravka neisplativa) ili je ukraden...
2. Stari telefon mi je dosadio i imam trenutni višak para...
Šta radim sa starim telefonima? Pošto ih ne menjam baš često, obično im toliko izvadim dušu da više nisu nizašta, pa ih obično ili poklonim nekom (ako su još ispravni), ili ih držim kući da me podsećaju na lošu investiciju... Tako kući trenutno imam dva Alcatela...
Ubuduće ću gledati da češće menjam telefone, dok im vrednost nije mnogo opala, i dok su još u dobrom stanju - kasnije možeš samo da ih baciš...
Kod kupovine novog fona, na prvom mestu su mi performanse (ko jednom kupi Symbian fon, ne pada mu na pamet više da kupi "običan telefon")...
1. Stari telefon je crkao (popravka neisplativa) ili je ukraden...
2. Stari telefon mi je dosadio i imam trenutni višak para...
Šta radim sa starim telefonima? Pošto ih ne menjam baš često, obično im toliko izvadim dušu da više nisu nizašta, pa ih obično ili poklonim nekom (ako su još ispravni), ili ih držim kući da me podsećaju na lošu investiciju... Tako kući trenutno imam dva Alcatela...
Ubuduće ću gledati da češće menjam telefone, dok im vrednost nije mnogo opala, i dok su još u dobrom stanju - kasnije možeš samo da ih baciš...
Kod kupovine novog fona, na prvom mestu su mi performanse (ko jednom kupi Symbian fon, ne pada mu na pamet više da kupi "običan telefon")...
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
Promenim telefon 1-2 puta godišnje. RAnije sam uvek prodavao stari telefon a u zadnje 2 godine sam skoro svaki telefon zadržao i kad vidim da mi skupljaju prašinu uglavnom pozajmim telefon nekome. U maju sam kupio 6600 i savršeno me služi. Kupio sam ga prvenstveno zbog solidne kamere i OS.
A stereo zvuk ili tako neke sitnice me ne privlače jer ne znam kakav to "stereo" zvuk se može dobiti sa mobilnog aparata. Zar stereo nije kad ti zvuk ide odvojeno na 2 kvalitetna zvučnika????
E sad danas sam gledao prezentaciju neke nove motorole A-nešto na BK emisija network ili kako se već zove i jako mi se čini privlačnim telefonom i dok ne bude za nju razumna cena ne odvajam se od 6600!
Pozdrav!
A stereo zvuk ili tako neke sitnice me ne privlače jer ne znam kakav to "stereo" zvuk se može dobiti sa mobilnog aparata. Zar stereo nije kad ti zvuk ide odvojeno na 2 kvalitetna zvučnika????
E sad danas sam gledao prezentaciju neke nove motorole A-nešto na BK emisija network ili kako se već zove i jako mi se čini privlačnim telefonom i dok ne bude za nju razumna cena ne odvajam se od 6600!
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Ja menjam telefon kad god imam para da kupim novi, i uglavnom prodam stari. Juce sam kupio p910 a pre 15 dana s700. A prodao sam nok 6630 i 6670
. Uvek dodam malo para i kupim.
Sto se tice stereo zvuka, srdjoraj, uopste nisi upravu. Zvuk na s700 je bolji od mnogih mp3 playera. O tome smo vec pisali. I 6630 ima solidan mp3 player, mada izlazna jacina nije dovoljna
U proseku menjam na 2-3 meseca, ako ima nesto bolje da se kupi, posto sam uvek imao bolje i skuplje modele

Sto se tice stereo zvuka, srdjoraj, uopste nisi upravu. Zvuk na s700 je bolji od mnogih mp3 playera. O tome smo vec pisali. I 6630 ima solidan mp3 player, mada izlazna jacina nije dovoljna
U proseku menjam na 2-3 meseca, ako ima nesto bolje da se kupi, posto sam uvek imao bolje i skuplje modele

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59